Mit használtál ma? II

Elismerem, hatékony edzés hanyatt fekve feltartott könyvet olvasni, de a hasizmokon tartani kevésbé veszélyes.:grin:
Úgy látom, nemcsak én vagyok ügyes, ha akaratlan önbántalmazásról van szó. Bár apám élettársa a csúcstartó, aki szemen vágta magát a konyhaszekrény ajtajának sarkával…

Dagira, imádom! Az ágyam lábánál mindig volt egy tálka szárazkajával, teljesen megnyugtató nesz volt hallgatni a ropogtatását (mármint nem én dézsmáltam meg az éjszaka leple alatt).
Volt egy macskánk, aki csak evés közben dorombolt. Kicsike maradt felnőtt korára is, tudta, hogy mindenért meg kell harcolnia, lepofozta az összes nagy mafla jószágot. Meg a maradék nokedlit is eltüntette, pedig látszott rajta, hogy nem igazán a fogára való, de hát ki tudja, lehet, hogy csak 2 óra hossza múlva kap enni…

9 Likes

Jajj lányok, nagyon vigyorgok itt mindenkin :smiley: nekem 6:20-kor jelzett a biológiai óra, majd a kétbetűs kitérő után “b@ssza meg a világ” felkiáltással visszamásztam a tollasbálba és 9-ig húztam a lóbőrt :smiley:

És ahogyan tegnap is, ma csak hidratáló került a fejemre és a napszemcsim a szentendrei sétálós lángosozáshoz :wink:

3 Likes

Ez tényleg így van, vidéken ugatnak a kutyák, füvet nyírnak, flexelnek :rofl::sweat_smile::joy:
Főleg, amikor hajnalban botorkál vmelyik részeg falubéli lakos, és az összes kutya majd megőrül; ráadásként, ha épp bedől az árokba egy fél òrára, akkor addig megy a csahoskoncert. De a madarak nagyon cukik. Fecskék a szomszédban visszajárnak sok éve, és 2 éve befészkeltek hozzánk az egyik szobába- nem volt még az ablak beépìtve. Szerettem nézni, ahogy növekednek, ahogy repülni tanulnak; és cserébe az összes szùnyogot és legyet felfalták. Tavaly már volt ablak a házon, akkor a garázsba fészkeltek, ott ajtò nem volt. Jaj, 2 éve egy erdei bagoly rakott fészkett a 2 emeletes lakòpark velyik òriàs fàján. A fióka este 10 után kezdte a csipogàst, és a bagolymama kb éjfélig, hajnali 1- ig hordta a kaját . Utána lett csak csend. De hamar megnőtt, és csukott ablaknál nem volt vészes.

11 Likes

E-book olvasón szoktam olvasni, mert azt jobban látom (éljen az állítható betűméret). Pláne sötétben. :laughing:
Aludtam már el azzal is, nem üt túl nagyot. :laughing:

5 Likes

@Mse , Hope árnyalat (a pirosítö, a rúzs csak pofátlanul begurult a képbe):
20240412_063027

11 Likes

Ohhhhh, swatcholsz majd?

1 Likes

Ha tudok normális fényviszonyokat teremteni, akkor igen. De alaptalan volt a félelmem, visszafogott lesz az arcon (nem öt rétegben vittem fel és direkt egy kis fejű, laza szőrű ecsetet használtam), nem lesz fényes bohócarc a végeredmény.

2 Likes

Nagyon inaktív lettem ebben a topicban. Pedig a mindennapi sminkelés továbbra is az életem része, de valahogy nem jutottam soha oda, hogy le is fotózzam az elkészült sminket. Ma viszont egy nyugis szombat van és a klímás lakásban próbálom átvészelni a kánikulát. :smiley:
A sminkemben is a nyarat szerettem volna tükrözni és nagyon tetszik a végeredmény, kék szempillaspirált is ritkán használok, de ma úgy éreztem nagyon illene ehhez a sminkhez. :slight_smile: Szerettem régen mindennap felnézni ide és látni ki milyen csodát alkotott, remélem újra lesz ilyen aktívabb időszak. :slight_smile:

24 Likes

Hiányoztak a csodaszép sminkjeid, ez is szuper lett!

1 Likes

Köszönöm!:blush:

1 Likes

Pont mielőtt kinyitottam ezt a topicot gondoltam rád, hogy régen szinte naponta örvendeztettél meg minket a csodás alkotásaiddal… és lőn… :star_struck:

1 Likes

Aranyos vagy, igyekszem majd időnként hozni 1-2 alkotást. :blush:

2 Likes

A héten használt rúzsok:
Alapvetően rózsás-nude-os vonalon mozgok, az élénk színek nem állnak jól és az erős szemsmink miatt sem kultiválom őket:

Természetes fényben:

Viĺlanyfényben:

Fentről lefelé:
Artdeco (a dobozát kidobtam, a tok alján a 41H nem biztos, hogy a színt jelöli) - a képeken sokkal barnásabb, mint a valóságban, inkább barackos.
La Bouche Rouge - Cherry Pink: matt formula, felkenés közben annyira nem szeretem, de nem szárít és a színt imádom.
Makeup by Mario - 917: pont az a krémes finish, amit imádok.
La Bouche Rouge - Pink paradise - a LBR swatchok borzalmasak, így sikerült egy fukszia színre szert tennem, de legalább kényelmes formula és nem annyira rikító, kicsit sötétebb szín.
MAC - 429 Marrakesh Me Later - nem szeretem a MACet, de ez a termékük nekem telitalálat, krémes, pigmentált formula.

A kedvenc finish-em is jól kirajzolódik a heti adagból, a nagyon matt, nagyon tartós darabok nem játszanak (nekem a Maybelline Superstay egy horror), de a szájfények ragadósságát sem szeretem.

11 Likes

Milyen gyakran kened újra a rúzst?

Nem kenem újra.

1 Likes

Akkor mennyire tartós? Nekem ebéddel minden lejön, de annyit iszom, hogy délelőtt is jelentősen kopik.

Mivel főleg krémes rúzsokat használok, a reggelinél a nagy részük lekopik, a maradékot letörlöm.

1 Likes

A La Bouche Rouge-t a honlapjukról rendelted?

Igen.

Olyan szép termékeik vannak. Egy highlighterem van és egy szemfestékem, illetve pár ecsetem.

2 Likes