Mit használtál ma?

Ma új fényvédőt használtam:
Az enyém nem maci mintás, hanem sima fehér
https://kremmania.hu/kremek/missha-all-around-safe-block-mild-sun-spf30-pa---line

Smink:
Alverde ásványi alapozó (sötét a színe, de ma nem megyek túl sok ember közé, így tesztelni jó lesz, hogyan viselkedik a bőrömön.)
Bourjois Healthy Mix korrektor
RCMA púder a szemem alá
Többi részre Trend it up Skin Supreme púder (kicsit tudtam világosítani az alapozón)
Hourglass Ambien Lighting Bronzer Luminous Bronze Light szín
Bobbi Brown Clementine pirosító
CP x Kathleen Lights Highlighter On The Cusp (még mindig csodálatos)
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Eddig bírtam az egy hét egy palettát, meguntam. Most szerintem naponta, kétnaponta újat veszek elő, de továbbra is megyek sorban végig az összesen.
Ma tehát Nabla Dreamy-t választottam: Illusion (matt világosbarna) átmeneti színként, Sistina (matt barack) a mélyítőbe, erre a Senorita (matt fukszia) a külső v-be és mélyítőbe meg az alsó pillatőbe egy kis Illusionnal keverve. Mozgó rész külső felére Metal Cupid gyönyörű fényes bronzos bordós szín, mozgó rész belső felére Vanitas (fényes világosabb rosegoldos árnyalat) belső szemzugba világos arany Immaculate.
Nagyon jó érzés volt az Iconic Pro 2 után ilyen élénk, élettel teli színekbe nyúlni.
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Max Fix+ (teljesen rákaptam, imádom)
Bobbi Brown Luxe Lip Color rúzs Pink Nude

Parfüm: EL Modern Muse Chic Edp

1 Likes

Kinek melyik a kedvenc palettája?
(Csak úgy eszembe jutott. Igen, azért, mert nagyon nem kellene újat venni…)

1 Likes

Gyilkos kérdés, mintha a gyerekeim közül kéne kedvencet megneveznem :laughing::laughing::laughing:
Na de a válaszom: hát mindig a legújabb :slight_smile: Viccen kívül, mindig rajongani kezdek egyért, megkapom/megveszem, és a következő érkezéséig ő a kedvenc.
De a top5: JS Blood Sugar, Nabla Dreamy, UD Heat és Naked Smoky, TF Gingerbread spice.
A Morphe JH tegnap érkezett, még nem próbáltam, mert beteg vagyok, de esélyes :wink:

3 Likes

Ide tartozik hogy bár már ritkábban használom de a szívem csücske az első drágább palettám marad, az UD Naked Basics.

Hasonlóan érzek.:slight_smile: Kíváncsi leszek, lesz-e olyan, aki csak egy palettát fog megnevezni.

1 Likes

Denonono green-brown ha csak 1- et lehetne nevezni.:rofl:

1 Likes

Többet is lehet… legyen mondjuk top öt, @Anett-ből kiindulva.

1 Likes

Én sem tudnék egyet megnevezni.
Nabla Dreamy, Jaclyn Hill (ha nagyon muszàj lenne akkor őt mondanám mert ez a legsokoldalúbb palettàm és a minőség is szuper) és a Naked2 is a szívem csücske mert ő volt az első high end palettám, az összes színe használható számomra és a mai napig szívesen használom. Na meg az ABH Subculture amit egy kába pillanatomban majdnem eladtam.

De gyanítom, ha megveszem @Isabelle 2 JP palettáját akkor ők lesznek a kedvenceim a csodálatosan különleges színek miatt.

3 Likes

Most csak zárójelben, fun fact-ként: a legtöbb nőnek van mondjuk 1-2 szemfestéke meg egy paletta (ha van), mi meg még top5-öt is alig tudunk kiemelni :laughing::laughing::laughing:

6 Likes

Lorac , Juvias, Denona, Lime crime , huda

3 Likes

Nehéz kérdés, de legyen mondjuk a Lime Crime Venus II, de bármelyiket írhattam volna tőlük. Utána talán a ColourPop Disney palettája, vagy a Too Faced Sweet Peach.

3 Likes

Nekem tobb kedvencem van, nem tudok csak egyet mondani. A legkisebb palettam viszont egy Dior paletta, az eredeti nagy palettak kisebb verzioja. Olyan kicsi, hogy egy baba kezeben nezne ki csak nagynak. A minosegevel viszont nem vagyok megelegedve, nem fogok soha nagy Dior palettat venni.

És ált. nem a drogériás kínálatból mazsolázunk.:slight_smile:

3 Likes

Lelkileg fel is háborodtam, amikor el akartad adni.:slight_smile:

1 Likes

És melyek azok?
Bevallom, engem nem nagyon vonzanak a klasszikus márkák.

Te térítettél észhez. Biztos, hogy megbántam volna ha eladom.

1 Likes

Jaclyn Hill paletta. Nekem nincs sok, úgyhogy nem nehéz csak egyet megneveznem :smiley:

4 Likes

A Subculture-imádók tartsanak össze!:heart_eyes:
Csütörtökön használtam a két ABH palettámat és újfent elámultam a pigmentáltságukon. Igen, porolnak, óvatosan kell velük bánni (legalábbis nekem), de megéri.

1 Likes

Majd jövőre is megkérdezem.:wink:

1 Likes

Így igaz :slight_smile: Tényleg, drogériás paletta már nem is tudom mióta nem hoz lázba. De így volt ez a lakkokkal is, csak aztán ott x év különlegesség-gyűjtögetés után kiégtem, és most itt állok kb. 200 lakkal és nem is festem már a körmömet sem 3-4 színt kivéve :laughing::laughing: Remélem paletta-ügyileg nem járok így. Fájna… :laughing:

Javítok: Essence Ho ho ho lázba hozott :slight_smile: