Parfümmel egyetértek, nálam a délutáni felizzás a teszt, ezt csak Dior és Chanel tudja. Nem tudom mitől van ez nálam, valószínűleg elérek egy testhőt, amitől újra felerősödik az illat, és úgy érzem mintha frissen lenne fújva. Tudom ez hülyén hangzik.
Ma esti mese a lemosokrol szol😂
Vegyes a kedvencek listaja, van olcso-drogerias, van koreai-japan es vannak popularis markak.
Gondolom nem meglepo, double cleansing hive vagyok (ennyi sminkkel, mi mas lehetnek?!)
Micellas vizbol ket kedvenc van, amiben semmi kulonleges, mert altalaban ezt ajanljak: Bioderma Sensibio h2o, illetve drogerias viszonylatban a rozsaszin Garnier. Az osszes gyogyszertari kimeletes lemosot vegigzongoraztam. Es mivel ezek azonos arban vannak, kb.ugyanazt igerik, de meg sem kimeletes mindegyik, meg ha az effektivitasuk ugyanaz is, en maradtam ennel. A drogerias garnier majdnem ugyanaz, csak nekem azert van a 2.helyen, mert “habzik”.
Olajos lemoso-balzsam fronton:
Balzsambol 3 kedvenc lett: clinique take the day off balm, heimish es a banila zero rozsaszin.
A clinique hibatlan, en a 30%-os akciokban, vagy a muller napokon csapok le ra altalaban.
Banila zero is hibatlan, kb. a clinique koreai megfeleloje. Ennek hatranya hogy varni kell amig megerkezik. Ara annyi, mint akciosan a clinique. Es itt van a Heimish, aminek erosen gyogynovenyes illata van, es, aki mar az illatanyag nelkuli cuccokat megszokta, ez kevesbe lehet komfortos.
Masodik lemosok: Cerave hydrating cleanser a majolltajmfevorit.
De a Balea med 800 huf-ert is kitunoen teljesit, akar a borzasztoan kenyelmes hasznalatu rozsaszin garnier micellas lemoso. De most pl. a neogence green tea-s lemosoja van hasznalatban, de ennek is van gyogynovenyes illata, illetve a cosrx low ph lemosoja is ez a kategoria.
Olajos lemosokbol nalam minden koreai es japan hasonloan jol teljesit, de a thebodyshop kamillas olajos lemosojabol is szamos darab elfogy evente. Konnyu beszerezni, en ezt Parndorfban az outletben szoktam megvenni 12 ajroert altalaban. Kiprobaltam toluk a kamillas balzsamot is, ami szinten tetszik, de ar-mennyiseg-ertek aranyban a koreai-clinique vonal jobban megeri a szamomra.
Kihagytam valamit ebben a temaban?! szoljatok!
Es igen, csak sikerult 2 csodat kifelejteni, mindketto a deciem termeke: nekem nagyon tetszik a theordinary squalane es a hylamide cleanser. Mindketto az elso lemoso kategoriaba tartozik, csak pont forditott allagbol allagba mennek at. A hylamide olajos kinezetubol megy at “kremesbe”, mig a squalane kremes allagbol alakul at valami konnyebbe. (Hylamide a sajat 4 termekes csomagjaban megfizetheto, a theordinary pedig legkozelebbi rendelesemnel mar nem a 30ml-es, hanem a gigabb kiszerelesben jon hozzam.)
Part II.: tonerek. Uj cucc kerult bevetesre : LRP Serazinc. A nyari forrosagban nagy remenyeket fuzol hozza. Ebben a kategoriaban szivesen hasznalom meg a Bioderma Hydrabio tonikjat, lassan el is fogy. De azert ebben a kategoriaban erosen koreai vonal parti lettem, minden johet a cosrx es a benton markatol, ami bha-s, galactomyces, centellas, vagy akar zold teas. En ezeket fujom napkozben is. A KAP mist-je is tetszik, meg a Missha fujosai, de mindketto arban a koreai atlag ar felett van. Pozitivum, hogy ezek mar kishazankban is elerhetok, igaz kb. az afaval megnovelt aron. Kivancsi vagyok, itt a forumon, ki mire eskuszik, ha tonikrol/tonerrol van szo???
3 Adrienne Feller terméket szeretnék megosztani, amik nyárra szuperek és a hétvégén 20% kedvezménnyel kaphatóak:
https://kremmania.hu/kremek/adrienne-feller-sunsol-husito-testbalzsam
https://kremmania.hu/kremek/adrienne-feller-hungarian-spring-arcradir
https://kremmania.hu/kremek/adrienne-feller-hungarian-spring-pezsdito-kremmaszk
Én ezekre esküszöm: Japán vonal, koreai vonal és házi kutyulmányok, ebben a sorrendben.
