Na jövök akkor képekkel meg egy kis élménybeszámolóval az esküvőről.
“Rendes” kép nem nagyon van olyan, ahol látszik a sminkem, egyrészt a szemüveg miatt, másrészt végig vigyorogtam, amitől totál csíkszemem lett
Úgyhogy csatolok egyet, amit én csináltam (a hülye fejemet nézzétek el, a rúzs még száradt és közben próbáltam úgy tartani a fejem, hogy ne csillogjon be a szemüveg), meg azt, ahol kb. látszik a szertartáson.

Hétköznapokon kb 15-20 perc alatt megvagyok a sminkemmel, most ráhagytam egy órát, hogy nyugodtan legyen időm pepecselni, de kb 40 perc alatt megvoltam. Az alapra figyeltem nagyon, hogy az tartson, plusz ruhangáltam körbe-körbe a lakásban, hogy mindenféle fényviszonyok között ellenőrizzem
Alapnak az EL Double Weart használtam, ez az alkalmi alapozóm, képeken egyszerűen meseszépen mutat, ez most is bebizonyosodott. A szemsminkemhez a Catrice 5 In a Box mini palettát használtam 020 Soft Rose Look árnyalatban. Van Jeffree Star meg Urban Decay palettám is, de annyira szeretem ezt a picit, a színei is pont olyanok, mint amilyen sminket elképzeltem, hogy teljesen elég volt önmagában. A spirálom vízálló volt, ez bölcs döntésnek bizonyult
A számon a Maybelline Superstay Matte Ink Lover árnyalata volt. Evés után (leves, pörkölt, sültek, torta) persze kellett igazítani, de nagyon szépen bírta a strapát.
És a rövid beszámoló: maga az esküvő nagyon jól sikerült, bár még aznap délelőtt közel álltunk az agyf*szhoz
Az időnk is szép volt szerencsére, minden finom volt, mindenki jól érezte magát. Viszont kiment a bokám már a legelején, a fotózás után
Akkor még nem éreztem, hogy gond lenne, picit fájt, de az adrenalin (meg később a pálinka
) egyben tartott, viszont másnapra bedagadt. Így, dagadt bokával mentünk el nászútra, mert hát az már ki volt fizetve, a szabi ki volt véve, lemondani nem tudtuk. Csehországba mentünk, városnézés és túrázás volt a terv. Az időjárással nagyjából szerencsénk volt, ugyan hideg volt és esős idő, de volt két napunk, amikor nem esett és meg tudtuk nézni a látnivalókat. Természetesen a bokámnak nem tett jót a napi 12-16 ezer lépés, úgyhogy hazaérkezésünk után a kontrollon szigorú ágynyugalmat rendeltek el nekem, most betegszabin vagyok és lábadozom (ha-ha
). A hab a tortán a hazaút volt: Hegyeshalomnál lerobbantunk, onnan tréler hozott haza minket. A legrosszabb része nem a szakadó eső, nem is a három óra várakozás, hanem a költségei voltak