Köszönöm szépen
Ismét a Pür palettát használtam, a szürkét, a lilát, alulra szintén szürke és lila került, nagyon tetszik nekem ez a smink, kár hogy le kell majd este mosni :). Szeretem azt a procedurát is, amig elkészül a szemsmink :). Most igyekeztem jobban eldolgozni és a mélyítővonalam fölé menni.
Nagyon jól sikerült! Van, hogy a telefonon nem látszik, hogy el van szépen satírozva. De itt most jól kivehető az alapos munka
Köszi @umpalumpa, nagyon kedves vagy . Igyekszem :). Gyakorlat teszi majd egyszer remélem a mestert :).
Nagyon szép lett és nagyon jó, hogy bevállaltad a mélyítővonal feletti részt is sokkal nagyobbnak tűnik a tekinteted
Wow, ez igen!!! Nagyon sokat dob rajta pluszban, hogy mélyítő fölé vitted, és a satírozás is! Jaj nagyon jó ötlet volt, hihetetlenül szuper lett! Mégmég ilyeneket!
@macooka, @Alsace, nagyon szépen köszönöm nektek . Kiváncsi voltam nagyon a véleményetekre (egyébként mindenkiére.) különösen jól esett a bíztatásotok! . Igyekezni fogok, minnél több ilyet vagy akár jobb szemsminket elkészíteni :).
Nagyon ügyes vagy egyrészt a színek is szuperek, de a technikád is nagyon jó, jobban áll, hogy egy picit a mélyítő fölé is mentél.
Olyan ügyes vagy, csak így tovább, csakis biztatni lehet téged
Juvia’s paletták tömkelegével (Saharan Blush II., Nubian II., Magic Mini, Masquerade mini) készült a smink. Plusz volt egy Lancome Teint Miracle mintám, az próbáltam ki, de borzasztóan sötét (03 beige diaphane).
Hihetetlenül szép lett! !!
Csodàlatos lett és nagyon jól áll!
Ma egy elfeledett palettával sminkeltem.
Csodálatosan szép!
Hűűűűhaaa
@Szandika én is akartam írni, csak bonyolult volt a tegnapi nap. Eszméletlen jó, hogy kicsit feljebb vitted a színeket, szépen kinyílt tőle a tekinteted! A satírozás is jó lett!
@Kokapu ez egy nagy vááááóóóó. Nagyon jók a színek, baromi ütős!
Az elmúlt napok sminkjei:
Hihetetlenül jól áll a rúzs (is) és nagyon jó, hogy szolidabb szemfestéssel párosítottad!
Annyira tetszik, ahogy a belső sarokban is megrajzolod a tussal a sarkot!
Belső sarokban még nem vagyok olyan ügyes, de gyakorlom lelkesen.
A rúzs a KM boxos Avon rúzs, aminek a színe nagyon tetszik, de olyan fura a vágása, nem egyszerű vele dolgozni.
Gyors hókirálynő smink a Soul Bloominggal vizsga előtt Filosophy és Garden Gate segítségével! :).![Screenshot_20200618-113726~2|651x499]