@hanita kezdem a legkonnyebben osszefoglalosokkal: hajapolas, illetve illatok.
Hajapolasnal most van egy nagy ugras kezdete. Ra kellett jonnom, hogy a festett, igenybevett hajam allapotat alapvetoen a drogerias cucck nem javitjak, csak latszolagosan rakerul valami, ami azonban ideiglenesen latszodik. Es fodraszt valtottam es szemleletmodot. Notino-n meg irtak hogy a szettekre akcio van. Sokat vacillaltam az olaplex es a kerastase kozott, de mivel utobbi volt akcioban, igy most arra tettem le a voksomat. Majd ha magamra kentem es egy honapig apoltam vele a hajamat, biztos lesz rola visszajelzes. Talan a Loreal lila samponja a hamvasitast elvegezte, de az allagan semmit sem javitott, de talan azt nem is igeri…Meg a Garnieres bananos-papayas-aloes balzsam tetszik, de jelentosen nem javit, pedig mar vagy 5 dobozzal kivegeztem.
Illatok:smiling_face_with_three_hearts:! Eppen a pandemia alatt vetettem szamot. Es be kellett latnom, hogy azt a tartossagot, amit en elvarok 4 gyarto hozza: Chanel, Dior, YSL es Tom Ford, de ezekbol sem mindegyik jon be. Chaneltol nyarra a Chance eau Vive es Tendre, telre a Mademoiselle. Tom Fordtol a Velvet Orchid, de csak telen, hidegben. YSL-tol a Manifesto mindegyik flankere telen. Diortol a sotetkek Addict, csak telre, kanikulai idoben pedig a JOY intense. De gyakori nyari visszatero a Nina Ricci ezereve megjelent sima Nina Edp-je es orok nyari kedvenc 40 fokban a Moschino Funnyja. A Dolce Peony illata is nagyon megtetszett, de sajnos nem tartos, meg ebben az idoben sem.
A mese kovetkezo fejezetei delutan/este😂