Off topic: Csak a pozitív!

Szuper fotók!! :star_struck: Ősz New York-ban csodálatos lehetett! :slightly_smiling_face: Halloween pedig :heart_eyes:! :jack_o_lantern::ghost::fallen_leaf:

Mi is ugyanígy, saját szervezésben voltunk Amerikában, repjegyet a Skyscanner-en néztük ki, szállás airbnb, olcsóbb így, mint utazási irodával vagy egyéb ilyesmivel foglalkozó cég segítségével.

1 Likes

Nagyon szép helyek és fotók! :smiling_face_with_three_hearts: Én nem fogok eljutni oda, csak, ha valaki leszedál a repülőùt idejére :crazy_face: rettegek a repüléstől, főleg az òceán felett 8-9 óràn át. … :grin: így köszönöm a nevemben! Egy barátnőm évente luxushajó utakra megy és rengeteg fotòt szokott csinálni. Hajón, vìzparton, szàllodában is. Tényleg olyan, mintha kicsit én is ott lennék vele .

2 Likes

Ezt nem tudtam hova illik, ezért ide teszem, mert a pozitív képbe való. Macskások nagyon fogják érteni, de lehet, hogy más is akar majd egy cicát ezután.
(Fb-ról csórtam)

Vegyél egy macskát. Vagy fogadj örökbe.
Egy félvak, koszvadt is megteszi,
vagy egy tépázott fülű csatakandúr,
ki éppen hitvány zsákmányát eszi
egy belvárosi, sötét kapualjban,
vagy egy autó alól pislog ki rád,
vagy elnyúlik az őszi napsütésben –
csak az a fontos, hogy legyen cicád.
Lehet girhes, vagy kövér, mint egy hurka,
öklömnyi szőrgombóc, még kék szemű.
Akár ajándékba is kérhetsz egyet,
macskához jutni roppant egyszerű.

Mert tél jön mindjárt, és hideg, és
mi lesz veled, ha nincs cicád?
Ki bújik be, hogy melengessen,melléd a takaró alá?
Ki dorombol füledbe éjjel?
(mancsát arcodra fekteti)
Ki kelt hajnalban nyávogással,
hogy rögtön enni adj neki?
Ki kaparja a bezárt ajtót,
mikor hazaérsz, ki örül?
Kunkorodó farkkal ki rajzol
nyolcasokat bokád körül?

Legyen egy macskád. Míg kávézol reggel,
öledbe mászik, éles karmai
behúzva, puha tappancsokon sétál
az életedben. Alig hallani.
Bundájából kipattognak a szikrák,
ágyadra gömbölyödik és dagaszt.
Bújj mellé, tanulj dorombolni tőle,
ketten könnyebb kivárni a tavaszt.
<3

Kiss Judit Ágnes: Macska télire

15 Likes

…és egy relaxáló cukiság :smiling_face_with_three_hearts:
relax_lesti

21 Likes

Első pillantásra észre se vettem.:laughing: Ezek szerint jobban van?
Nagyon szép az a növény is!

1 Likes

Rejtőzködni tudni kell :grin:
Igen, jobban, még vár rá egy allergiateszt sajnos a pocija még mindig nem tökéletes, de amilyen állapotban került hozzánk, jól van :smiling_face_with_three_hearts:

Köszöni a fikusz is a bókot :blush: :leafy_green:

2 Likes

A tegnapi brutális szélvihar után ma gyönyörű napsütés, kék ég. Nagyon várom a tavaszt.

CM_20230205091531144

Az már egy másik dolog, hogy gyakorlatilag már sajnos nincsenek is évszakok

16 Likes

Még egy szavazat a tavaszra, annyira szeretem azt az illatot a levegőben amit a szél ilyenkor hoz.
Már süt a nap, de még nem annyira, hogy felboruljak tőle, kell egy kiskabát is, napszemüveg , hogy lássak is.
Kedvenc évszakom.
Kár, hogy mostanában 3 hétig tart aztán nyár lesz.

