Ma a Secret paletta került elő. Sajnos nem jön át a fotón, de a csillogó sötétkék árnyalattal húztam a tusvonalat, alatta pedig a Rimmel Scandaleyes sötétkék ceruzája van, ugyanez vízvonalon is. Rengeteg lehetőség rejlik ebben a palettában, nagyon sok típusú sminket el lehet szerintem készíteni vele.
Colourpop So Jaded paletta közreműködésével készült el a mai smink. Szerintem jóban leszünk.
Egyébként kimondottan a kabátomhoz sminkeltem.
@Amadea a Deborah Milano folyékony rúzsa van ma is rajtam, 02 színben.
Ó de szép lett a sminked, gyönyörű vagy. És annyira szép a bőröd, ezt minden fotód láttán megjegyzem magamban
Annyira nem szép, a foltjaim sehogy nem akarnak tűnni. De szerencsére a Holika BB és a Hourglass porpúder csodát művel rajta (illetve most komplett a smink, mert a setting mist után még Diffused light és Dim light is került rá).
A 45 évemhez képest azért elégedett vagyok vele.
Na, de ilyen natúrban, a reggeli ébredés után (hát van különbség, bár azért rám lehet ismerni):
Ne viccelj, így natúrban is szépséges vagy. És elégedett is lehetsz, mert tényleg szuper állapotú a bőröd, szerintem sokan csak álmodoznak erről. (U.I. Én meg nem mondtam volna, hogy 45 éves vagy amúgy
)
A natur, reggeli ebredes utani arcod es borod is nagyon szep. En is ilyet szeretnek majd 45 evesen.
Bár ilyen fejem lenne ébredés után.
Reggeli műsor, kész lettem és nekikezdtem a takarításnak itthon.🤦
Ne rinyálj, láttalak már smink nélkül, teljesen rendben vagy, te nő!!!
Annyira szeretem az ilyen makeup flatlay-képeket. Hihetetlenül fotogének az Hourglass termékek!
Azért BB krém, korrektor és szemöldökpomádé volt rajtam, emlékeim szerint. Hajnalban még én is megijedek magamtól.
Szép gyűjtemény!
Gyönyörűek a sminkjeid mindig megcsodálom őket de félre ne értsd, festetlenül még fiatalabbnak tűnsz, mint egy diáklány! Szerencsés vagy
Gyönyörű rózsaszínes de nem hideg fényű. Inkább pezsgősbe hajlik. Próbálok róla holnap színhű swatchokat készíteni természetes fényben. Úgyis swatch szombat lesz
Reggeli kelléktár és végeredmény:
Csak pici volt rajtad! Szinte semmi.
Különben anno Cyndi Crawford is azt mondta, hogy reggelente nem Cyndi Crawford a topmodell néz a tükörbe.
Ma egy teljesen matt szemsmink készült, és kifejezetten az egyik Revolution palettámban lévő levendulaszínt néztem ki magamnak.
A szemhéjtus az “extra”, a Barry M pigmentjét összekevertem Inglot Duraline - al, és azzal húztam tusvonalat.
Óó, de nagyon jó lett! a tusvonal tényleg nagyon különleges színű
Köszönöm szépen Annyi, hogy ha össze van keverve Duraline - al, lemattul száradás után, következő alkalommal kipróbálom úgy, hogy csak beleütögetem a pigmentet.