Az nagyon jó! Így van időd reggel mindenre
De cserébe úgy tudom sokáig dolgozol :O. Azért 10-re menni nem rossz, de gondolom úgy is kelted a gyereket stb :). Legalább a sminkeléssel, öltözködéssel nem kell kapkodnod :).
Csak ajánlani tudom, én nagyon nagyon szeretem. Nekem nagyon durván fénylik az arcom és hamar át is zsírosodik, ezzel csak délután fénylik át, akkor is csak a homlokomon. Szerencsére alkohol sincs benne.
Akkor ez pont nekem való termék. Én is a csillogástól szenvedek.
Bocsánat, ez melyik termék? Elvesztettem a fonalat.
Tegnap este kipróbáltam, hogy az egyik púderből ütögettem egy kis mennyiséget a hajamra (Innisfree no sebum blur powder). Mivel szeborreám van, nem igazán jó, hogy szárazsamponnal ingerlem (imádom a Batiste-ot amúgy, csak az a nyüves alkohol ne lenne).
Talán nem lett olyan fényes a végeredmény, mint a jelenlegi Batiste-tal, de abszolút vállalható volt és másnap reggelre se lett zsírosabb.
Legközelebb a hintőport vetem be.
Én időnként használok hintőport, amikor elfogy a szárazsamponom. Tökéletesen működik, csak nagyon fehér, amit az én hajamon nehezebb eltüntetni.
Sajnos nekem sose vált be a hintőpor pont emiatt… a végtelenségig kell dörzsölnöm, hogy eltűnjön a színe ,de akkor meg a tapogatástól fog bezsírosodni
A sötétkék Rimmel Scandaleyes szemceruza megint lemaradt
Köszi szépen!
Akkor jól tettem, hogy elsőként a bőrszínű púderrel próbálkoztam.
Folyosói portré, mert a fürdőszobában sminkre veszélyes vízpermetek csapkodtak:
Melt Gemini és Pupa I’m Matt 036 rúzs (Candy Punk kollekció).
Nagyon tetszik a sminked!
Milyen az az Alverde fixáló? Már nézegettem régebben
De szép vagy!
(Hú, mennyi érem! )
És még milyen álmos!
Köszi szépen… száni, de évek óta nem neveztek szépnek, inkább csinosnak számítok a “közítélet” szerint. (Nem önsajnáltatásból mondom.)
A párom érmei, nem az én érdemeim (bocs, nem bírtam kihagyni).
DRY Szárazsampon, kicsi fehér flakon, magyar termék. Olyasmi mint egy hintőpor. Nekem nagyon bevállt. Rossmanban kapható, talán 400 magyar forint.
Ha még nem próbáltad, ennyiért megéri
És ez nem hagy fehér foltokat?
Szerintem szép vagy. Cserélnék az álmos szemeiddel, az enyémek most mint a masnaposoké, olyan puffadtak (lack of sleep & ageing). A hajad minősége és színe is bejön, biztos a kedvesed is oda van érte. A szád formája is definiált és cuki. Szerelmeslevél vége.