Tapasztalt pasi túlélőkalauzának fontos megállapítása: soha ne állj egy nő és a piperettes cekkere, ill. egy nő és az ebédje közé!
Ma le is teszteltem az egyik árnyalatot az Oden’s Eye mono szemhéjpúderek közül (ez sima mono, nem multikróm).
A Kevin szín volt az egyik, ami leginkább bevonzott swatchok alapján. Limezöld alapja van és türkíz, kékes fénye. Bár sima monoként árulják, szerintem duokrómnak számít inkább. Gyönyörű, csili vili és ütős árnyalat, nem csalódtam benne akkor sem amikor a szemhéjamra került. NYX glitter primert használtam, de én minden fényes szín alá teszek mindig.
Bocsi, sok képet hoztam, de lehetetlen átadni a szépségét.
Alapnak (mattok) a Rude Cosmetics Ruff ruff palettát használtam.
Hát ez képeken is elképesztően gyönyörű Nagyon jól áll és csodaszép színt választottál!
Köszönöm szépen! Élőben még csodásabb, mint mindig. Első találkozásom a formulával, de egyelőre tetszik.
Tejóistenazégbengyerele!!!
Rettenetesen irigy vagyok, ez valami csodaszép
Ne szabadkozz, légyszí csináld a képeket továbbra is úgy szeretem ezt a topikot, csak már nem olyan aktív, mint korábban.
A smink gyönyörű - mint mindig .
A fotó is nagyon jó, én pont a csillogást nem tudom elkapni.
Köszönöm, igazán kedves vagy!
Én is szeretném, ha aktívabb lenne ez a topik, néha úgy érzem, hogy 90%-ban én trollkodom szét. Pedig úgy szeretem nézni ki mit alkot és milyen termékeket használt
A csillogást tényleg nagyon nehéz elkapni. Ma úgy érzem szerencsém volt, mert a megszokotthoz képest azért eléggé látszik, hogy mennyire csillog ez az árnyalat. De imádnám, ha a valós látványt lehetne mindig átadni
Nagyon szép a smink és a swatchok is elképesztőek. Tegnap nézegettem az oden s eye oldalán
Na jó, akkor mutatok én is egy tegnapi sminket, Blue Blood és CP Baroque palettát és egy lilás Glamshop monót használtam. Ma pedig kipróbáltam Lisa Eldridge Velvet Duchess színét, sokkal szebb minden élőben, a rúzsnak ilyen cranberry vöröses hangulata van, nem ennyire piros. Holnap majd megnézem 1 másik rúzzsal amiről azt hittem hasonló, illetve amit a Temptalián adtak meg dupenak. Egyébként egyáltalán nem hasonlítanak, de még kőkemény egymás mellé tett bizonyíték nem született
Szép lett a smink, jól állnak nagyon ezek a színek neked. És ez a rúzs valami gyönyörű!
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy
Csatlakozom a posztoljunk minél többen kezdeményezéshez, az én mai sminkem főszereplője az ABH mini norvina 2. Semmi duo vagy multikróm, de nagyon vibrál!
Hűha, tökéletes. 🫠
Wooow, nagyon jól áll, gyönyörű vagy
Első reakció: fú, nagyon zöld
Második: atyaég, de fiatal
Köszi csajok Pedig idén töltöm a 30-at, néha azon gondolkodom, akkor most összedől-e a világ. De még nem tudtam megfejteni, hogy ez a néhány mélyülő ránc miatt tényleg így kell-e éreznem.
A mai smink főszereplője ugyanaz az ABH mini Norvina 2 paletta, csak most más színekkel hívom fel magamra a figyelmet.
Azt hittem, össze fog dőlni. Aztán rájöttem, hogy nagyon nem Inkább most kezdődik Legalábbis nekem azóta minden jobb
Ez a narancsos nekem nagyon élénk, de annyira szép, telt szín
Nagyon jól állnak ezek az élénk színek
Én is tartottam a 30as évektől, de már megbarátkoztam a helyzettel. A következő törés majd az lesz, ha krémmánián átkerülök a 35-44 kategóriába
Ne aggódjatok lányok!
Még az ötvenhez (te jó ég, ezt leírni is szörnyű, dehát idén nyáron már 48 leszek ) közeledve is van élet.
Én mondjuk egy ideje úgy vagyok vele, hogy ennyinek lenni is jobb, mint fiatalon meghalni. Ez már az enyém.
És hogy ne csak a billentyűzetet koptassam, meg on topic is maradjak, múlt hétvégén a Müpában voltam, úgyhogy elő is vettem a Pat McGrath palettáimat.
@dunaimano Én is hasonlóan éreztem eddig, idén már krisztusina korba lépek Még élek, de elfog a pánik, hogy most akkor meg a 40 lesz közel A sminked és Te is csodaszép vagy
@Piko888 jaj az a kategória váltás ne is mondd, mindjárt rámtör a klimax is tőle
@Kokapu Te tartod itt bennem a lelket, hogy lehet ilyen baromi jól kinézni 47 évesen! Mesés lett a sminked, melyik palettákat használtad?