Mit használtál ma? II

Oh, sajnálom, hogy pont ez a kis csoda (Bella) maradt ki a csomagból, remélem sikerül megszerezned a következő rendelés során. :slight_smile:

Ő lenne a Wizard, ami nem egy hétköznapi szín (nekem), de nagyon különleges, a honlapon a fotó nem adja át igazán! (Szerintem abszolút nem túl reálisak a fotóik, a legtöbb mono élőben sokkal különlegesebb)

2 Likes

Szerencsére @Amadea a KM fórum megrontója :rofl: küldött át swatch képeket, hogy ne legyek annyira bizonytalan, hogy rendeljek-e én innen. :rofl:
És néhány órányi youtube videó is mögöttem van. :see_no_evil::rofl:

7 Likes

Igazán büszke vagyok magamra, hogy kicsit felpezsdítettem a fórumos sminkkultúrát.:rofl:

A webshopos képeik nagyon rosszak, az Insta oldaluk Swatches (ilyesmi neve van) highlighját érdemes megnézni, sok szín swatcholtak, feltüntetve lengyelül ÉS angolul (khm, Tammy Tanuka és a cirill betűk…) az árnyalatok neveit.

7 Likes

Képzeld mindkettő a kosaramban volt, de az utolsó pillanatban kivettem őket, mert attól féltem, hogy nekem ezek már túl extrémek és nem merném hordani :see_no_evil:

Ég áldja @Amadea -t, hogy nem írt nekem. Már benne volt 10 termék a kosaramban és a fizetés előtt táncoltam vissza. :upside_down_face:
De tényleg olyan gyönyörűek…

3 Likes

Ez vicces, ráéreztem, hogy melyik színeket kell ajánlani akkor. :smiley: Lehet őket tényleg durvulva is használni, de csak finoman rátapogatva bármire visszafogottabb, de úgy is extra hatást lehet elérni velük. :slight_smile:

Ne csináljátok ezt csajok! :sweat_smile:
Ez csodaszép @Alsace
Csak ez van a szemhéjadon? Nagyon szeretem az ilyen one&done dolgokat, hogy csak felpakolom a szemhéjamra, de olyan mintha 3 színnel alkottam volna.
Én is ezt a színt választanám elsőnek, mint @Key4U

3 Likes

Ma reggel úgy éreztem muszáj kipróbálnom a Pupa szemceruzát. Mivel tegnap este a Glamshop monokról beszélgettünk, így a tusvonalam elkészítésében a Wizard árnyalat sietett a segítségemre. :slight_smile: A teljes szemhéjra áttetsző multikrómként az Oden’s Eye Lola színét használtam. Sajnos élőben ismét sokkal szebb és varázslatos hatása van.

@Amadea Jelentem, a ceruza kb észrevétlenül siklik a szemhéjon és egy álom satírozni is. Nem mondom, hogy nem tudtam volna elérni ugyanazt a hatást az Essence ceruzával is, de teljesen más élmény használni őket. A Pupával sokkal kevesebb idő és befektetett energia kell ahhoz, hogy a szép hatást elérjük, és nagyon jó érzés, ahogy siklik tényleg a bőrön. :slight_smile: Jóban leszünk, az tuti. :slight_smile:

image
image

25 Likes

Igen csak ez van rajta, előtte primer, azt lefixálom testszínűvel és kijelölöm egy árnyalattal sötétebb barnával hogy kell felvinnem majd a csodafestéket (rejtett szemhéjam van) erre jön a csodamonó egy pici sötétebb barna került még a pillatőbe, de ennyi. Mindenki azt hitte több színből csináltam és biztosan nehéz volt. Mondom á dehogy ez a leggyorsabb sminkem :smiley:

4 Likes

Hát ez elképesztő lett! :exploding_head: :heart_eyes:

2 Likes

Köszönöm szépen! :heart:

1 Likes

Úristen, ez nagyon szép lett!
Örülök, hogy működnek a Pupa szemceruzák! Vétek őket kihagyni, ilyenkor hálás vagyok a kisérletező kedvemnek. Egyébként vicces módon a márka többi terméke nem mozgat meg (több dolgot is kipróbáltam), de ezek a ceruzák nálam mindent visznek.

3 Likes

Hogy érted, hogy nem írtam?
Úgy emlékszem, mintha téged taggeltelek volna be, amikor beraktam az Akciók topikba a Glamshop akció screenshotját.

Szerintem @zalla úgy érti, hogy neki nem küldted el a swachgyűjteményedet, amit látva az ember nem tudja nem kipróbálni ezeket a csodákat. :smiley: Ezért aztán megmaradt a pénze (és ezt pozitívumnak értékeli, de szólj @zalla, ha nem jól értem). :slight_smile:

Pedig hát…, ha van smink, amiért megéri kiadni (ráadásul nem is drága), akkor ezek azok!

1 Likes

Ó, azt bárkivel szívesen megosztom, de a legegyszerűbb kifotózni az Instáról. Lehet, hogy le se mentettem az összeset, a bling-bling szekcióra koncentráltam.:see_no_evil::grinning:

4 Likes

Igen-igen, így értettem. Igazából nagyon tetszettek a szemhéjpúderek, és tényleg az áruk se volt vészes.
De aztán úgy voltam vele, hogy inkább veszek ruhát, amit jó eséllyel hordani fogok. Ellentétben a skinkcucokkal, amiket mostanában nem igazán vettem elő. :roll_eyes:

2 Likes

Ezt abszolút megértem!
De megvallom, régen éreztem már ilyen lelkes izgalmat, mint ezeknél.
Már azon töprengek, hogy holnap melyiket használjam (koncertre megyek)? :see_no_evil::rofl:

4 Likes

A következő sminkrendelésem nekem is tuti glamshop lesz, már legalább 10 mono van a kosárban, bár még a pontos logisztikát ki kell sakkoznom valahogy. A tárcám már most is sír az új szemüveg miatt, hát még ha ezt megtudja (ne mondjátok el neki :see_no_evil: )

8 Likes

Jezusom, mestermű!!!

2 Likes

Az alkotást megoszthatnád majd velünk is, meg hogy melyik lett a nyertes árnyalat! :heart_eyes:

2 Likes