Van 4 db-om tőlük, de azok “csak sima” duokrómok, most multikrómból érkezik egy kazal
Amíg nem tudjátok a címem, bátran partizánkodom a pénztárcák ellen és rontok meg ártatlan (?) lelkeket.
Majd kicsalogatunk a nyílt térre valahogyan
Majd futócipő lesz rajtam és elszaladok, ha veszélyesnek ítélem a helyzetet.
Nem mondom, hogy kárpótlásul mindenkit meghívok egy kávéra/egyébre, mert a mai árak mellett kész anyagi csőd lenne, plusz megy ez a vásárolgatás nektek egyedül is, csak nagylelkűen vállalom a bűnbak (ill. bűnsuta) szerepét.
Deee fokozhatjuk a helyzetet a mágneses monók bemutatásával!
A bűnsután felnevettem
Majd akkor csak iszunk sima forró vizet, amúgy is kell másra a muníció
A Zöld Macskában anno volt egy Olcsó János nevű tétel az étlapon (száraz kenyér és víz), majd ezt rendeljük.
Uuuh az a kedvencem
Nekem az a tuti menüm ha mennem kell valahova és nem lehetek rosszul, akkor kenyér+ víz.
Azon röhögtem többször is, ha klasszik sittre kerülnék én lennék az egyetlen aki örömmel enné ezt , mert ez tuti nem csapja ki az epém.
Mondjuk nem nehéz megrontani minket (legalábbis engem biztosan).
Én nagyon utálom ezt az essence ceruzát, épp a napokban dobtam ki Ugyan puha és nem karcol, de nekem a satírozásnál eltűnt a színe is
Az Avon tekerős szemceruzái viszont nagyon beváltak, főleg a nem csillogós verziók.
Köszi a véleményt!
@Amadea látod, ilyeneket kellene inkább írnod De mivel nem teszed, rá is cuppantam a Pupa oldalára, pedig soha semmi nem kellett még tőlük. Na de a szemceruza!
(Erős vagyok, nem rendelek tőlük )
Nehogy vegyél Pupa szemceruzát! Borzasztó, fúj!
Szörnyen puha, egy ceruza hegyének gyémántkeménységűnek kell lennie!
Erre gondoltál?
Ha szeretnéd, veszek neked, sokszor van náluk akció, vagy ott a szülinapos kedvezmény, bár az enyém még odébb van. Aztán postával/valahogy eljuttatom, ha jól emlékszem, náluk baromi magas a szállítási költség.
Köszönöm szépen a felajánlást, nem kizárt, hogy élek majd vele valamikor
Mivel nem kellett munkába sietni, ma ismét több időt tudtam szánni a sminkelésre és megint a mostani kedvenc típusú sminkemet alkottam meg. Azt hiszem azért is tetszik ennyire, mert a szemformámhoz ez a cicás ívű smink illik a legjobban. ABH Norvina palettát használtam és CP SS Ripple árnyalatát.
Mestermű és milyen szimmetrikus!
Álomszép lett mint mindig
Te is megalkottad? Nagyon kíváncsi vagyok, milyen színekkel álmodtad meg?
Biztos vagyok benne, hogy jól sikerült.