Mit használtál ma? II

IMG_20230513_165429
Az az ötletem támadt, hogy az extrazsíros hatású fényvédőből belenyomok kicsit az extra száraz hatású és már amúgyis kifogyóban lévő alapozóba. És ami létrejött, használható. Olyan, mint egy fényvédős bb-krém.
Emellett használtam két terméket a legutóbb kapott cuccokból: szájceruza és a kiko highlighter.
A rúzs régebbi darab, szeretem.

Készült kép is a végeredményről, de csak most visszanézve látom, hogy a sminkből semmi se látszik, csak a ceruza és rúzs. Nincs értelme feltölteni.

12 Likes

Ma újra tettem egy próbát az alapozós fényvédővel. Minden maradt a tegnapi, de ezúttal egy pitosító és egy púder is felkerült. A pitosító a szemhéjakra is.
Nagyon örülök, mert úgy néz ki, a fényvédő így megmenekült. :pray: A púder nagyon sokat segít rajta.
Meglátjuk milyen lesz az összkép a nap végére.

30 Likes

De szép vagy!!! Nagyon szépek a “színeid”.

1 Likes

Tök csini vagy. Jó a hajad is :slight_smile:

1 Likes

Hú, nagyon szép bőröd van, és szuperül áll ez a rúzs és a pirosító!

1 Likes

@Mse, @anon21269124 koszonom, nagyon kedvesek vagytok!
@NutellaBellA neked is koszonom, de az igazsaghoz hozzatartozik, hogy a szep bor a kedvezo fenyviszonyok miatt (is) olyan szep. A konyhaba beszurodo feny maga a “filter”. :smiley:

1 Likes

Na jövök akkor képekkel meg egy kis élménybeszámolóval az esküvőről.
“Rendes” kép nem nagyon van olyan, ahol látszik a sminkem, egyrészt a szemüveg miatt, másrészt végig vigyorogtam, amitől totál csíkszemem lett :joy: Úgyhogy csatolok egyet, amit én csináltam (a hülye fejemet nézzétek el, a rúzs még száradt és közben próbáltam úgy tartani a fejem, hogy ne csillogjon be a szemüveg), meg azt, ahol kb. látszik a szertartáson.
20230506_120817IMG_2999

Hétköznapokon kb 15-20 perc alatt megvagyok a sminkemmel, most ráhagytam egy órát, hogy nyugodtan legyen időm pepecselni, de kb 40 perc alatt megvoltam. Az alapra figyeltem nagyon, hogy az tartson, plusz ruhangáltam körbe-körbe a lakásban, hogy mindenféle fényviszonyok között ellenőrizzem :rofl: Alapnak az EL Double Weart használtam, ez az alkalmi alapozóm, képeken egyszerűen meseszépen mutat, ez most is bebizonyosodott. A szemsminkemhez a Catrice 5 In a Box mini palettát használtam 020 Soft Rose Look árnyalatban. Van Jeffree Star meg Urban Decay palettám is, de annyira szeretem ezt a picit, a színei is pont olyanok, mint amilyen sminket elképzeltem, hogy teljesen elég volt önmagában. A spirálom vízálló volt, ez bölcs döntésnek bizonyult :smiley: A számon a Maybelline Superstay Matte Ink Lover árnyalata volt. Evés után (leves, pörkölt, sültek, torta) persze kellett igazítani, de nagyon szépen bírta a strapát.

És a rövid beszámoló: maga az esküvő nagyon jól sikerült, bár még aznap délelőtt közel álltunk az agyf*szhoz :rofl: Az időnk is szép volt szerencsére, minden finom volt, mindenki jól érezte magát. Viszont kiment a bokám már a legelején, a fotózás után :sweat_smile: Akkor még nem éreztem, hogy gond lenne, picit fájt, de az adrenalin (meg később a pálinka :rofl:) egyben tartott, viszont másnapra bedagadt. Így, dagadt bokával mentünk el nászútra, mert hát az már ki volt fizetve, a szabi ki volt véve, lemondani nem tudtuk. Csehországba mentünk, városnézés és túrázás volt a terv. Az időjárással nagyjából szerencsénk volt, ugyan hideg volt és esős idő, de volt két napunk, amikor nem esett és meg tudtuk nézni a látnivalókat. Természetesen a bokámnak nem tett jót a napi 12-16 ezer lépés, úgyhogy hazaérkezésünk után a kontrollon szigorú ágynyugalmat rendeltek el nekem, most betegszabin vagyok és lábadozom (ha-ha :laughing:). A hab a tortán a hazaút volt: Hegyeshalomnál lerobbantunk, onnan tréler hozott haza minket. A legrosszabb része nem a szakadó eső, nem is a három óra várakozás, hanem a költségei voltak :sweat_smile:

