Baba arcú vagy!
Ez az a szín, ami a nude színek mellett a legjobban áll neked.
Ma a Nabla Cutie Nude palettát teszteltem. Eddig ez az első Nabla paletta, amiről nem tudom egyelőre milyen véleményt írjak. A 2 középső fényes szín csodás, a szokásos Nabla minőség. Viszont ez a latex matt formula nekem nagyon idegen. Az összhatás tetszik, de furcsa volt velük dolgozni. Lehet csak én bénáztam és más technikát kell velük használni, próbálgatni fogom. De nem ő lesz a kedvenc palettám a márkától.
Én már többször hallottam, hogy nem szeretik a latex mattot; körülírnád, hogy pontosan milyen? Még nem volt ilyen formulájú szemfestékem, de akkor ezek szerintem nem árt rá felkészülni, vagy elkerülni…
Hát elég nehéz megfogalmazni, hogy milyenek. Nem teljesen matt árnyalatok, van egy enyhe szatén fényük. Elsatírozás után ez már kevésbé látszik szerintem. Viszont nem annyira pigmentáltak, mint a normál matt formula és valahogy nehezen működnek együtt ecsettel. Legalábbis elsőre ez volt a benyomásom róluk. Még tesztelni fogom és majd írok kiforrottabb véleményt, lehet csak másképp kell kezelni őket.
Én szeretem a latex formulát, kicsit megpörgetem bennük az ecsetet és szépen fel lehet építeni a színeket. Finoman “túrom” amit egyébként más formulákkal sosem csinálnék
Akkor úgy néz ki, ez tényleg csak elsőre furcsa, és meg kell tanulni használni őket.
Remélem én is megszeretem ezt a formulát, mert ebben a palettában 4 is van belőle
Hű, nem spórolták ki Igen, picikét több idő ráérezni a használatára, de szerintem klassz, meg szép ez az enyhén szaténos fénye
Örülök, hogy azt mondtad, te szereted, mert így reményt adtál, hogy én is meg fogom szeretni.
De jó Majd mesélj, hogyan alakul a kapcsolatotok
Nekem hasonló volt a tapasztalatom velük. Sajnos nem sikerült megszokni, továbbadtam a palettát.
Sajnálom, hogy nem vált be. Én 1 használat után nem szeretném feladni, tesztelgetni fogom, aztán kiderül mennyire leszünk jóban ezzel a kis palettával.
Az éjszakát nem itthon töltöttük, így ezeket a termékeket vittem magammal a reggeli sminkhez:
Az a trend it up tekerős korrektor? Nekem is megvolt és nagyon szerettem, hogy ugyan nagy fedése nem volt, de annál jobban hidratált. Gondolkozom nagyon az újravasárláson, mert a mostani essence camouflage healthy glow is túl nehéz nekem
Igen aminek szivacsos az applikátora. Féláron vettem (750 ft) a 010-es árnyalatot és elégedett vagyok vele.
Akkor azóta viszont lehet, hogy változtattak, mert az enyémnek ilyen kis ecsetes volt a vége. De ez legalább egy figyelmeztetés, hogy ne tegyem be vakon a kosaramba
Ma reggelem szereplői:
Ma a Nabla Cutie Metropolitan paletta felavatása volt soron.
Kicsit extrább, halo eye jellegű smink készült, nagyon jól pigmentáltak és szépen eldolgozhatóak a színek, a szokásos Nabla minőség.
Nagyon szép vagy, jól áll ez a smink is
Köszönöm szépen!