Nekem is kéne egy ilyen sminkes barátnő.
Ahhoz képest, hogy napi 8-10 órát ülünk egymás mellett az irodában, és munkaidőn túl is találkozunk, EGYSZER festett ki.
Botrány.
Köszönöm szépen! A nude színeket azért jobban szeretem én is magamon, de a szarka énem nagyon élvezi, mikor játszhat a színekkel is kicsit.
Én is megnéztem egy halom videót és swatchot, de nekem sajnos még nem csillapodott a lelkesedésem. Beautylish-en már párszor majdnem leadtam a rendelést, de egyelőre erős maradtam
Velvet Morning és Pat V.-ös palettája
Rajtam sokkal narancsosabb ez a rúzs, nagyon tetszik, nagyon hozza ezt az ötvenes évek hangulatot…
Nagyon szép vagy! Mindig ilyen rúzst kell hordanod!
Nagyon jól áll ez a szín!
@umpalumpa @szaldal
Nagyon köszönöm szépen Most ez az új kedvenc, bár a többieket még nem próbáltam, de nagyon szép nyárias piros rúzs ez
Nagyon jól áll!
Én nagyon gondolkodok mai napig a Morningon. De megvan a Dragon és a Cinnabar, lehet túlzás lenne egy újabb narancsos pirosas variáció.
Köszönöm
Nekem is megvannak ezek a színek, de állítom, a legkevésbé sem túlzás .
Jaj, ne csábíts. Két hete sz utolsó pillanatban vettem ki a kosárból a liquid lurexeket és rúzsokat. A sminkkészletem leépítése után kb. Lisa termékei az egyedüliek, amikre az alap dolgokon (korrektor, szempillaspirál) felül költök.
Nem tudom mi van velem mostanában, de nagyon vonz a kreatív sminkek, grafikus vonalak kipróbálása, ami elég nagy kihívás félig vakon. Az átlagos sminkelést már megszoktam és a 10+ év alatt berögzült a kezembe, de ez rendesen próbára tesz.
Ez a második próbálkozásom (az első borzasztó lett), látom sajnos, hogy nem szimmetrikus és távol áll a tökéletestől, de nagyon élveztem elkészíteni.
A zöld metál vonal + pontok egy szemhéjpúder segítségével készült (Duraline-al kevertem össze). De már úton van pár Suva Beauty és Glisten Cosmetics Hydra UV liner.
Az első képért bocsi, a makró nem a legelőnyösebb, de a szemsmink így látszik a legjobban.
Nagyon ügyes vagy, káprázatos lett a sminked! Jól is áll.
Hú, ez nagyon jó lett!
Köszönöm szépen! Nagyon kis kezdetleges smink, főleg, hogy olyan gyönyörű kreatív sminkekről néztem videókat, hogy ez a közelükbe sem ér, de jó kísérletezni.
Ne hagyd abba. Ja és mutasd meg nekünk is!
Akkor igyekszem nem tenni Nekem is sokáig tartott, mire be mertem vállalni, de örülök, hogy itt lett a kis készletemben. A Dragon sötétebb, olyan igazi őszies, a Morning pedig ragyogóm tényleg napfelkeltés
Hát nekem ez maga a tökéletesség, eszméletlenül ügyes és kreatív vagy
Ma ismét beköszöntött a kreatív énem és próbáltam valami (számomra) nem mindennaposat alkotni. Nagyon furcsa volt ennek a satírmentes sminknek az elkészítése, abszolút nem jellemző rám, hogy éles vonalakat húzzak a mélyítővonalam fölé.
Rival Loves Me Jungle palettával készült az alap, arra került egy Glamshop mono Bora Bora színben. A metálos “körvonal”-hoz egy Essence fényes színt kevertem Duraline-al (nem sikerült túl jóra az állaga, így nem lett túl szép az eredmény sem).
Alig várom, hogy a neon, pasztell és UV hydra linerek érkezzenek Suva Beauty-tól és Glisten Cosmetics-től és azokkal játszhassak. Terveim szerint esténként fogok első körben gyakorolni, mikor már úgyis lemosom utána a sminkemet.
Nekem nagyon tetszik.
És ZÖLD.
Nagyon szépséges lett, nekem kicsit ilyen 60-as évek hangulata van a zöld nálam is külön