Nem találom! Hol kapható?

Sziasztok. Nagyon keresem a Rouge’d Armani matte rúzsából a 402 “Red to go” árnyalatát.
Aki látta valahol (lehetőleg a fővárosban), kérem jelentkezzen.

Köszönöm előre is.

Sziasztok! Az létezik,hogy a Fenjal 60 Jahre Jubiläum testápoló Magyarországon csak a szettben kapható? Ha valaki látja külön,bitte,sikítson :smiling_face_with_three_hearts::slightly_smiling_face:

Hagyományos szőlőzsírt lehet még kapni?

Igen, én a patikában szoktam venni. Primus ajakír.

2 Likes

Köszönöm szépen :slightly_smiling_face:

1 Like

Csak a külső limitált vagy vajon au illata is?
Németországban látok szett nélkül, de magyar oldalt nem talàltam sajnos :neutral_face:

1 Like

Köszönöm szépen,találtam a Blahán levő Müllerben.

Nekem bejön nagyon ez az illat, szerintem csak a csomagolás jubileumi. Dereng gyerekkoromból ez az aranyszínű.

Lányocskák, a Maybelline Snapscara gyártása megszűnt? Sehol sincs…

Másnak is feltűnt, hogy alig kapni stiftes dezodorokat? Régen minden drogériás márka gyártott, most meg szinte csak golyós és fújós deók vannak az üzletek (dm, Rossmann) polcain… Vagy lemaradtam valamiről?

Gyanús, hogy régóta nem kapni. Egyébként amiatt szeretted, mert könnyű volt lemosni?

1 Like

Áh, későn ébredtem, lemaradtam róla :sweat_smile: Nagyon ritkán használok spirált, így kiesett a képből, aztán mikor itthon már nem volt pillafesték elkezdtem keresni. Hát így jártam :see_no_evil:

1 Like

Ez kb. 2 hónapja volt èszlelhető Németországban. Női részlegen semmi, a férfiaknàl csak old spice volt kaphatò. De pàr hét mùlva a férfi stifteket töltötték fel, majd rà 2 hétre a női részleget is. Vettem is egyből 3- at .

Igen, nehezebb szerezni és online se nagyon van :slightly_frowning_face::face_with_monocle: Eddig válogathattam az illatokban, most meg örülök, ha van valamilyen/akármilyen.

1 Like

Akkor lehet, hogy valamelyik összetevő nem (volt) elérhető és leállt a gyártás, mint mostanában pár dolognál…

1 Like

Igen, valòszínűleg . Szerencsére hamar jött az utánpòtlàs.

Hmm, igen, a minap a Rossmanban Rexona stiftes deókat kerestem, és egy darab sem volt kirakva. Más márkától voltak, bár az se sok, de olyat még sosem láttam, hogy Rexona egyáltalán ne legyen. Ma a Spar-ban összesen egyfajta Rexona stiftes volt, abból is 5 db. Elhoztam kettőt, biztos ami biztos, de elég érdekes…

2 Likes

Kíváncsiságból kérdem, hogy a stiftesek miért kedvencek? Nekem mindig bekukacosodtak :frowning: Kínaikban érdemes szétnézni.

1 Like

Nekem a dorgériás felhozatalból csak ezek működtek, azokból is a Rexonák. Télen és itthonra elegendő nekem, illetve máskor 2. rétegnek kenem az este fürdés után használt erősebb golyós deóra (reggel).
Azok szerint, amiket írtatok a hiányról én is fogok 1-1 db-ot venni, amikor valameliyk drogériában járok :worried:

2 Likes

A golyós és pumpás sok idő mire megszárad és fel tudok öltözni, a fújóstól meg tüsszögök, belélegzem, minden bajom lesz. :grinning_face_with_smiling_eyes: Meg nagyon rossz a környezetnek a hajtógáz miatt.
Nekem szerencsére nem kukacosodik a stickes, legutóbb Secret-et vettem, amit kb. 20 éve nem, így remélem be fog válni. :grimacing:

Köszi a kínai üzlet ötletet!

2 Likes

Nekem is csak a stiftes elég hatékony. A golyós soha nem szárad meg rajtam és egy kellemetlen ragacsos réteg marad utána, a spray meg tényleg lepkepuki, és iszonyodom attól, hogy belélegezzem. A stiftes tényleg bekukacosodik néha, de még így is inkább ez, mint a másik kettő.

1 Like