Nagyon jól áll neked ez a szín!!! Én magamon nem tudtam megbarátkozni vele. Nekem valahogy a zöldek nem működnek, talán a szőke hajam + a kékesszürke szemeim miatt. Fel is tettem zsibire, mert sajnálnám tartogatni kihasználatlanul.
@umpalumpa Köszönöm én is néztem, hogy van ennyi szín a szememben egyáltalán?
Sajnos párom csillámvakságban szenved
Ma csak itthonra kencéztem, csodásak ezek a glamshop monók
@Piko888 Köszönöm Sajnálom, hogy nem szeretted magadon. Remélem a többiek bejöttek
@Blanky, a matt zöld Glamshop színt (megnyugtatásodra?) nem találtad el, a Pickled Peast vettem. A porolása mögött a Subculture elbújhat, már szabályos hupli van benne, pedig még csak kétszer használtam.
Felszállok én is a Glamshop vonatra, Alsace és Kokapu megihlettek! Ezúton is köszönöm az inspirációt!
Ha minden igaz, a Laser van rajtam (nem tudom kivenni a palettából), a mélyítővonalban és az alsó pillatőben a bronzosítóm és egy rózsás pirosító kombója (egy kiko palettából), a tusvonalat pedig a Max Factor barna filces tusa biztosította.
A számon Lisa Eldridge Velvet Pompadour-ja van, a hozzá passzoló szájceruzával. Pirosítóként is ezt használtam, kikeverve a korrektorommal. Plusz minimális bronzosító félig-meddig brontourként használva. Alapozó: EL Double Wear Sheer Long-Wear 1n1, korrektor: Dior Forever Skin correct legvilágosabb neutrális árnyalata, IT cosmetic bye-bye pores púder.
Woow, gyönyörű vagy! Nagyon szuper sminket csináltál
A smink is nagyon szép, te is az vagy, a szemöldököd pedig egyszerűen zseniális!
Engem a rúzsod fogott meg, nagyon szép szinű és annyian dícsérik a LE-t. Neked is bejött?
Haha, köszi, megnyugodtam. Nem semmi, akkor így nem lesz nehéz dolog elhasználni egy teljes szemhéjpúdert.
Gyönyörű vagy! Meg a sminked is.
Nagyon szép a sminked és te is!
Nagyon szép zöld egyébként, remélem, bírni fogja a gyűrődést.
Köszi, lányok, nagyon kedvesek vagytok, nem spammelem tele a topikot egyenként reagálva Jólestek a kedves szavaitok, feldobtátok a napomat! Régóta inkább csak leselkedek itt, mert úgy vágyom egy sminkes-beauty-s közegbe tartozni, olyanokkal, akik értik, milyen húrokat penget meg a szívben egy szép rúzs vagy szemfesték
Ma nagyon érzem ezt a sminket, pedig nem szoktam erősebben festeni a számat, inkább szemfókuszú sminkeket csinálok.
@blessed, ez a legerősebb színű rúzsom, nincs sok tapasztalatom a rúzsok terén, de ez nagyon bejön. Most jöttem vissza az ebédből, reggel 9kor kentem fel, és kibírta az ebédet is, kopott ugyan, de szépen. Kicsit száraz, en carmexezek előtte, úgy komfortos. Gyönyörű a színe, és a csomagolás… áááhhhh
Csodaszép na, ilyenkor vágyom nem rejtett szemhéjra
Pont ez jutott eszembe neked is.
Gyönyörű vagy! És ez a szín is Vááá!
Nem véletlenül az egyik kedvencem a mai napig a Nabla Soul Blooming
Ma én is ezzle sminkeltem. Philosophy van a szemeden?
Garden gate, de nincs alatta semmi. A Philosophy a belső szemzugban van.
Nagyon szép
Örülök, hogy újra posztolsz sminkes képeket, hiányzott már!
Az lett volna a másik tippem.