Nagyon stílusos vagy!
Azta de jó a komplett szett! Állati vagány vagy!
De jól nézel ki!
Mindent szuperül passzintottál a szettben, de főleg a cipődért vagyok oda!
Nagyon csinos vagy! A ruha egy álom, szuper vétel volt.
Nagyon menő vagy, szuper a rucid🥰
na én pont lemaradtam :S maradhatott volna
Tőlem is csodálat , a sminket, táskát, cipellőt külön kinagyìtottam
@anon21269124 tiszavirág életű voltam
@Isabelle ó köszönöm, imádom a párducmintát, rettenetesen sok helyen fellelhető a ruhatáramban Persze, hogy Cartier párducát fújtam magamra, annak is sárga színe volt
Glamshop Super Duper árnyalat, nem tudom, képen mennyire jön át, de iszonyú különleges szín.
Nekem mára egy kis színes tusvonalam lett. Nem túl extra, picit lila, picit rózsaszín, picit csillog. Huda Mercury Retrograde volt a tettestárs
Ma egy újabb árnyalatot teszteltem az Oden’s Eye monok közül, a multikróm Ingridet. Zöldes, barackos, limeos színekben játszik, persze ezt is lehetetlen volt lencsevégre kapni teljes szépségében.
Továbbra is nagy a szerelem.
Jöttem ismét a februárban készült kedvenc sminkeimmel. Top 5-öt akartam, de aztán nem tudtam dönteni.
Úristen mind de gyönyörű!!! Természetesen nekem a
és a
a kedvenceim
Köszönöm, igazán kedves vagy! A zöld az egyértelműen régóta imádat nálam is, de a kékkel sokáig harcban voltam.
Másokon tetszett, de magamon valahogy nem. Most is elég félve nyúlok ehhez a színhez, de azért sikerül néha olyan sminket alkotni, ami tetszik.
Szerintem csodásan áll a kék is, nincs mitől tartanod De amúgy megértelek, maximálisan ismerem ezt a parát, szerintem nekem is a kék volt ilyen mumus.
Jó, azt hiszem hivatalosan ismeretlenül és látatlanban is utállak
mesések
Huh, gyönyörű mind, de az utolsó, a lilás nagyon szépen kiemelt a szemed színét
@anon21269124 Ne utálj légyszi!
Kb csak a fényképeken érvényesülnek a sminkek, mert ahogy felteszem a szemüvegemet, el is nyeli a látványt.
@Key4U Köszönöm szépen! Nagyon szeretem ezeket a mályvás árnyalatokat.
Nagyon különleges színek!