Mit használtál ma? II

Baromi izgalmas, klassz sminkeket kreálsz, és nagyon szép vagy!:slightly_smiling_face:

1 Likes

Mindegyik gyönyörű, de a 2 kedvenc az 1. zöld és a 4. kékes😍

1 Likes

@Buklika @koalace @Isabelle Igazán kedvesek vagytok, köszönöm szépen!:smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

De gyönyörűek! :heart_eyes: a 3. és az utolsó milyen jól kihangsúlyozza a szemed színét :heart_eyes:

1 Likes

Csodásak :star_struck: A kis cicás vonalkákhoz sablont használsz? mert olyan tökéletesek mindig :innocent:

1 Likes

@zsazsi1 Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts: Nem használok sablont, hanem szemhéjpúderrel dolgozom, így könnyebb javítani, illetve a szemsminket készítem el első lépésként, így korrektorral és sminkszivaccsal (vagy ecsettel) javítani tudom az esetleges hibákat. :slight_smile:

1 Likes

Nagyon ügyes vagy! És mindig tökéletesen egyformára sikerülnek. Na meg szerencsés az arcszerkezeted hogy ilyen szépen tudsz rajzolni szemkörnyékre :wink:

1 Likes

Én egy kicsit rendhagyó sminkben nyomom mostanában.
IMG_20230301_110432
IMG_20230228_104148
IMG_20230227_113415

21 Likes

Azta, dejók! :star_struck: Futurisztikus, művészi! Szuper vagy, látszik, hogy nagyon élvezed az alkotást!

1 Likes

Húú ez nagyon vagány, baromi jól áll :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Hú, ez nagyon menő és művészi, szuperül áll! :heart_eyes:

1 Likes

Szép smink. :+1: És a loknijaid :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: mi a titok,hogyan készíted?

1 Likes

Nem fésülködtem, és hagytam természetesen megszáradni. :sweat_smile:
Ha megfésülöm, vagy megszárítom, mindig egyenes lesz.

2 Likes

Basszus, sztem láttalak tegnap Aldiban. :grinning:

1 Likes

Mázlista :+1:

1 Likes

Igeeen, én voltam, jártam tegnap aldiban :smiley:

2 Likes

Spirált nem is használtál?

Csak az alsó szempillákra.

Tényleg. Imádom.

1 Likes

Úristen milyen szerencsés vagy. Ha én hagynám megszáradni nem mernék emberek közé menni :see_no_evil:

1 Likes