Mit használtál ma? II

Van 4 db-om tőlük, de azok “csak sima” duokrómok, most multikrómból érkezik egy kazal :smiley:

1 Likes

Amíg nem tudjátok a címem, bátran partizánkodom a pénztárcák ellen és rontok meg ártatlan (?) lelkeket.:yum:

2 Likes

Majd kicsalogatunk a nyílt térre valahogyan :crazy_face:

2 Likes

Majd futócipő lesz rajtam és elszaladok, ha veszélyesnek ítélem a helyzetet.
Nem mondom, hogy kárpótlásul mindenkit meghívok egy kávéra/egyébre, mert a mai árak mellett kész anyagi csőd lenne, plusz megy ez a vásárolgatás nektek egyedül is, csak nagylelkűen vállalom a bűnbak (ill. bűnsuta) szerepét.:sunglasses:

Deee fokozhatjuk a helyzetet a mágneses monók bemutatásával!:partying_face:

6 Likes

A bűnsután felnevettem :laughing:

1 Likes

Majd akkor csak iszunk sima forró vizet, amúgy is kell másra a muníció :smiley:

1 Likes

A Zöld Macskában anno volt egy Olcsó János nevű tétel az étlapon (száraz kenyér és víz), majd ezt rendeljük.:rofl:

8 Likes

Uuuh az a kedvencem :heart_eyes: :rofl:

2 Likes

Nekem az a tuti menüm ha mennem kell valahova és nem lehetek rosszul, akkor kenyér+ víz.
Azon röhögtem többször is, ha klasszik sittre kerülnék én lennék az egyetlen aki örömmel enné ezt , mert ez tuti nem csapja ki az epém.

2 Likes

Mondjuk nem nehéz megrontani minket (legalábbis engem biztosan). :smiley:

2 Likes

Én nagyon utálom ezt az essence ceruzát, épp a napokban dobtam ki :sweat_smile: Ugyan puha és nem karcol, de nekem a satírozásnál eltűnt a színe is :woman_shrugging:
Az Avon tekerős szemceruzái viszont nagyon beváltak, főleg a nem csillogós verziók.

1 Likes

Köszi a véleményt! :blush:

@Amadea látod, ilyeneket kellene inkább írnod :grin: De mivel nem teszed, rá is cuppantam a Pupa oldalára, pedig soha semmi nem kellett még tőlük. Na de a szemceruza! :stuck_out_tongue_winking_eye:
(Erős vagyok, nem rendelek tőlük :see_no_evil:)

1 Likes

Nehogy vegyél Pupa szemceruzát! Borzasztó, fúj!
Szörnyen puha, egy ceruza hegyének gyémántkeménységűnek kell lennie!

Erre gondoltál?:rofl::rofl:

Ha szeretnéd, veszek neked, sokszor van náluk akció, vagy ott a szülinapos kedvezmény, bár az enyém még odébb van. Aztán postával/valahogy eljuttatom, ha jól emlékszem, náluk baromi magas a szállítási költség.

1 Likes

:grin::grin::grin:

Köszönöm szépen a felajánlást, nem kizárt, hogy élek majd vele valamikor :kissing_heart:

1 Likes

Mivel nem kellett munkába sietni, ma ismét több időt tudtam szánni a sminkelésre és megint a mostani kedvenc típusú sminkemet alkottam meg. Azt hiszem azért is tetszik ennyire, mert a szemformámhoz ez a cicás ívű smink illik a legjobban. ABH Norvina palettát használtam és CP SS Ripple árnyalatát.
image
image

23 Likes

Mestermű és milyen szimmetrikus!

1 Likes

Álomszép lett mint mindig :heart_eyes:

1 Likes

@Amadea , @Alsace Igazán kedvesek vagytok, köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Nos, a @Blanky -féle szemfestési technikát még gyakorolni kell.:grinning:

Te is megalkottad? :slight_smile: Nagyon kíváncsi vagyok, milyen színekkel álmodtad meg? :slight_smile: Biztos vagyok benne, hogy jól sikerült. :slight_smile:

1 Likes