10 Likes

Kép
Idén is van fürdő belépőm, Budapest összes strandjára és fürdőjébe ingyen be tudok menni vele. Unokaöcsémtől kaptam :slight_smile: :parasol_on_ground::swimming_woman:t2::ocean::sunny:

20 Likes

Na, ez egy nagyon menő karkötő! :star_struck:

3 Likes

Több, mint egy hétig vigyáztunk a rokonunk kiskutyájára, nagyon a szívünkhöz nőtt. :heart_eyes:
Már el is felejtettem, hogy mennyi szeretetet és örömöt tudnak hozni az ember életébe.
Együtt olvastunk, dolgoztunk, mivel home officeban egész nap itthon voltam vele.
Tegnap hazajöttek a gazdik és nekünk kicsit megszakadt a szívünk. :broken_heart: Nagyon hiányzik!
Minden tiszteletem, ha valaki például képes ideiglenesen kutyát befogadni, mert én tuti nem lennék képes rá lelkileg.

image
image
image

25 Likes

De édes kis kutyus :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Én se tudnék ideiglenes gazdi lenni, mindenkit megtartanék :pleading_face:

(Nagyon szépek a körmeid is! :star_struck: )

3 Likes

Megértem, én is így lennék, hogy mindenkit meg akarnék tartani. :frowning: Őt sajnos muszáj volt visszaadni, de szerencsére a családban sűrűn látjuk és biztos lesz még olyan, hogy vigyáznunk kell rá. :slight_smile:
(Köszi, ez egy Trend It Up duokróm körömlakk, bár az a fotón nem látszik :slight_smile: )

5 Likes

Annó nekem is így volt felvigyázós kiskutyám, tenyésztő barátnőm kérdezte, hogy nem lakhat-e nálam egy kis yorkie legény mielőtt továbbküldi az új otthonába.
Üvöltve bőgtem mikor elvitték Carterkát, utána hallani sem akartam arról, hogy de a testvére költözhet hozzám örökbe… nem kell, nem kell. Aztán jöttünk haza valahonnan, barinőm lesben állt, bepattant a kocsiba, kezembe nyomta Carter húgát Yarát majd kb. elrohant :smiley: Yara 15 évig volt velem.
Második versenyző Mortícia volt, szintén ugyanez a kennel, őt kiállítási díszben láttam meg, kérdeztem, hogy szabad-e megsimogatni, beleszerettem. Ajánlkoztam, hogy ha esetleg nem lenne fedél a kutya feje felett akkor jöhet hozzám lakni… Yarácskával aztán ketten lettek csodálatosak, Mortikám 4 éve ment el.
Lucille 3 éve van az életünkben egyszemke, nagyon szeretjük.
Gyerekkoromban fel volt ragasztva a gardrobe belsejébe egy poszter egy yorkieról, hosszú szőrben, masniban, ahogy azt kell… soha nem gondoltam volna, hogy állatom lesz, hogy ilyen lesz és hogy ennyi örömet ad majd.

13 Likes

Tegnap sétáltunk egy nagyot a kutymókkal, és leültünk a patakpartra. Nagyon szép napos enyhe idő volt. Még kopasz minden, de akkor is jòl esett. Tavasztól őszig gyönyörű, amikor minden zöld. 20230313_134150

26 Likes

Micsoda póz ez, kérem szépen! :heart_eyes::star_struck: Édesdrága cukiság a legszebb arcát akarja mutatni a fényképhez! :brown_heart::black_heart::white_heart:

1 Likes

Gyönyörű :heart_eyes:

1 Likes

A nap fénypontja, remélem íze is lesz:
IMG_20230329_174807
A LF csomagom is megérkezett. A futár ma sokat csuklott az biztos.

21 Likes
  • Vasárnap kipróbáltam az Elseve Dream long balzsamját, Kallos hajpakoló után használtam, az eredményért pedig egyenesen oda meg vissza vagyok.
  • Ma megyek bolttúrára (dm-be elsőízben) a barátnőmmel (ő még nem tud róla).
  • Tegnap megfőztem, így ma nem kell, de helyette a szomszédok nagy örömére teli torokból fogok énekelni, miközben takarítok.
  • Csütörtökön szabadságon leszek, először január óta.
8 Likes

:smiling_face_with_three_hearts: Fb-ról küldték.
cinkék a ládában

26 Likes