Mit használtál ma? II

Nekem is kéne egy ilyen sminkes barátnő. :smiley:

Ahhoz képest, hogy napi 8-10 órát ülünk egymás mellett az irodában, és munkaidőn túl is találkozunk, EGYSZER festett ki.
Botrány. :smiley: :smiley: :smiley:

4 Likes

Köszönöm szépen! :relaxed: A nude színeket azért jobban szeretem én is magamon, de a szarka énem nagyon élvezi, mikor játszhat a színekkel is kicsit. :smiley:

Én is megnéztem egy halom videót és swatchot, de nekem sajnos még nem csillapodott a lelkesedésem. :see_no_evil: Beautylish-en már párszor majdnem leadtam a rendelést, de egyelőre erős maradtam :smiley:

1 Likes

Velvet Morning és Pat V.-ös palettája

Rajtam sokkal narancsosabb ez a rúzs, nagyon tetszik, nagyon hozza ezt az ötvenes évek hangulatot…

18 Likes

Nagyon szép vagy! :heart_eyes: Mindig ilyen rúzst kell hordanod!

1 Likes

Nagyon jól áll ez a szín! :heart_eyes:

1 Likes

@umpalumpa @szaldal
Nagyon köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: Most ez az új kedvenc, bár a többieket még nem próbáltam, de nagyon szép nyárias piros rúzs ez :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Nagyon jól áll!
Én nagyon gondolkodok mai napig a Morningon. De megvan a Dragon és a Cinnabar, lehet túlzás lenne egy újabb narancsos pirosas variáció.

Köszönöm :blush:
Nekem is megvannak ezek a színek, de állítom, a legkevésbé sem túlzás :sweat_smile: .

1 Likes

Jaj, ne csábíts. Két hete sz utolsó pillanatban vettem ki a kosárból a liquid lurexeket és rúzsokat. A sminkkészletem leépítése után kb. Lisa termékei az egyedüliek, amikre az alap dolgokon (korrektor, szempillaspirál) felül költök.

2 Likes

Nem tudom mi van velem mostanában, de nagyon vonz a kreatív sminkek, grafikus vonalak kipróbálása, ami elég nagy kihívás félig vakon. :smiley: Az átlagos sminkelést már megszoktam és a 10+ év alatt berögzült a kezembe, de ez rendesen próbára tesz. :see_no_evil:
Ez a második próbálkozásom (az első borzasztó lett), látom sajnos, hogy nem szimmetrikus és távol áll a tökéletestől, de nagyon élveztem elkészíteni. :slight_smile:
A zöld metál vonal + pontok egy szemhéjpúder segítségével készült (Duraline-al kevertem össze). De már úton van pár Suva Beauty és Glisten Cosmetics Hydra UV liner. :see_no_evil: :pleading_face:

Az első képért bocsi, a makró nem a legelőnyösebb, de a szemsmink így látszik a legjobban. :slight_smile:
20230829_100441
20230829_095654

17 Likes

Nagyon ügyes vagy, káprázatos lett a sminked! Jól is áll. :slight_smile:
Hú, ez nagyon jó lett! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm szépen! :slight_smile: Nagyon kis kezdetleges smink, főleg, hogy olyan gyönyörű kreatív sminkekről néztem videókat, hogy ez a közelükbe sem ér, de jó kísérletezni. :slight_smile:

1 Likes

Ne hagyd abba. Ja és mutasd meg nekünk is! :smiley:

1 Likes

Akkor igyekszem nem tenni :face_with_hand_over_mouth: Nekem is sokáig tartott, mire be mertem vállalni, de örülök, hogy itt lett a kis készletemben. A Dragon sötétebb, olyan igazi őszies, a Morning pedig ragyogóm tényleg napfelkeltés :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Hát nekem ez maga a tökéletesség, eszméletlenül ügyes és kreatív vagy :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Ma ismét beköszöntött a kreatív énem és próbáltam valami (számomra) nem mindennaposat alkotni. Nagyon furcsa volt ennek a satírmentes sminknek az elkészítése, abszolút nem jellemző rám, hogy éles vonalakat húzzak a mélyítővonalam fölé. :see_no_evil:
Rival Loves Me Jungle palettával készült az alap, arra került egy Glamshop mono Bora Bora színben. :slight_smile: A metálos “körvonal”-hoz egy Essence fényes színt kevertem Duraline-al (nem sikerült túl jóra az állaga, így nem lett túl szép az eredmény sem).
Alig várom, hogy a neon, pasztell és UV hydra linerek érkezzenek Suva Beauty-tól és Glisten Cosmetics-től és azokkal játszhassak. Terveim szerint esténként fogok első körben gyakorolni, mikor már úgyis lemosom utána a sminkemet. :slight_smile:

20230903_133241
20230903_133238

14 Likes

Nekem nagyon tetszik.
És ZÖLD.:dragon_face:

1 Likes

Nagyon szépséges lett, nekem kicsit ilyen 60-as évek hangulata van a zöld nálam is külön :green_heart: :green_heart: :green_heart:

1 Likes

@Amadea , @Alsace Köszi szépen! :heart: Nálam is mindig tart a zöld őrület. :relaxed: :green_heart:

2 Likes