Nem találom! Hol kapható?

Mi golyósat használunk :slight_smile: Nekem gyorsan szárad és nem érzem ragacsosnak sem. A stiftes kukacosodik és összekeni teljesen a felsőimet és bele is ragad, a hajtógázas környezetvédelmi okokból kizárt, a pumpásból pedig nincsen választék. Férjem pl csak a golyósaktól nem büdösödik meg :woman_shrugging:

Melyiket használod? Lehet, teszek vele egy próbát. A golyóssal nem lenne semmi bajom, ha nem érezném ragacsosnak, de lehet, hogy csak nem a megfelelőt próbáltam. :slight_smile:

Nagyon ajánlom a Vichy golyós deóját , amióta megjelent a termékcsalád azóta használom.
https://kremmania.hu/kremek/vichy-izzadsagszabalyozo-golyos-dezodor
2 perc alatt megszárad és egész nap tart a hatása, az illata pedig nagyon diszkrét.
Gazdaságos,évente 2 max 3 db fogy belőle, akcióban szoktam venni a duo-packot.

4 Likes

Még egy pont a Vichy zöld kupakos golyósaira :+1: All time fav itt is :star:
Rajtam lassan szárad, mert jól bemázolom magam vele, de addig teszek-veszek a fürdőben, amíg szívódik/szárad.

3 Likes

@Luiselotte és @umpalumpa köszönöm szépen a tippet, felvettem a beszerzős listámra a Vichy deót, biztosan ki fogom próbálni! :blush:

2 Likes

Felváltva, mikor melyik van itthon, használom a Dove golyósát és az Amway G&H Protect golyósdezodort. Nekem mindkettő gyorsan szárad. Megjegyzem, mélyrétegi vízhiányos és tapintásra is száraz bőröm van.

2 Likes

Ott lehet a nagy eltérés, mert nekem meg zsíros és erősen izzadós (és nem jellemző rá a vízhiányos állapot), szóval ahogy az arckrémek sem szívódnak fel, csak ülnek a bőrömön, lehet, hogy a folyékony állagú deót is azért nem szívja be a bőröm.
Köszönöm a konkrét márkákat, az Amway nagyon nincs a látókörömben, de a Dove-ot kipróbálom. :slight_smile:

1 Likes

Nagypapám volt nagyon izzadós típus, ő Micosyd hintőport használt éjszakára és akkor nem kellett dezodor. Nekem éjjelre a Caola kamillás hintőpora jó. Nem vagyok izzadós sem.

Olyan érdekes , amióta a Vichyt használom nekem elég napi 1x , reggel kenni, este tusolás után már nem rakok semmit, nem izzadok egyáltalán. Nem tudom, hogy ez a deo hosszútávú hatása , vagy csak simán ilyen típus vagyok .
Amikor használni kezdtem akkor stressz izzadtam, arra is fantasztikus volt, előtte sokféle deot vettem de egyik sem hozta ezt az eredményt.
A stresszhelyzet és vele az erős izzadás eltűnt, de azóta sem engedtem el ezt a deót.
Van belőle spray és stift is, mindkettőt próbáltam, ugyanazt tudják mint a golyós változat.

2 Likes

Sziasztok! Nyx HD blush pirosítót tudok rendelni/venni valahol? Sehol se látom… de jöhet tipp más talkmentes pirosítóra :upside_down_face:

Nekem ettől fájt a hónaljam. Soha semmi mástól. De nagyon durván. Azóta kerülöm a Vichy deókat, mint a tüzet.

sziasztok!
volt Budapesten a Margit hídnál egy Yamuna mintabolt, sajnos most szembesültem vele, hogy bezárt. kézkrémekért és testvajakért odavan az egész család.
már hogy több helyen is láttam a termékeket, már csak az a kérdés, hogy találkozott-e valaki pl. a boldogság kézkrémmel?

image

Rexona Invisible Fresh Power 7x Protection stiftet keresek. De nagyon. :frowning:

Ezt most csak úgy leírom ide, nem tudom,van e ilyen témakör. Illetve lehet,csak nekem újdonság.

A DMben vannak The Body Shop termékek :flushed: most láttam a Mom Parkban.

Hátha érdekel valakit :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Revlon dekordolgokat szeretnék venni, elsősorban Kiss Balmt és Super Lustrous rúzst, honnan lenne érdemes? Nagyon régen ugye volt egy kis polcuk a Müllerben, de azóta nem tudok más hazai forgalmazóról. Rendeléstől sem zárkóznék el, akár külföldről sem, bár lehetőség szerint akkor már valami postaköltség/vám szempontból előnyös megoldás érdekel.
https://kremmania.hu/kremek/revlon-kiss-balm-spf20
https://kremmania.hu/kremek/revlon-super-lustrous-lipstick

Én csak ezt a két oldalt ismerem:

https://makeup.hu/brand/29175/

Sziasztok! :blush:

E.L.F. termékeket hol lehet itthon kapni, a Müller forgalmazza még? A Poreless puty primer érdekelne, valaki tudja esetleg, hogy kapható-e / mennyiért?
Köszönöm szépen!