Mit használtál ma? II

Ma a Secret paletta került elő. :slight_smile: Sajnos nem jön át a fotón, de a csillogó sötétkék árnyalattal húztam a tusvonalat, alatta pedig a Rimmel Scandaleyes sötétkék ceruzája van, ugyanez vízvonalon is. Rengeteg lehetőség rejlik ebben a palettában, nagyon sok típusú sminket el lehet szerintem készíteni vele.
nabla-cosmetics_secret_002_palette IMG_20210122_080831 IMG_20210122_083004

19 Likes

Colourpop So Jaded paletta közreműködésével készült el a mai smink. Szerintem jóban leszünk.
Egyébként kimondottan a kabátomhoz sminkeltem. :smiley:
@Amadea a Deborah Milano folyékony rúzsa van ma is rajtam, 02 színben. :smiley:

IMG_20210122_134553

IMG_20210122_134710

16 Likes

Ó de szép lett a sminked, gyönyörű vagy. :heart_eyes: És annyira szép a bőröd, ezt minden fotód láttán megjegyzem magamban :slight_smile:

1 Likes

@Kokapu, álomszép :). Én is szeretek az aznaoi ruhámhoz sminkelni :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Annyira nem szép, a foltjaim sehogy nem akarnak tűnni. De szerencsére a Holika BB és a Hourglass porpúder csodát művel rajta (illetve most komplett a smink, mert a setting mist után még Diffused light és Dim light is került rá).
A 45 évemhez képest azért elégedett vagyok vele. :slightly_smiling_face:
Na, de ilyen natúrban, a reggeli ébredés után (hát van különbség, bár azért rám lehet ismerni):

received_2831869360377949

21 Likes

Ne viccelj, így natúrban is szépséges vagy. :slight_smile: És elégedett is lehetsz, mert tényleg szuper állapotú a bőröd, szerintem sokan csak álmodoznak erről. (U.I. Én meg nem mondtam volna, hogy 45 éves vagy amúgy :smiley: )

2 Likes

A natur, reggeli ebredes utani arcod es borod is nagyon szep. En is ilyet szeretnek majd 45 evesen. :slight_smile:

2 Likes

Bár ilyen fejem lenne ébredés után.:smiley:

1 Likes

Reggeli műsor, kész lettem és nekikezdtem a takarításnak itthon.:grinning:🤦
IMG_20210122_075853
IMG_20210122_083824

19 Likes

Ne rinyálj, láttalak már smink nélkül, teljesen rendben vagy, te nő!!! :slightly_smiling_face:

4 Likes

Annyira szeretem az ilyen makeup flatlay-képeket.:slight_smile: Hihetetlenül fotogének az Hourglass termékek!

3 Likes

Azért BB krém, korrektor és szemöldökpomádé volt rajtam, emlékeim szerint.:slight_smile: Hajnalban még én is megijedek magamtól.:smiley:

1 Likes

Szép gyűjtemény!

1 Likes

Gyönyörűek a sminkjeid mindig megcsodálom őket de félre ne értsd, festetlenül még fiatalabbnak tűnsz, mint egy diáklány! Szerencsés vagy :relaxed:

1 Likes

Gyönyörű rózsaszínes de nem hideg fényű. Inkább pezsgősbe hajlik. Próbálok róla holnap színhű swatchokat készíteni természetes fényben. Úgyis swatch szombat lesz :blush:

1 Likes

Reggeli kelléktár és végeredmény:
Kép

Kép

Kép

16 Likes

Csak pici volt rajtad! Szinte semmi.

Különben anno Cyndi Crawford is azt mondta, hogy reggelente nem Cyndi Crawford a topmodell néz a tükörbe. :grinning:

3 Likes

Ma egy teljesen matt szemsmink készült, és kifejezetten az egyik Revolution palettámban lévő levendulaszínt néztem ki magamnak. :slightly_smiling_face:
A szemhéjtus az “extra”, a Barry M pigmentjét összekevertem Inglot Duraline - al, és azzal húztam tusvonalat. :slightly_smiling_face:
IMG_20210123_103936 IMG_20210123_094613 IMG_20210123_094442 IMG_20210123_093948

19 Likes

Óó, de nagyon jó lett! :star_struck: a tusvonal tényleg nagyon különleges színű :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile: Annyi, hogy ha össze van keverve Duraline - al, lemattul száradás után, következő alkalommal kipróbálom úgy, hogy csak beleütögetem a pigmentet. :slightly_smiling_face:

1 Likes