Mit használtál ma? II

Ti nem bírtok aludni?:grinning_face_with_smiling_eyes:
Thanks, it’s MAC! árnyalat, igazi mlbb szín.

3 Likes

Ez tényleg nagyon szép! Áh, minek azt, különben is a biológiai, szőrös ébresztőórát nem lehet lenyomni :rofl: :cat:

4 Likes

Nálam az alattam lakó alkoholista állat ordítozott, lesittelése folyamatban…

2 Likes

Kicsit barátkoznom kellett vele. Meg nem volt tőlük sheer rúzsom, az állaga nagyon tetszik, de elég sokszor kell huzigálni a számon, hogy látszódjon is valami.

:rofl::rofl: Mindig irigyeltem azokat, akiknek egész nap alszik a macskája, a mieink elképesztő partiállatok voltak, ha 3 órát aludtak naponta, sokat mondok.

3 Likes

Sajnálom! Az a baj, hogy ha kinyírod, annyit kapsz érte, mint egy rendes emberért…

2 Likes

…és hát vannak olyanok is, akik nem kapcsolták ki az ébresztést a telefonjukon…

Így aztán sikerült ma is hatkor kelni. 🤷

6 Likes

Pontosan.
5 lakó feljelentette, januárban voltam tanúskodni, remélem elnyeri méltó büntetését, mert amúgy az idős szüleivel ordít meg veri őket.

A madarakat is fel fogom jelenteni, mert valami pittyegő már hajnali 4:50- kor rákezdte és bekapcsolta a többieket is, úgy 9- kor fogják abbahagyni az ordítást a kis tollasok :smiley:

8 Likes

Bakker, már megint?! Délutáni szundit írok elő neked!

3 Likes

Jézusom.:frowning: Remélem, egy időre kivonják a forgalomból.
Nagy “öröm” társasházban élni, de vicces módon apámnál, vidéken nagyobb a zaj, mint a pesti lakásomnál: rengeteg autó hussan végig az utcán, a kutyák állandóan ugatnak, füvet nyírnak, flexelnek (a szomszédok, nem a kutyák), tekintet nélkül a napra, napszakra, rám.

Ha feljelented a madarakat, attól tartok, téged fognak kedvesen beinvitálni egy intézménybe, kicsit hasonló a börtönhöz.:see_no_evil:
Szegényekre nem tudok haragudni, nagy zajban élünk, ők is csak emelt hangerővel hallják meg egymást.
És, mivel tavaty van, nemsokára a matykák is beszállnak a kórutyba.
Deee a nyári, nyitott ablakos, kukásautós ébresztőre áhítozik mindenki, én tudom.

9 Likes

Hú, mondjuk én az ilyesmit nem szeretem, Lisa E.-nek is emiatt nem tetszettek a lucent rúzsai :see_no_evil:

A makka jelentem alszik egész nap, hogy hajnalban randalírozhasson, most én is ledőltem. De cuki volt, odajött mellém aztán együtt pihentünk :blush:

7 Likes

Jaj ez annyira durva, remélem lekapcsolják már ezt a nyomorultat! Nem az agresszív madarakra gondolok :smiley:

2 Likes

Viheti a madarakat is magával :smiley:

2 Likes

Add nekem inkább őket, engem nem zavarnak :smiley: De szólok, itt nincs alkoholizálás :smiley:

1 Likes

Jó akkor szólok Cs. József ( 48) Bp- i lakosnak és a madaraknak , hogy fáradjanak át hozzád.
Köszi :smiley:

3 Likes

Cs. Józsit nem kérem csak a madarakat :rofl:

5 Likes

Ki akartam kapcsolni, de elaludtam a telefonnal a kezemben, mielőtt odáig jutottam volna…

1 Likes

Szegény… :tired_face:

Könyvvel kell elaludni, az nem csörög.:rofl:

6 Likes

Nekem vannak gyenge fedésű, de mégis jól látszó rúzsaim, 2 Kiko, nagyon szeretem őket.

Milyen kedves, hogy most hagyott pihenni.:see_no_evil:

1 Likes

Azt sem ajánlom, nagyon tud fájni a keményfedeles, ha a fejemre ejtem :smiley:
Meg a távkapcsolóval szoktam rendszeresen szájon vágni magam, ha csúszik ki az elernyedő kezem közül amikor beüt a szundi.

Amíg volt cicám rendszeresen keltett hajnali 3- kor, hogy de ő éhes, mindjártbelehal adjak enni. Beceneve Dagira volt, nyilván nem állt egy pillanatig sem az éhhalál küszöbén :face_with_hand_over_mouth:
#dagicica

9 Likes