Sajnos egyelőre én is így gondolom. A CT Filmstar Bronze&Glow palettát szeretem (de annál is van jobb bronzosítóm) de ez a paletta most elsőre csalódás. Tesztelgetem még a színeket de a csillámos nem tetszik.
Ma kipróbáltam a JP Saharan palettát és nem okozott csalódást.
Elnézést a szokásos béna képeimért, kipróbáltam a Pür palettát :), Pirosítóval óvatosan kell bánni, a highlighternek gyönyörű fénye van, a sötétkés, és a szürkés-fehéres színt használtam a szemhéjamra :).! Nagyon tetszik a formulájuk, az illatuk.
Jól áll neked a kék szín! Innen picit élesnek tűnik az ezüst-kék határvonala, viszont szép szimmetrikus, és a smink formája nagyon tetszik, szép szemed van.
Én úgy szoktam fotózni, hogy teszek egy tükröt a telefon másik oldalára, így látom, hogy mit fényképezek. A szelfikamerám nagyon béna, nem adja ki a részleteket. Egész arcos képekre jó, mondjuk azokon is “javít” (nem látszódnak annyira a bőrhibák), de cserébe az arcsmink sem olyan jól kivehető (pirosító, kontúr, highlight). Szóval a hátsó kamerát használom egy kistükörrel
Jaj de szép ez a kék Nagyon jól áll Neked és a paletta is szuper vásárlás volt
Igen, lehet jobban össze kellett volna dolgozni. Köszönöm szépen az építő kritikát! :). Ez a tükrös dolog nagyon jó ötlet :).
Ez szerintem egyébként ízlések és pofonok, na meg szitu kérdése is. Van létjogosultsága az éles vonalaknak is. Én egyébként az összedolgozásban átestem a ló túloldalára, néha már nem is látszik a különbség. Gyakorolnom kell, hogy ne így legyen.
@dunaimano nem, tényleg igazad van. Bár lehet azért nem jött össze, mert tényleg nagyon pigmentált, majd próbálkozom vele, hogy ne különüljön el ennyire a két szín :).
Tényleg jól áll neked a kék, az ezüst pedig jól megy mellé. Én úgy szoktam összedolgozni, hogy a világos színnel kicsit átmegyek a sötét “térfelére”, ott kicsit feltapogatom, eldolgozom a színeket. Ha a világos nem annyira domináns, hogy meglátszódjon a sötéten, akkor pont fordítva, viszont akkor a sötéttel csínján bánok. Ezt ki kell tapasztalni.
Látom amúgy, hogy nagyon sok “helyed” van neked is a szemöldöködig, arra nem gondoltál még, hogy egy kicsit feljebb vidd a színeket, esetleg a mélyítővonalba tegyél valamilyen színt? Én is bátortalanul kezdtem, csak a mélyítővonalig vittem a színeket kezdetben, aztán egyszer csak felbátorodtam és elkezdtem kihasználni kicsit jobban a helyet. Persze nem erőszak, csak szinte vétek nem kihasználni azt a sok helyet, ami neked van Szerintem még szuperebbül vibrálnának a színek a szemhéjadon
Mint másik rejtett szemű egyén én is annnnnnyira akartam biztatni @Szandika -t de nem mertem még előhozakodni a dologgal, holott szuperül bele lehet jönni ebbe is, csak szokatlan, mert nekünk kicsit másképp kell sminkelni. Igaz még én is tanulom, de ez a jó az egész sminkelésben, én játéknak és bulinak fogom fel az egészet
Még kezdetek kezdetén próbálkoztam egy-egy színnel a mélyítő vonal felé menni, mostanában nem mertem mert azt hittem valamit rosszul csinálok . Van az a mandula alakú szemsmink is, azt egyelőre még nem tudom hogy készítsem el, hogy a formája mindkét oldalon szimmetrikus legyen :). Köszönöm szépen, én is imádom a kékeket magamon :). Kevés színek egyike ami szerintem illik hozzám szemhéjen .
Ahh, nyugodtan merjél. Amúgy meg ha nem úgy sikerül, akkor sincs semmi baj, ez csak smink, max lemosod Mióta ilyen hozzáállással sminkelek, olyan csodákat sikerült néha létrehozni, imádom. Túl rövid az élet ahhoz, hogy ne legyünk bátrak!
Tök ügyes vagy, nagyon jó lett a sminked Jól passzolnak ezek a színek
Ezer éve nem használtam az Alient.
Ajajj
@Brunettee , köszi szépen! Hihetetlenül tartós is, még a pirosító is amit nem tudtam lefotózni. Pedig nekem Bourjois stb sem tartós. Fixáló púdert meg eddig nem találtam jót :).
Mindegyikbe van egy-egy szín ami nagyon-nagyon tetszik . Nem kellene költenem most már :D.
Én is ezt mondtam és vettem egy fonnyadt saláta (aka khaki) pigmentet