Mit használtál ma? II

Ó, én simán. Szerintem az Aldi közönsége látott már különbeket is, én imádom az extrém külsejű vásárlókat, figyelem a különleges sminkeket a zöldborsók között.
Pandémia alatt én is ott nyomattam a csillámos sminkeket, az Aldi volt az én kifutóm. :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:

15 Likes

Én úgy vettem észre, hogy a Euphoria óta megnőtt a kreatív sminket napi szinten használók száma.
Ha másért nem, ezért jó volt a sorozat.

6 Likes

Én ma Wednesday-esen nyomom, bár péntek van. :smiley:
Fekete tus, fekete blézer, alatta fekete bőrmellény, fekete bőrkabát, “csakazértis” veszek ma valami reggelit az Aldiban munkából hazafelé. :smiley: :smiley: :smiley:

9 Likes

Általában hetekig nézegetek egy új palettát, mielőtt belenyúlok, de ma reggel mégis ehhez húzott a szívem és fel kellett avatnom a Flora Story-t. :blush: Ezekért a színekért tényleg oda meg vissza vagyok, a minőségben sem csalódtam.

20230304_132649

26 Likes

Jól tetted, hogy kipróbáltad, gyönyörű, tavaszváró sminket csináltál :heart_eyes: :bouquet:

1 Likes

Köszi szépen!:purple_heart::green_heart:

1 Likes

Tegnapi atombiztos smink.
Külföldi vendég jött, ami azt jelenti, hogy egész nap tolmácsolok, és vele vagyok elfoglalva, annak is örülök, hogy mellékesbe kijutok, nemhogy még a sminkemet igazítsam. :slight_smile:

Alapozó a Double Wear, amit a múltkor vettem kis 15 milis kiszerelésben. Brutál jól tartja magát, és bár nem a legszebb a finishe, de ezt megbocsátom neki, mert a nap során max egyszer kell felitatnom a zsírt meg újrapúdereznem. Utóbbira tegnap nem is volt időm, mégis jól tartotta magát utána.
Alá egy kis Son&Park Beauty Water és a Purito Centella Unscented, valamint az ezektől még tocsogós bőrömre egy kis MAC Natural Radiance primer. Eddig ez vált be legjobban DW alá, nagyon szépen el lehet rajta oszlatni az alapozót.

A púder most By Terry volt, mert ez akadt a kezembe, meg vártam a csodát, de igazából bármi jó, a DW-nek tök mindegy.

Az Armani Eye Tint sok éve a kedvenc szemhéjfestékem, nagyon jól tart egész nap, nem irritálja a szemem, és szép színekben kapható.

Szempillaspirálnak Hourglass Caution, továbbra is dúl a szerelem, mert egyszerűen nekem az egyetlen spirál, ami egész nap fent marad, és nem köt ki a szemem alatt. Egy ilyen tolmácsolós napon arra végképp nincs időm, hogy még letörölgessem, meg újrasminkeljem azt a részt.

Rúzsnak az Armani Lip Power 108-as árnyalata: szép, picit gyöngyházas lazacrózsaszín, és az a jó benne, hogy nagyon tartós, de nem látszik rajta, hogy egy tartós rúzs van rajtam. Se nem matt, se nem vastag.

Ezek most nagyon beváltak, és ha nem is minden nap használom ezt a kombinációt, de amikor atombiztos smink kell, akkor őket vetem be. :slight_smile:

20230309_102521

21 Likes

Annyira, de annyira imádom az ilyen gyűjteményes posztokat, mikor össze vannak téve a használt dolgok.
Én is úgy szeretném, ha lenne 15 millisben a DW nekem is, de sajnos nincs az én színemben.
Armani szemrevalói és az Hourglass nekem is favorit. :heart_eyes:

1 Likes

:smiling_face_with_three_hearts:
Neked melyik a színed?
A 15 milissel óriási szerencsém volt, mert a 2W1 Sand árnyalat 99% tökéletes. Ráadásul vakon rendeltem, netes swatchokat és a Temptalia Foundation Matrix-t használtam, utóbbi már inkább csak megerősítette a már kialakult színválasztásom.
Amennyit használom, nagyon sokáig elég lesz ez a 15 mili, szerintem ősszel és következő télen is ez lesz még a tatyómban, mert a nyári színemhez úgyis más kell majd.

1 Likes

1C0 Shell az én színem, az alabaster túl fehér.

1 Likes

Az utóbbi napokban viszonylag natúr színekkel sminkeltem, így ma vágytam egy kis színre. :slight_smile: A Beautybay Retro Love palettát használtam aztán az Oden’s Eye monok közül az Angela árnyalatot. Jó lenne valami módszer, amivel átjönne fotón is, hogy hány színben játszik a szemhéjon ez az árnyalat, de sajnos nem vagyok elég ügyes hozzá.

image
image

26 Likes

Látod, nekem se megy, ezért csinálok gifeket. :see_no_evil: de szerintem a te képeid tök jól hozzák a kívánt eredményt

1 Likes

Hogy nekem ez eddig hogy nem jutott eszembe? :smiley: Köszi a tippet, következő alkalommal megpróbálkozom én is gifet készíteni. :slight_smile:

Up: Gyártottam is egyet próbaképp, de következő alkalommal okosabban fogok fotózni hozzá. :slightly_smiling_face:
20230315_140903

22 Likes

Mestermunka! Nagyon szép sminket készítettél! :butterfly:

1 Likes

Csodaszép vagy és gyönyörű sminket csináltál, öröm volt ránézni ebben az őszies időben :sun_with_face: Nekem amúgy Karla Sleepy Head pigmentje jutott erről a monórol eszembe, persze a monót könnyebb használni :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@Buklika Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :blush:
@Alsace Nagyon köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts: Nem ismertem ezt a pigmentet, de muszáj volt rákeresnem és hát… nagyon nyálcsorgatós. :smiley: Tényleg hasonlít árnyalatban, csak szerintem a pigment kicsit erőteljesebb, ütősebb. :slight_smile: Imádok azokkal is dolgozni, de csak ráérős reggeleken. :smiley:

1 Likes

Most a márciusi kedvenc sminkeimről hoztam pár fotót. :slight_smile: Kevésbé voltam kreatív ebben a hónapban.

30 Likes

Szerintem meg nagyon kreatív :blush: Tiszta tavasz mind, már csak a napsütés hiányzik. Különösen az utolsó tetszik, nagyon jól passzol a víz-zöld és a barack egymással (nem tudom pontosan milyen árnyalatok, kép alapján ezeknek látom). Próbálom én is rávenni magam, hogy ne mindig barna árnyalatot tegyek a mélyítőbe, csak hát nekem az olyan biztonsági megoldás. Na majd kísérletezek.

1 Likes

Csodák🤩 (nekem az also szemhéjról bármilyen csillámos szín lejön, lekönnyezem őket. Pedig így teljes a smink.)

1 Likes

Uh, mesterművek!:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes