Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Gratulálok az új kicsi élethez!
(Jól emlékszem, hogy te váltod le a fehérneműt is karácsonyira? :sweat_smile:)

Köszönjük :smiling_face_with_three_hearts:

Igen, jó hogy eszembe juttattad, meg kell néznem, hogy rám jönnek-e még a karácsonyi bugyik :see_no_evil::joy:

3 Likes

Na most eszembe jutott még egy: mittersisters workshop. Évek óta kívánságlistás, de nekem olyan drága, hogy sosem fizettem be rá. De az adventi naptárukban minden évben játszok érte. :slight_smile:

1 Likes

Tök jó dolog :heart_eyes:
Gondolom az egy naposra pályázol. Egy tatyót összerakni 4 óra alatt egy laikusnak biztos nem könnyű, ideálisabb lehet az egész napos időtartam.

A 4 órás 40e. Az még beleférhet ha kisebb vagy egyszerűbb tatyeszt szeretnél :wink:

1 Likes

Szívből gratulálok!:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Én minden évben megfogadom, hogy időben kicsinosítom a lakást. Sajnos nekem ehhez az kell, hogy előtte elvégezzek egy óriási takarítást, amihez se sok időm, kedvem meg egyáltalán semennyi nincs. Ezért általában az utolsó pillanatban állok neki és karácsony előtt pár nappal teszem csak ki igazán a dekort.
Majd megfogadom, hogy jövőre korábban nekiállok és kezdődik a kör előlről 🫣

3 Likes

Nem baj az, ha nincs kint hetekkel az esemény előtt a csicsamicsa, ne ostorozd magad, elég elvárás van a nőkkel szemben így is :relaxed: Nincs erre kötelező teljesítendő verseny- szerencsére :sweat_smile: Teljesen érthető, ha nincs kedved és időd a takarításhoz (én is k…ra utálom).
A karácsony így is, úgy is meglesz, ha egyik sarok poros marad, akkor is :smirk: :christmas_tree:

1 Likes

Ahogy egy régi ismerősöm mondta: A Jézuska fog menni, nem az ÁNTSZ. :grinning:

8 Likes

Most én leszek a Grincs, de bevallom őszintén, hogy én nem szoktam karácsonyra dekorálni. Egyedül a bejárati ajtóra kerül egy karácsonyi kopogtató, meg van egy másik, ami olyan szép, hogy a fiúk nem engedik a folyosóra tenni (nehogy ellopják, mert egyszer régen eltűnt egy), az van még kirakva.
Ja nem, tavaly a Sheinről rendeltem díszpárnát, de még idén az őszi van.
Van egy ablakdísz (az Ikeából, amit azért vettem meg, mert hasonlít a kviddics gólkarikáihoz :laughing:), de még az sincs kirakva.

Pedig már mindjárt itt a Karácsony, ajándékokat vettem is, de valahogy nem jön a hangulat…

4 Likes

Jogos :smiley::smiley::smiley:

2 Likes

Gratulálok én is! Nagyon különleges karácsonyotok lesz, hát még az ez utániak! :slight_smile:

2 Likes

Régebben nálunk sem volt semmilyen dísz, és karácsonyfa is csak az utolsó pillanatban. 3 éve vettem adventi gyertyadíszt, és tavaly kezdtem el dekorálni.
Egyszer jártam egy házban ami nagyon szépen fel volt díszítve, és rájöttem, hogy nekem ez tetszik, én is ilyet akarok. Azóta díszítgetek. :see_no_evil:

1 Likes

Na igen. Nálam szerintem azért nem alakult ki, mert a családban sehol nincs adventi dekoráció, csak a fa, az is 24-én díszítve. Soha sehol még gyertya sem szokott lenni.
Mióta műfenyőnk van, azóta mondjuk pár nappal korábban szoktuk díszíteni. Bár azt is leginkább azért, hogy ne 24-én töltsük vele az időt. :slight_smile:

3 Likes

@Piko888 , @dunaimano köszönjük :blush:

Én se díszítek nagyon, egész évben az ablakon lóg a fényfüzér mert mood, az egy darab girlandot meg kiteszem az ajtóra december elsején, és kb mindennap visszavenném, de azért ki szoktam bírni jan 6.-ig mielőtt leszaggatom.

1 Likes

Én voltam.

1 Likes

Ha már az expóknál tartunk, tudja valaki mi lesz a következő témábavágó?

@Piko888 ezt most láttam:

:slightly_smiling_face:

15 Likes

Van aki mossa ilyenkor? :smiley: Nemár :sweat_smile:

2 Likes

Hát, én csak azért akartam, mert a macska összebarmolja a retkes kis mancsával, amikor 3 centis tömött bunduskával és 1 cm bacon védőréteggel ordít kint, hogy fázik 8 fokban…De végülis, eltakarja a függöny. :face_with_hand_over_mouth:

9 Likes