A japánok közül a Hada Labo hialuronos lotion-jei közül az első (Gokujyn) > Milky > Light > Premium vonal. Kicsit úgy éreztem hogy engem szárított a prémium (a sárga-arany kiszerelés), lehet benne valami, a hialuronsav a bőrből is tud vizet megkötni.
A retinolos-kollagénes (alpha, a vörös kiszerelés) is nagyon tetszett, de szívesebben nyúltam a hialuronos után a könnyebb állaga miatt.
Ezekhez vagyok a leghűségesebb. Meg is állapítottam áprilisban hogy oké, lezárultak a határok, rendelni nem igazán lehet, szinte mindenem kifogyóban van de…azért két Hada Labo utántöltő még mindig itt figyel a szekrényben, hát mi ez ha nem szerelem.
Bejöttek még a Kikumatsamune termékek is, a szakés lotion-t próbáltam két verzióban. Óriási kiszerelés, enyhe szaké hangover szag és a hada labo-hoz hasonló hatás. Ezekben sajnos van egy kevés parfüm, ezért nem rendeltem újra. De az egyik aljában még lötyög egy kis biztonsági tartalék ha kedvet kapnék.
Nagyon szerettem még a Daiso Skin Lotion vonalat is. Nagyon olcsó volt és járt melléjük pici vékony vattalap…a propoliszos és a zabos verziót rendeltem meg. A propoliszos kicsit bántotta az ekcémámat, úgyhogy lepasszoltam a barátomnak. A zabos nagyon jó volt, hamar elfogyott. Sajnos pici a kiszerelés és nem éri meg nekem már megrendelni őket.
A házi kutyulmányok inkább a kémia iránti szeretetem miatt kedvesek, az eredmény általában egy gyengébb koreai lotion színvonalán mozog (viszont jóval olcsóbban, és jól szórakozom készítés közben )
PART III.: esszenciak. Abszolut koreai vonal kedvelo vagyok. 4 sokszorosan ujravett termekem: Benton snail-bee es a fermentation essence, illetve a Cosrx snail mucin es galactomyces essence. De a Missha first treatment essence-et is szivesen hasznalom. Igaz, hogy tobb markat kiprobaltam mar, de ezekhez tertem vissza, nem sikerult uj kedvencet talalni. Es azt hiszem, itt nem is fogok a kozeljovoben ujakat probalgatni. Az elmult 6 evben ment a teszteles, de mar jobban szeretem biztosan hatekony cuccokra kolteni tobbsegeben a penzemet. Ezekkel nem lehet melleloni.
PART IV.: szerumok, az arcapolas “kiralynoi”. Errol az hiszem inkabb egy beszedesebb fotot teszek ki osszefoglalasul:
Jaj, micsoda készlet. Én szívesen olvasnám a véleményed. Az ANR nálam még kipróbálás előtt. A képen levőkből melyik a TOP 3 szerinted?
Hat, nehez valasztani, mindig a borom allapotatol fugg, de az andalou naturals brightening, az innisfree green tea, a hylamide subq es a the ordinary marine hialuronos szeruma nagy kedvenc. Az ANR serum nekem akkor hoz latvanyos valtozast a boromben, amikor a galactomyces tonikra a cosrx-tol es a benton fermentation essencere retegezem. Ott a borom rugalmassagat, allagat, allapotat megvarazsolja. A sokadik uveg kiserletezgetese utan nekem ez valt be.
@Lencseee láttam a vélemények között, hogy használod a Clinique Moisture Surge szemkörnyékápolót, és hogy megvetted a normál kiszerelést is.
Én most a kis, 5 ml-es tubust használom nappalra, és eddig nagyon tetszik. Egyedüli problémám vele, hogy néha eltömítik a tubust a benne lévő kis szemcsék, ha pedig megnyomom, akkor három napi adagot sikerül kibuggyantania magából.
A nagy kiszerelésnél mennyire jön elő ez a probléma?
En nem erzekelem ezt a probelmat, de a picinel sem😇 Nagyon kellemes cucc, extrahidratalas a szemkornyeknek. De nekem annyira bejott ez a MS vonala a Cliniquenek, hogy elfogult is vagyok mar veluk🤣 A masik nagy kedvenc az Estee Lauderes, de annak a kis “palcikaja”…masodszor sem.tudtam vele kibekulni😎
Igen, egyébként én is szeretem a termékcsaládot. Már legalább kétszer jártam így vele, nem is értem…