Ti nem bírtok aludni?
Thanks, it’s MAC! árnyalat, igazi mlbb szín.
Ez tényleg nagyon szép! Áh, minek azt, különben is a biológiai, szőrös ébresztőórát nem lehet lenyomni
Nálam az alattam lakó alkoholista állat ordítozott, lesittelése folyamatban…
Kicsit barátkoznom kellett vele. Meg nem volt tőlük sheer rúzsom, az állaga nagyon tetszik, de elég sokszor kell huzigálni a számon, hogy látszódjon is valami.
Mindig irigyeltem azokat, akiknek egész nap alszik a macskája, a mieink elképesztő partiállatok voltak, ha 3 órát aludtak naponta, sokat mondok.
Sajnálom! Az a baj, hogy ha kinyírod, annyit kapsz érte, mint egy rendes emberért…
…és hát vannak olyanok is, akik nem kapcsolták ki az ébresztést a telefonjukon…
Így aztán sikerült ma is hatkor kelni. 🤷
Pontosan.
5 lakó feljelentette, januárban voltam tanúskodni, remélem elnyeri méltó büntetését, mert amúgy az idős szüleivel ordít meg veri őket.
A madarakat is fel fogom jelenteni, mert valami pittyegő már hajnali 4:50- kor rákezdte és bekapcsolta a többieket is, úgy 9- kor fogják abbahagyni az ordítást a kis tollasok
Bakker, már megint?! Délutáni szundit írok elő neked!
Jézusom. Remélem, egy időre kivonják a forgalomból.
Nagy “öröm” társasházban élni, de vicces módon apámnál, vidéken nagyobb a zaj, mint a pesti lakásomnál: rengeteg autó hussan végig az utcán, a kutyák állandóan ugatnak, füvet nyírnak, flexelnek (a szomszédok, nem a kutyák), tekintet nélkül a napra, napszakra, rám.
Ha feljelented a madarakat, attól tartok, téged fognak kedvesen beinvitálni egy intézménybe, kicsit hasonló a börtönhöz.
Szegényekre nem tudok haragudni, nagy zajban élünk, ők is csak emelt hangerővel hallják meg egymást.
És, mivel tavaty van, nemsokára a matykák is beszállnak a kórutyba.
Deee a nyári, nyitott ablakos, kukásautós ébresztőre áhítozik mindenki, én tudom.
Hú, mondjuk én az ilyesmit nem szeretem, Lisa E.-nek is emiatt nem tetszettek a lucent rúzsai
A makka jelentem alszik egész nap, hogy hajnalban randalírozhasson, most én is ledőltem. De cuki volt, odajött mellém aztán együtt pihentünk
Jaj ez annyira durva, remélem lekapcsolják már ezt a nyomorultat! Nem az agresszív madarakra gondolok
Viheti a madarakat is magával
Add nekem inkább őket, engem nem zavarnak De szólok, itt nincs alkoholizálás
Jó akkor szólok Cs. József ( 48) Bp- i lakosnak és a madaraknak , hogy fáradjanak át hozzád.
Köszi
Cs. Józsit nem kérem csak a madarakat
Ki akartam kapcsolni, de elaludtam a telefonnal a kezemben, mielőtt odáig jutottam volna…
Szegény…
Könyvvel kell elaludni, az nem csörög.
Nekem vannak gyenge fedésű, de mégis jól látszó rúzsaim, 2 Kiko, nagyon szeretem őket.
Milyen kedves, hogy most hagyott pihenni.
Azt sem ajánlom, nagyon tud fájni a keményfedeles, ha a fejemre ejtem
Meg a távkapcsolóval szoktam rendszeresen szájon vágni magam, ha csúszik ki az elernyedő kezem közül amikor beüt a szundi.
Amíg volt cicám rendszeresen keltett hajnali 3- kor, hogy de ő éhes, mindjártbelehal adjak enni. Beceneve Dagira volt, nyilván nem állt egy pillanatig sem az éhhalál küszöbén
#dagicica