Melyik a best?
https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-resist-super-light-daily-wrinkle-defense
Erre gondoltam. Ez van eléggé az egekig magasztalva.
Az Autralian gold csak zsíros bőrre, az én kombinált, de most inkább vízhiányos- száraz bőrömet rommá szárította.
Múmiahatás garantált. Nagy kár, nagyon szép az összetevő listája.
Köszi, akkor ezt el is engedtem.
Ez tényleg best of, a legjobb állagú fényvédő, nagyon gyorsan felszívódó. Több tubussal elhasználtam és szerettem, szerintem nem csak zsíros vagy kombinált hanem normál bőrre is jó, mondjuk tavasztól őszig.
Sajnos a szemem nagyon csípte, előfordult, hogy beledörgöltem, egész délelőtt könnyeztem. Télen amúgy is csak fizikait használok, lehet, hogy nem is váltok vissza. Van egy bontottam, amiben van még egy kevés, ha kiszeretnéd próbálni szívesen elküldöm.
Fú, a szemcsípés halálom. Úgyhogy akkor ezt is elengedem, köszönöm.
Eléggé sok fényvédőm van itthon, amiket tetszés szerint váltogatok bőröm hangulatától, sminktől. időjárástól függően.
Nekem ez csípte a szemem borzasztóan: https://kremmania.hu/kremek/uriage-bariesun-spot-krem-pigmentfoltok-ellen-spf50
És barátnőmnek is, nem csak nekem.
Azért sztem fogok még idén is fényvédőket próbálni.
Most ezeket használgatom, olyan sorrendbe tettem, ahogy én preferálom/kedvelem őket.
Wow, ez aztan a felszereles!
En ezt hasznalom a sun dance-tol, pont te segitettel anno abban, hogy hasznalhato legyen rajtam is. Viszont borzasztoan csipi a szemem, meg akkor is, ha nem dorzsolgetem. Ez mellett eros alkohol szaga is van. El fogom hasznalni, de elegge utalom szegenyt.
Ezt vettem meg 2 hete fel aron (mindig ilyenkor szerzem be a nyari fenyvedoket). Nem birtam ki es mar ki is probaltam, nagyon folyekony, kisse olajos allagu. Par perc utan matta valik a boron. Nem bantotta a szemem, csak jokat tapasztaltam az alatt az egy hasznalat alatt. Ugy erzem nagyon fogom szeretni.
Ja, es a borom kombinalt. A sun dance-tol zsiros, durvan. Viszont a Bioderma-tol eleg termeszetes, viszonylag matt.
Nekem ez van.
A Tiéd másnak tűnik. Muti az incijét.
Szép készlet. Sajnálom, de a Purito miatt elvesztett a bizalmam a koreai cuccokban, még elhasználom ami van, de többet nem veszek.
A kémiai fényvédőkkel hadilábon állok a szemem miatt. A bőröm bírja, de a szemem nagyon érzékeny.
Most nálam is több van használatban.
A Paula’s Choice-ban sem találtam tökéletest, de megközelíti ez a kettő:
Hat igen, az enyemben 3. helyen all az alcohol. Sajnos meg se neztem az inci-t, csak megvettem gyorsan, mert az akkori 50-esem elfogyott es meg nyar vege volt. Kellett az 50 mindenkepp.
Azota alaposabb vagyok meg akkor is, ha gyorsan kell az utanpotlas.
A tied viszont nagyon jonak tunik. Viselni milyen? Nagyon zsiros? Csipi a szemed?
Nah akkor ez lesz a gond. En ugyanis semmilyen denat alkoholos termeket nem kenek az arcomra. Es mindig incit olvasok vásárlás előtt.
Az enyém nem zsíros es abszolute nem is csípi a szememet.
Már a második tubussal fogyasztom.
Próbald ki esetleg.
Koszi, ez jol hangzik. Szerintem ki fogom probalni valamikor a jovoben.
Ezt az alkoholos csodat meg majd elhasznalom testre. Ott remelhetoleg elfogyasztom meg a lejarati ido elott.
Akartam is javasolni, hogy ezt arcra el ne használd!
Huhuuu, van inkeylist, probaltad mar???
Ez a piros PC nem kifejezetten fényvedő nem??
Csak fenyvédős krém, nem igaz?
Amugy a Puritot es a Klairst többet nem veszem újra, de én így télre simán elhasznalom. Az IOPE is nagyon jo sztem, azt simán ujravenném.
Nem, van jó fényvedője?
Amúgy én ebből a Biodermából nem tudnám az előírt mennyiségű fényvédőt felvinni. Ez színezett igaz?Ezekkel mindig az a bajom, hogy nem tudok megfelelő mennyiséget magamra kenni belőlük, mert rettenetesen festek egy bödön színezett fényvédővel az orcámon.
Szinezett, igen. De felvitel utan semmi nem latszik belole. Talan egysegesiti picit a bort, ennyi.
A javasolt mennyiseget tenyleg lehetetlen felvinni belole, ez teny.
A regi jol bevalt fenyvedom egy fluid volt, az is folyekonyabb a megszokott allagnal. Azt pl. ugy hasznaltam, hogy amint beszivodott az elso reteg, kentem ra egy kovetkezot. Majd meglatjuk, hogy mukodni fog-e ugyanez a dolog a Biodermassal is.
Akkor nyáron óvatosan ezzel a fényvédővel, akkor ugyanis erősebb sokkal az UV sugárzás.
A régi jól bevált fényvédődet már nem forgalmazzák?
Nyaron fokozottan odafigyelek, nagyon hamar odakozmalok. De koszi, hogy figyelmeztetsz!
Mindenhol keszlethiany van a regi fenyvedobol. S amikor meglattam egy patika weboldalan, hogy a Bioderma Dry Touch/Nude Touch fenyvedoi kb. 2500 ft-os aron vannak, nem sokat gondolkodtam. Amugyis piszkalta a fantaziam, mar tavaly is ki akartam probalni.
Ha majd jon a nyar, nekiallok az alapos tesztelesnek. Ha nem fogok tudni elegendo mennyiseget felvinni ebbol, akkor barmikor beszerezhetem majd az altalad ajanlott menta kupakos sun dance fenyvedot. Igy most teljesen jol erzem magam, be vagyok biztositva.
Ha jol emlekszek @Anheszenamon is hasznalta a Dry Touch-ot. Hatha beszamol o is a tapasztalatairol! En mindenkeppen orulnek neki.