A Colourpop Sweet Talk és a KVD Shade&Light palettáját használtam.
Sok mindent fordítva csinálok, mint ahogy szoktak a sminkelésben, pl. az alsó pillatőbe először egy világos színt viszek fel, utána a külső részbe egy sötétebbet és ezután következik a szemceruza. Ceruzából többet is szoktam alulra használra, a pillatő külső részére egy sötétet és egy vékony vonalban egy világos metálosat.
Nos, ma is így kellett volna eljárnom, és a ceruzával történő “tusvonal” meghúzása előtt levenni a celluxot, mert szerencsétlenkedtem, cellux nélkül meg mindig gyorsan megvagyok.
Az is biztos, hogy nagyon csínyján kell satírozgatnom, mert szerintem jóval kevesebb helyem van (kisebbek a szemeim és mélyebben ülnek), mint neked, és ugyanez miatt a mélyítővonalba kicsit több szín kell.
Az viszont nagyon bejött, hogy a mozgó részre egy áttetsző-csillámos árnyalat kerül, mennyire tündérfényes lesz az összhatás és szupernőies!
Egyébként annyi sikerült félre, hogy a jobb szememen a “tusvonal” farkincája vastagabb lett, de a szempillák nagy része eltakarta és senki nem bámult az arcomba közvetlen közelről (majd csütörtökön ügyesebben fogok sminkelni, nehogy a fogorvos előtt lebukjak).
Te olyan szépen satírozod a tusvonalat, hogy az tényleg mestermű.
Annyira koncentráltam a technikára, hogy a Glsmshop monókat is mellőztem, pedig pénteken hozzám is megérkeztek.