Mit használtál ma? II

Próbáld meg esetleg azt, hogy ceruzával húzol vonalat, és arra viszed fel a pigmentet. Én sima szemfestékkel is így szoktam. Hátha bejön :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm!
Szeptemberben, amikor műtötték a szemem, a kórházban beszélgettem egy idősebb és egy fiatalabb hölggyel. Egyszer mondtam valamire, hogy a korral jár. Erre rákérdezett az idősebb, hogy miért, hány éves vagyok? Meg voltak döbbenve, hogy 45, az idősebb azt mondta, már azon is csodálkozott, hogy már 12 éves gyerekem van. :grinning:
Szóval igen, smink nélkül,ha éppen nincs lenőve még a hajam, akkor még fiatalabbnak látszom.:grinning:

6 Likes

Igen, szemceruzába nagyon szépen beletapad :slightly_smiling_face: Csak azzal nagyon béna tusvonalat húzok általában :grin:

1 Likes

Mondjuk azzal én is :joy:
Ez esetben viszont nem tudom, mivel nem mattulna be :thinking:

1 Likes

Nem baj, játszadozok, tesztelgetek még, aztán hátha megtalálom a megoldást. :grin:

1 Likes

Csodás! Ma én is lilában nyomulok :sweat_smile:

Kép

25 Likes

Uram atyám! Még ilyen színeket a szemhéjadra! Egyszerűen csodálatos!

2 Likes

Ez matt lila? Gyönyörűséges!

1 Likes

Ó de gyönyörű ez az árnyalat, nagyon jól állnak neked ezek a színek!

1 Likes

Köszönöm szépen! :slight_smile: Nagyon szeretem ezt az árnyalatot, bár ritkán készítek teljesen matt sminket.

1 Likes

Milyen palettából használtad a zöldeket? Szép lett!

1 Likes

Húúúú, ez nagyon jól áll! :ok_hand:

1 Likes

Mennyi szépség! :heart_eyes:

Ez eszméletlenül jó lett!

1 Likes

De szép ez a matt smink, gyönyörű lett a tusvonalad is, nagyon szép ez a pigment is :heart_eyes: :heart_eyes: No, hát minden nagyon szép rajtad ismét :star_struck:

1 Likes

Ez nagyon lenyűgöző!

1 Likes

Köszönöm! :blush:
A Revolution Forever Flawless Chilled With Cannabis paletta volt az áldozat. Olyan szépek benne a zöldek.

1 Likes

De cuki vagy, köszönöm szépen! :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon köszönöm a kedves szavakat @Kokapu @anon27689852 @dunaimano @Blanky és @Amadea :heart:

3 Likes

Ez vmi istentelen szép! :slightly_smiling_face:

1 Likes