Mit használtál ma? II

@szaldal köszönöm szépen! Ez a kedvenc tavaszi/nyári ruhám (csak most pár plusz kilót kellett belepréselnem) :smiley:
20230804_184643

@koalace Köszönöm szépen, igazán kedves vagy!:heart:

19 Likes

Wow, baromi jól áll! :heart_eyes: nem csodálom, hogy kedvenc ruha :grin:

2 Likes

Köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ölni tudnék ilyen lábakért, nagyon csini vagy!:blush:

1 Likes

woooowwwww, csini!
Milyen pirosító került rád? Gyönyörű.

1 Likes

Köszi csajok! :heart:

@Mse Ha az emlékeim nem csalnak, ez a KIKO pirosító volt :slight_smile:

2 Likes

@Blanky de jó, hogy hozol megint sminkeket :blush: Az utóbbi időben semennyi hangulatom nem volt sminkelni, de most hogy nézegetem ezeket a csodákat, megjön a kedvem :blush:

1 Likes

Örülök, hogy újra meghoztam a kedvedet a sminkeléshez.:heart:

A héten főleg kékekkel sminkeltem. Igyekszem a körmömhöz igazodni sminkkel, öltözködéssel, most meg éppen egy nagyon szép kéket tettem fel hét elején. A sminkeket nem nagyon fotóztam, de a mai nagyon tetszik, ezért megmutatom nektek is:
IMG_20230810_102531

24 Likes

Ezeket a csodákat szabadkézzel készíted? Elismerésem!
Elképzelni sem merem, hogy én miket alkotnék a 0 kézügyességemmel. :see_no_evil::laughing:

1 Likes

De szép vagy és nagyon különleges lett a sminked is! :blush:

1 Likes

Haha, hát tudnád, mennyit szórakoztam vele! :smiley: Nem jó a szög, az egyik hosszabb, a másik vastagabb, most megint beljebb ér, stb. :smiley: Egyszer sem kezdtem elölről, de duraline-nal és korrektorral sokat igazítottam.
Egyébként szerintem nekem sincs kézügyességem, max türelmem a szórakozáshoz. Meg a gyakorlás is segít (vagy segítene, ha gyakrabban rajzolnék ilyeneket).

2 Likes

Művészet! :star_struck:

Az egyvonalas rajzok jutnak róla eszembe, amik nekem nagyon tetszenek.

1 Likes

Nagyon különleges, a bőröd extra gyönyörű, a kékkel meg mindig le lehet venni a lábamról! :heart_eyes:

1 Likes

Tegnap a barátainkkal találkoztunk, és mivel az én drága párom megjegyezte, hogy mostanában nem vagyok papagáj, így elővettem a színes palettákat. Most éppen a Colourpop Fade into hue lett a választott. Nem voltam túl precíz, úgy 10 perc volt, mire elkészítettem, de legalább színes. :slight_smile: nem életem sminkje volt, de tetszett. Legközelebb a zöldet és a kéket is megpróbálom belepréselni :sweat_smile:

20230813_083851

13 Likes

Ma rúzsbaleset ért. :disappointed_relieved:

IMG_20230816_084046

Már egy jó ideje macerás volt ezt a rúzst használnom, elég gyorsan eltört az alján, úgyhogy leginkább csak ecsettel használtam eddig is. Aztán már lecsuknom se volt érdemes, mert nem lehetett utána kinyitni, vagy csak az alsó részt szedte le, és kézzel kellett azt a fehér tartót a tetejéből kirángatni. Nem tudom, mi történt, de ma reggel már a rúzs bele volt ragadva a tetejébe.

Ennek köszönhetően, mire kiszenvedtem belőle a maradékot, aztán gondoltam akkor már bevetem pirosítóként is, mikor indulnom kellett volna, még így néztem ki:
IMG_20230816_083937

Természetesen jól elkéstem, és még a nagylábujjam alja is rúzsos volt, de legalább senki nem kérdezte meg, miért vagyok agyon pirosítózva.

9 Likes

Tökre kreatív a felhasználása a törött rúzsnak, a többin pedig engedelmeddel jót nevettem :grin: :kissing_heart:

3 Likes

Egy ideje megint nem fotózgattam a napi sminkemet, de a mai nagyon tetszik, így megörökítettem. :slight_smile:
Minden erőmmel küzdök az új Natasha Denona paletta megvásárlása ellen, ezért színesebb sminkekhez nyúlok. :smiley: :see_no_evil: Nem tudom meddig tudok ellenállni, mert valamiért úgy vonz, mint egy mágnes. Szükségem van rá? Biztosan nem, tuti vannak hasonló színeim a millió palettámban, de így is nagyon vonz… :confused:

20230825_093353
20230825_092828
20230825_092832

19 Likes

Nagyon szép lett, én olyan szerencsés vagy, hogy szuperül állnak az ilyen színes sminkek is! :smiling_face_with_three_hearts:

Most néztem Temptalia fotóit az I Need A Nude palettáról, és hát… messze nem olyan hideg árnyalatok vannak benne, mint a promó képeken, úgyhogy hirtelen kicsit csillapodott a lelkesedésem. Másrészről egy reddites fotó és swatch alapján nem olyan rossz mégsem. Mondjuk a Vit és Vague színekkel nem tudom, mit fogok csinálni. :laughing:

https://www.reddit.com/r/swatchitforme/comments/15zj2j5/natasha_denona_i_need_a_nude_palette_swatch/

2 Likes

Add nekem! :smiley: :smiley: :smiley:
Nagyon szeretem már magamon ezeket a színeket, pedig húúúú, régen mennyire nem. Sminkes barátnőm megszerettette velem.

1 Likes