Mit használtál ma? II

Baba arcú vagy! :slightly_smiling_face:

Ez az a szín, ami a nude színek mellett a legjobban áll neked. :star_struck:

1 Likes

Ma a Nabla Cutie Nude palettát teszteltem. Eddig ez az első Nabla paletta, amiről nem tudom egyelőre milyen véleményt írjak. A 2 középső fényes szín csodás, a szokásos Nabla minőség. Viszont ez a latex matt formula nekem nagyon idegen. Az összhatás tetszik, de furcsa volt velük dolgozni. Lehet csak én bénáztam és más technikát kell velük használni, próbálgatni fogom. De nem ő lesz a kedvenc palettám a márkától.
nabla-cosmetics_nude_003_palette IMG_20210124_110647 IMG_20210124_110650

15 Likes

Én már többször hallottam, hogy nem szeretik a latex mattot; körülírnád, hogy pontosan milyen? Még nem volt ilyen formulájú szemfestékem, de akkor ezek szerintem nem árt rá felkészülni, vagy elkerülni… :thinking:

Hát elég nehéz megfogalmazni, hogy milyenek. :neutral_face: Nem teljesen matt árnyalatok, van egy enyhe szatén fényük. Elsatírozás után ez már kevésbé látszik szerintem. Viszont nem annyira pigmentáltak, mint a normál matt formula és valahogy nehezen működnek együtt ecsettel. Legalábbis elsőre ez volt a benyomásom róluk. Még tesztelni fogom és majd írok kiforrottabb véleményt, lehet csak másképp kell kezelni őket.

4 Likes

Én szeretem a latex formulát, kicsit megpörgetem bennük az ecsetet és szépen fel lehet építeni a színeket. Finoman “túrom” amit egyébként más formulákkal sosem csinálnék :grin:

4 Likes

Akkor úgy néz ki, ez tényleg csak elsőre furcsa, és meg kell tanulni használni őket. :grin:
Remélem én is megszeretem ezt a formulát, mert ebben a palettában 4 is van belőle :grin:

1 Likes

Hű, nem spórolták ki :smiley: Igen, picikét több idő ráérezni a használatára, de szerintem klassz, meg szép ez az enyhén szaténos fénye :blush:

1 Likes

Örülök, hogy azt mondtad, te szereted, mert így reményt adtál, hogy én is meg fogom szeretni. :slight_smile:

1 Likes

De jó :blush: Majd mesélj, hogyan alakul a kapcsolatotok :smile:

1 Likes

Nekem hasonló volt a tapasztalatom velük. Sajnos nem sikerült megszokni, továbbadtam a palettát. :frowning:

1 Likes

Sajnálom, hogy nem vált be. :frowning: Én 1 használat után nem szeretném feladni, tesztelgetni fogom, aztán kiderül mennyire leszünk jóban ezzel a kis palettával.

Az éjszakát nem itthon töltöttük, így ezeket a termékeket vittem magammal a reggeli sminkhez:
Kép

Kép

10 Likes

Az a trend it up tekerős korrektor? Nekem is megvolt és nagyon szerettem, hogy ugyan nagy fedése nem volt, de annál jobban hidratált. Gondolkozom nagyon az újravasárláson, mert a mostani essence camouflage healthy glow is túl nehéz nekem

2 Likes

Igen aminek szivacsos az applikátora. Féláron vettem (750 ft) a 010-es árnyalatot és elégedett vagyok vele.

1 Likes

Akkor azóta viszont lehet, hogy változtattak, mert az enyémnek ilyen kis ecsetes volt a vége. De ez legalább egy figyelmeztetés, hogy ne tegyem be vakon a kosaramba :sweat_smile:

1 Likes

Ma reggelem szereplői:
Kép

Kép

Kép

11 Likes

Ma a Nabla Cutie Metropolitan paletta felavatása volt soron. :slightly_smiling_face:
Kicsit extrább, halo eye jellegű smink készült, nagyon jól pigmentáltak és szépen eldolgozhatóak a színek, a szokásos Nabla minőség. :slightly_smiling_face:
nabla-cosmetics_metropolitan_002_palette IMG_20210126_075407 IMG_20210126_075412

18 Likes

Nagyon szép vagy, jól áll ez a smink is :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes