Ma egy kis ragyogásra vágytam:
Ma egy Revolution palettámmal sminkeltem, illetve az egyik legrégebbi csodaszép árnyalatú Sleek pigmenttel húztam tusvonalat (alatta Duraline van). Nem szeretem ezeknek a régi Sleek pigmenteknek az állagát, de a színét annál jobban. A ruhám színéhez nem passzol a smink, de home office-ban vagyok, szóval arra annyira most nem figyelek.
Nagyon szép! A Duraline-t hogy viszed fel? Akkor ezek szerint nem összekevered a pigmenttel, hanem felviszed ecsettel a Duraline-t, aztán arra a pigmentet? Vársz amíg a Duraline megszárad, vagy egyből ráméssz a pigmenttel?
Köszönöm A múltkor kipróbáltam úgy, hogy összekevertem a Duraline-t a pigmenttel, és azzal húztam tusvonalat. Úgy is nagyon szép, viszont amint megszárad, matt hatása lesz.
Most húztam egy fekete tusvonalat, utána tusecsettel felvittem a Duraline-t a fekete tusvonalra és egyből beletapogattam a pigmentet (nem vártam meg, hogy megszáradjon). Így megmarad a pigment fényessége, nem mattul be a végeredmény.
Köszi! Nekem a Duraline kicsit megfoghatatlan…
Nekem is az volt . Még november elején vettem meg, kb másfél hónapig nem tudtam mit kezdeni vele. De mostanában nagyon élvezek játszadozni vele, rengeteg mindenre lehet használni, és kreatívkodni.
Videóban láttam, hogy száraz/normál bőrre sokan tesznek 1-2 cseppet az alapozóba, és így dewy hatást érnek el vele (meg állítólag tartósabb is lesz a smink). Mondjuk nekem erre nincs szükségem, a zsíros bőröm még túl is tolja ezt a hatást.
Akkor én ma helyetted is felvettem a mohazöld pulcsimat nagyon szép lett a sminked, ennek a pigmentnek a palettában lenne a helye, annyira odaillik
egyébként mennyire vagy elégedett a palettával? Nekem a barnás színek bejönnek, de a zöldek kicsit foltosak és talán nem is a legpigmentáltabbak. Amúgy az egy hónap egy paletta projektem februári szereplője pont ő lesz a tervek szerint, de most már még inkább megjött a kedvem hozzá.
Atyám, de szép…
Gyönyörűséges az a paletta.
Köszi szépen. Ez a pigment valóban jól nézne ki a a palettában.
Az az igazság, hogy amióta van jópár ennél sokkal jobb minőségű palettám, kicsit másnak ítélem meg a régen nagyon szeretett palettáim minőségét is. Összességében a színei miatt szeretem ezt a palettát is, de valóban tudnak foltosak lenni a zöldek. Én most egy laposabb ecsettel tapogattam fel a színeket, és a jobb felső színnel satíroztam a mélyítővonalam fölött. Így nagyon szép volt a pigmentáltsága, nem lehet rá panaszom. (illetve nagyon nem mindegy milyen bázisra viszem fel, ma a NYX pigment primerét használtam, ez mindennek nagyon felerősíti/kihozza s színét).
Örülök, hogy meghoztam a kedved hozzá, szerintem rejlik benne jópár lehetőség (bár még 1-2 fényes színt tehettek volna bele szerintem)
Őszintén én is csak a színei miatt nem váltam még meg tőle, bár számomra kimondottan vonzó, hogy nincsen benne sok fényes szín. Igazából tökéletesen ellennék olyan palettákkal, amikben van egy-két barnás fényes árnyalat (nem arany) és egy belső szemzugba való árnyalat.
Akkor ezek szerint nem vagy oda a sok fényes színért egy palettában. Én nehezen válok meg bármitől is sajnos…
Illetve utazni szeretem vinni ezeket a palettákat, amiket nem sajnálok, ha esetleg valami bajuk lenne (nem mintha mostanában bárhova is utazhattam volna
)
Tegnap:
Jaj imádom! A legeslegjobb cucc amit valaha próbáltam. Zsíros bőrre áldás.
Gyönyörű lett! Ez a paletta még mindig a szívem csücske, pedig annyira színes, hogy rendeléskor nem gondoltam, hogy kedvenc lesz.
Ma az Evana paletta került elő, nagy kedvencem, szerintem lehetne sokkal felkapottabb a csodás minősége miatt.
Ugye milyen jó?
Én is hallottam, hogy sokan dicsérik.
Igen, szerintem zseniális paletta, gyönyörű színekkel a hétköznapokra (plusz pár extra), az ára alapján annak idején nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz.
Igen, nekem nem zsíros különösebben a bőröm, ezért is nem rendeltem meg. A PC best of fényvédőjét is ezért nem mertem eddig kipróbálni.