Mit használtál ma? II

A zöld a legszebb szín számomra :heart_eyes: :green_heart:

3 Likes

Mai játszadozás, muszáj voltam a legütősebb színhez nyúlni egyből a Suva UV Brights palettából. :smiley:

Hát khmmm, elég durva, élőben még élénkebb/neonabb mint a képeken, de imádom. :smiley: Nem ezek lesznek a mindennapi sminkjeim, de nagyon jó érzés kicsit kreatívkodni és nem a megszokott sminkeket elkészíteni. Amúgy este el kell mennem bevásárolni, lehet a Lidlben furán fognak rám nézni. :see_no_evil: :joy: :joy: :joy:

20230907_124053
20230907_123958
20230907_124506

20 Likes

Imádás :slight_smile: Nem akarok vásárolni semmit, eddig is tudtam hogy létezik ez az UV paletta, nem estem szerelembe vele… Jaj ne, szakad a plafon!!!

4 Likes

:joy: :see_no_evil:
Szeretném azt mondani, hogy nem tetszenek, nem jók, de nem tudom :smiley: Viszont jövő héten érkezik Glisten-től is pár ilyen hydra linerem (sok helyen az ő termékeiket jobban dícsérik), majd írok azokról is tapasztalatot.

Életemben először használtam ilyen jellegű terméket, szóval kell ismerkedni azért a formulával, mert túlságosan vizesen sem jó meg túl kevés vízzel sem, hanem el kell találni a tökéletes állagot. Mindenképp kell egy tanulási időszak. :slight_smile:

1 Likes

Hú, ilyet még sosem láttam, nagyon ügyes vagy! :astonished::hugs:

1 Likes

Meggyógyultunk, így végre letesztelhettem az ND I need a nude palettát.
A Mesh, Silhouette, Fair, Whisper, Travertine, Sheen és pici Muse árnyalatot használtam (topperként). A fénykép nem adja át, hogy mennyire szépen csillog.
Szerintem ez tökéletes paletta lehet annak, aki nagyon szereti a visszafogott, mindennapi nude sminkeket és néha szeretné extrábbá tenni a Muse durván csillogó árnyalattal. Én alapjában véve ennél durvább sminkeket viselek, de ez tökéletes utazó paletta lesz, illetve szofisztikáltabb sminkek elkészítésekor nagy segítségemre lesz.

Mindegyik színnel könnyű volt dolgozni, kivételesen még a fényes színek alá sem használtam glitter primert. Mondjuk nekem formulában azért továbbra is Huda és Jeffree vezet, ND nem tudja őket letasztítani számomra a trónról. :slight_smile:

20230923_114524
20230923_114607
20230923_114527
image

21 Likes

A tegnapi számomra visszafogott smink után egy kis durvulás :green_heart:
20230924_122311
20230924_121925
20230924_121922

21 Likes

Nagyon szépséges lett és milyen jól illik a szemedhez!

1 Likes

Köszönöm szépen! :heart:

1 Likes

Jaj, de igazad van (szerintem :star_struck:)! Huda/Jeffree nálam is a dobogón. Natasha meg sajnos - bármennyire is szemet gyönyörködtetők az összeállitásai - nem nekem való. Konktétan egyik midi palettát sem tudom használni, vagy nem találtam meg az applikációs technikáját/eszközt, vagy a börömmel nem kompatibilis; nem tudom, de soha nem sikerült velük jó smink. Amit egy JS vagy HB egy suhintással estig megold, azt ND-val sosem értem el. Azonban a sminked csodaszép! A paletta színvilága kifinomult, pont ilyen bőrre, szemmel hajszínnel tudom elképzelni. (És tagadhatatlan az, hogy a többi ND paletta színvilagával harmoniában van.)

1 Likes

Sajnálom, hogy ennyire nem jött be az ND formula és abszolút nem működik rajtad. Rajtam szerencsére működik alapjában, egyedül a cream to powder formuláját nem szeretem egyáltalán, azzal nekem nehéz dolgozni és nem azt az eredményt érem el, amit szeretnék sosem. :confused: A Retro palettám ilyen téren a legkevésbé kedvencem, mert vagy 5-6 ilyen formulájú pan van benne. Pedig a színei a kedvenceim a zöld szememhez, ma pont ezzel sminkeltem és nem imádtam a folyamatot, mert pont a cream to powder formulákat használtam…
20230925_080926

A Huda idei nagy palettáját annyira várom, hogy el sem tudom mondani, remélem hamar bejelentik és olyan színvilág lesz, amit gondolkodás nélkül meg akarok majd venni :slight_smile: (a tavalyit nem vettem meg, mert nem az én színeim)

9 Likes

Nem tudom elmondani, mennyire irigylem a nem rejtett szemhéjadat :smiley:

A kis quadok alapján szerintem lesz benne zöld :innocent: (vagy legalábbis én azt vettem észre, hogy amikor kijöttem a nudeok, akkor azonos színvilaggal kijött a naughty, amikor kijöttek a brown pici9es palettái, azt követte az empowered)

1 Likes

Pedig sajnos abszolút rejtett szemhéjam van, csak kicsit cselesen fotózom az elkészült sminkeket :see_no_evil: Sőt, még a szemüveg is kötelezően felkerül és a sminkemből kb semmi nem látszik, csak a saját szórakoztatásomra csinálom.:grin:

1 Likes

Uhhh, a próféta szóljon belőled, ha zöld színvilág lesz én fogok elsőként lecsapni rá! :green_heart::grin::grin::grin::green_heart:

1 Likes

Ehhez képest túlteszel bármilyen sminkesen :wink:

Apropó. Ma az ABH Noveau palettáját kentem fel, első próbálkozás :slight_smile: teljes a szerelem :star_struck: Liberty ment a mozgó szemhéjra, a külső V-be és a mozgó szemhéj közepére Hope, a szemöldökcsontra Paloma és a belső szemzugba meg egy picit a mozgó szemhéj közepével összemosva Isle :slight_smile: Annyira szép lett :star_struck:

Viszont már most látom, hogy kezd rajtam megszürkülni, pedig alapnak feltettem a MAC painterly paint pot-ját. Azt vettem észre, hogy függetlenül a színtől, a paletta minőségétől, márkától és még attól is, hogy van-e rajtam alap, a színek megszürkülnek egy idő után rajtam. Jellemzően ez a kékesszürkés, szürke cementpor szín lesz. Ez vajon mitől lehet? :thinking:

2 Likes

Igazán kedves vagy, köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts: De semmi profi nincs a sminktudásomban, inkább csak a 10+ év alatt megtanultam, hogy a saját arcomat, szememet hogyan sminkeljem. :slight_smile:

A Nouveau paletta gyönyörű, biztos nagyon szép lett a vele készült sminked. :slight_smile: Minden próbált szemhéjprimert használva jellemző volt ez a kopás/megszürkülés? Én 1 primerre esküszöm (meg tudomásom szerint itt a csoportban többen is, itt ajánlották nekem is) a MAC lentebb linkelt terméke. Ezzel minden márka szemhéjpúderei mozdulatlanok rajtam Essencetől Hudáig bármi. :slight_smile:

https://kremmania.hu/kremek/mac-prep-prime-24-hour-extend-eye-base

1 Likes

Amit eddig próbáltam, mindennel szürkés leszek :frowning: köszönöm az ajánlást, ezt egyszer kenték rám a MAC-ben, be is gyulladt tőle a szemem :frowning:

Oh, ezt sajnálattal hallom, pedig egy csodatermék. :frowning:

1 Likes

Én a Pupa tégelyesére esküszöm. Eléggé rejtett szemem van.

1 Likes