27 Likes

Szép volt a smink :slight_smile: egyszerű, de nagyszerű :slight_smile: helyes pofid van :wink: nekem még a körmöd is bejött :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :relaxed:
A körmöm is “saját gyártmány”, Essie Ballet slippers három rétegben.

1 Likes

A smink csodaszép és te is, végtelen boldogságot (és türelmet :grinning:) kívánok.

A nászút felejthetetlen élmény lesz, idővel vicces is.

Van egy ismerősöm, aki a férjével együtt vonzza a baj, mint a magas férfi felemás cipőben. A múltkor induláskor, felcuccolva mentek valami autószerelőhöz és abba a padba, amin futni szokott az autó valahogy beleakadt a kerék és letépte abroncsostul, és ez csak az indulás volt. :joy:

2 Likes

Köszönöm szépen :blush:

Mi azért ennyire nem szoktunk szerencsétlenek lenni :joy: De igazából már most is vicces, az első sokk után már kínunkban nevettünk, úgysem lesz jobb attól, ha idegeskedünk. A nászút így is csodálatos volt, minden percét imádtam, nem bántam meg, hogy elmentünk :slightly_smiling_face:

1 Likes

Glamshop Zig-zag.
Egyszerű Mac szemhéjprimerre. A kép készültekor már 3 órás séta után voltam a melegben, úgyhogy a teljes sminket nem teszem fel.

IMG_20230527_155744

15 Likes

Manapság ritkán fotózom le az elkészült sminkemet, de a tegnapi nagyon tetszett és volt is lehetőségem megörökíteni. :slight_smile:
Alapként egy matt fekete színt használtam, arra NYX glitter primer, szemhéj belső részére Oden’s Eye Ava mono került, külső részre pedig Glossin Beauty Holdviola mono. Belső szemzugban CP SS I heart this. Élőben sokkal csillogóbb volt :slight_smile:

20230727_092825

18 Likes

A tegnap csajos estét tartottunk és többen is megkerdezték,hogy milyen szemhéjpúdert használtam. Azt hiszem a Glamshop ismét várhat pár új vásárlót. :see_no_evil::grin:
Alapként egy középsötét matt zöldet használtam (arra NYX glitter primer), a nap sztárja pedig a GS Tulle árnyalat volt. Külső részre egy kis Oden’s Eye Kevin árnyalat került. Belső szemzugba a CP SS Fruit punch. Én is imádtam ezt a sminket, az utóbbi idők egyik kedvence :slightly_smiling_face:
20230728_130135
20230728_130037

22 Likes

Első ismerkedés a Cosmos palettával. :heart:
Most a natúrabb vonalon maradtam, az első irizáló kék színből csak a végén ütögettem fel kicsit a szemhéjamra, hogy ütősebb fénye legyen. :slight_smile: Egyelőre első használat után nagyon tetszik, örülök, hogy megvettem és kíváncsian várom miket fogok még alkotni vele. :slight_smile:

@Piko888 Majd igyekszem ennél kreatívabb, színesebb sminket is hozni vele. :slight_smile:

20230802_130804
20230802_130854

20230726_113706_20230802133124519

19 Likes

Huuuuu, ez nagyon szep! Nagyon tetszik!
Mindig szepeket keszitesz, de azt hiszem nalam eddig ez a gyoztes az osszes sminked kozul, amit lattam. Es mennyire jol all! :star_struck:

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszi szépen! :heart: Én is jól éreztem magam ebben a sminkben, pont most próbálom rávenni magam, hogy lemossam. :smiley:

1 Likes

Tegnap esti romantikus vacsihoz készült sminkem! :blush:
CP Coast to coral, Huda Mercury Retrograde és egy Glamshop mono is előkerült a sminkelés közben. :slight_smile:

20230804_183811
20230804_183807

26 Likes

De szép! (Ahogyan a felsőd is!) :heart_eyes: :heart_eyes:

2 Likes

Ah, eszméletlen jól nézel ki!:blush:

2 Likes