Mit használtál ma? II

Nagyon stílusos vagy! :slight_smile:

Azta de jó a komplett szett! Állati vagány vagy!

De jól nézel ki! :heart_eyes:
Mindent szuperül passzintottál a szettben, de főleg a cipődért vagyok oda!

Nagyon csinos vagy! A ruha egy álom, szuper vétel volt.

Nagyon menő vagy, szuper a rucid🥰

@Blanky @Amadea @dunaimano @umpalumpa @LiliMae @Timmon
Nagyon szépen köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

na én pont lemaradtam :S maradhatott volna :wink:

1 Likes

Tőlem is csodálat , a sminket, táskát, cipellőt külön kinagyìtottam :heart_eyes:

1 Likes

@anon21269124 tiszavirág életű voltam :pleading_face: :see_no_evil: :sweat_smile:
@Isabelle ó köszönöm, imádom a párducmintát, rettenetesen sok helyen fellelhető a ruhatáramban :leopard: Persze, hogy Cartier párducát fújtam magamra, annak is sárga színe volt :rofl:

6 Likes

Glamshop Super Duper árnyalat, nem tudom, képen mennyire jön át, de iszonyú különleges szín. :heart_eyes:
IMG_20230214_172635

17 Likes

Nekem mára egy kis színes tusvonalam lett. Nem túl extra, picit lila, picit rózsaszín, picit csillog. Huda Mercury Retrograde volt a tettestárs :slight_smile:
20230214_073601

18 Likes

Ma egy újabb árnyalatot teszteltem az Oden’s Eye monok közül, a multikróm Ingridet. Zöldes, barackos, limeos színekben játszik, persze ezt is lehetetlen volt lencsevégre kapni teljes szépségében. :slight_smile:
Továbbra is nagy a szerelem. :relaxed:

21 Likes

Jöttem ismét a februárban készült kedvenc sminkeimmel. :slight_smile: Top 5-öt akartam, de aztán nem tudtam dönteni. :smiley: :see_no_evil:

28 Likes

Úristen mind de gyönyörű!!! :heart_eyes: Természetesen nekem a :blue_heart: és a :green_heart: a kedvenceim :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm, igazán kedves vagy! :smiling_face_with_three_hearts: A zöld az egyértelműen régóta imádat nálam is, de a kékkel sokáig harcban voltam. :smiley: Másokon tetszett, de magamon valahogy nem. Most is elég félve nyúlok ehhez a színhez, de azért sikerül néha olyan sminket alkotni, ami tetszik. :slight_smile:

1 Likes

Szerintem csodásan áll a kék is, nincs mitől tartanod :blue_heart: De amúgy megértelek, maximálisan ismerem ezt a parát, szerintem nekem is a kék volt ilyen mumus.

1 Likes

Jó, azt hiszem hivatalosan ismeretlenül és látatlanban is utállak :smiley: :stuck_out_tongue: mesések :star_struck:

1 Likes

Huh, gyönyörű mind, de az utolsó, a lilás nagyon szépen kiemelt a szemed színét :star_struck::slightly_smiling_face:

1 Likes

@anon21269124 Ne utálj légyszi! :smiley: :innocent: :crazy_face: Kb csak a fényképeken érvényesülnek a sminkek, mert ahogy felteszem a szemüvegemet, el is nyeli a látványt. :smiley:
@Key4U Köszönöm szépen! :slight_smile: Nagyon szeretem ezeket a mályvás árnyalatokat. :slight_smile:

2 Likes

Nagyon különleges színek! :gem::star_struck:

1 Likes