Nagyon beváltak!

Part II.: tonerek. Uj cucc kerult bevetesre : LRP Serazinc. A nyari forrosagban nagy remenyeket fuzol hozza. Ebben a kategoriaban szivesen hasznalom meg a Bioderma Hydrabio tonikjat, lassan el is fogy. De azert ebben a kategoriaban erosen koreai vonal parti lettem, minden johet a cosrx es a benton markatol, ami bha-s, galactomyces, centellas, vagy akar zold teas. En ezeket fujom napkozben is. A KAP mist-je is tetszik, meg a Missha fujosai, de mindketto arban a koreai atlag ar felett van. Pozitivum, hogy ezek mar kishazankban is elerhetok, igaz kb. az afaval megnovelt aron. Kivancsi vagyok, itt a forumon, ki mire eskuszik, ha tonikrol/tonerrol van szo???:sunglasses:

7 Likes

3 Adrienne Feller terméket szeretnék megosztani, amik nyárra szuperek és a hétvégén 20% kedvezménnyel kaphatóak:

https://kremmania.hu/kremek/adrienne-feller-sunsol-husito-testbalzsam

https://kremmania.hu/kremek/adrienne-feller-hungarian-spring-arcradir

https://kremmania.hu/kremek/adrienne-feller-hungarian-spring-pezsdito-kremmaszk

1 Likes

Én ezekre esküszöm: Japán vonal, koreai vonal és házi kutyulmányok, ebben a sorrendben.

A japánok közül a Hada Labo hialuronos lotion-jei közül az első (Gokujyn) > Milky > Light > Premium vonal. Kicsit úgy éreztem hogy engem szárított a prémium (a sárga-arany kiszerelés), lehet benne valami, a hialuronsav a bőrből is tud vizet megkötni.
A retinolos-kollagénes (alpha, a vörös kiszerelés) is nagyon tetszett, de szívesebben nyúltam a hialuronos után a könnyebb állaga miatt.
Ezekhez vagyok a leghűségesebb. Meg is állapítottam áprilisban hogy oké, lezárultak a határok, rendelni nem igazán lehet, szinte mindenem kifogyóban van de…azért két Hada Labo utántöltő még mindig itt figyel a szekrényben, hát mi ez ha nem szerelem.

Bejöttek még a Kikumatsamune termékek is, a szakés lotion-t próbáltam két verzióban. Óriási kiszerelés, enyhe szaké hangover szag és a hada labo-hoz hasonló hatás. Ezekben sajnos van egy kevés parfüm, ezért nem rendeltem újra. De az egyik aljában még lötyög egy kis biztonsági tartalék ha kedvet kapnék.

Nagyon szerettem még a Daiso Skin Lotion vonalat is. Nagyon olcsó volt és járt melléjük pici vékony vattalap…a propoliszos és a zabos verziót rendeltem meg. A propoliszos kicsit bántotta az ekcémámat, úgyhogy lepasszoltam a barátomnak. A zabos nagyon jó volt, hamar elfogyott. Sajnos pici a kiszerelés és nem éri meg nekem már megrendelni őket.

A házi kutyulmányok inkább a kémia iránti szeretetem miatt kedvesek, az eredmény általában egy gyengébb koreai lotion színvonalán mozog (viszont jóval olcsóbban, és jól szórakozom készítés közben :slight_smile: )

3 Likes

PART III.: esszenciak. Abszolut koreai vonal kedvelo vagyok. 4 sokszorosan ujravett termekem: Benton snail-bee es a fermentation essence, illetve a Cosrx snail mucin es galactomyces essence. De a Missha first treatment essence-et is szivesen hasznalom. Igaz, hogy tobb markat kiprobaltam mar, de ezekhez tertem vissza, nem sikerult uj kedvencet talalni. Es azt hiszem, itt nem is fogok a kozeljovoben ujakat probalgatni. Az elmult 6 evben ment a teszteles, de mar jobban szeretem biztosan hatekony cuccokra kolteni tobbsegeben a penzemet. Ezekkel nem lehet melleloni.

3 Likes

PART IV.: szerumok, az arcapolas “kiralynoi”. Errol az hiszem inkabb egy beszedesebb fotot teszek ki osszefoglalasul:20200714_124025

11 Likes

Jaj, micsoda készlet.:kissing_heart: Én szívesen olvasnám a véleményed. Az ANR nálam még kipróbálás előtt. A képen levőkből melyik a TOP 3 szerinted?

2 Likes

Hat, nehez valasztani, mindig a borom allapotatol fugg, de az andalou naturals brightening, az innisfree green tea, a hylamide subq es a the ordinary marine hialuronos szeruma nagy kedvenc. Az ANR serum nekem akkor hoz latvanyos valtozast a boromben, amikor a galactomyces tonikra a cosrx-tol es a benton fermentation essencere retegezem. Ott a borom rugalmassagat, allagat, allapotat megvarazsolja. A sokadik uveg kiserletezgetese utan nekem ez valt be.

2 Likes

@Lencseee láttam a vélemények között, hogy használod a Clinique Moisture Surge szemkörnyékápolót, és hogy megvetted a normál kiszerelést is.
Én most a kis, 5 ml-es tubust használom nappalra, és eddig nagyon tetszik. Egyedüli problémám vele, hogy néha eltömítik a tubust a benne lévő kis szemcsék, ha pedig megnyomom, akkor három napi adagot sikerül kibuggyantania magából.
A nagy kiszerelésnél mennyire jön elő ez a probléma?

1 Likes

En nem erzekelem ezt a probelmat, de a picinel sem😇 Nagyon kellemes cucc, extrahidratalas a szemkornyeknek. De nekem annyira bejott ez a MS vonala a Cliniquenek, hogy elfogult is vagyok mar veluk🤣 A masik nagy kedvenc az Estee Lauderes, de annak a kis “palcikaja”…masodszor sem.tudtam vele kibekulni😎

1 Likes

Igen, egyébként én is szeretem a termékcsaládot. Már legalább kétszer jártam így vele, nem is értem…

1 Likes