Mostanában sokkal kevesebbet sminkelek (home office), vagy ha igen, akkor sem olyat, amit érdemesnek találok megmutatni, esetleg nem marad időm a lefényképezésre, vagy nincs már napfény, és villanyfénynél már nem tudok róla olyan képet készíteni, amin jól láthatóak a színek.
Tegnap pl. végül tényleg sminkeltem egy kicsit, de csak előkaptam a legközelebbi Too Faced Sweet Peach palettát, és abból használtam 3 színt.
Mostanában a legérdekesebb sminket a kisfiam követte el rajtam, de szerintem azt nem akarjátok látni, mert inkább rémisztő kategória.
A héten zöld lázban égtem (jó oké, mikor nem )
Az első kettő Revolution Emerald palettájával készült, míg a másik Oden’s Eye palettával. Élőben mindkettő sokkal szebb volt és jobban csillogott.
Ezek voltak januárban a kedvenc alkotásaim.
Egyik szebb mint a másik
Nekem a kék a zöld és a lila tetszik a legjobban
Köszönöm szépen! Mostanában én is rá vagyok kattanva a színesebb sminkekre, pedig régen nem volt jellemző rám.
Fő a változatosság, én mostanában inkább rúzsozok ezért nem csinálok annyi színes sminket, de ezek nálam ilyen korszakok, éppen mi, szerencsére van miből válogatni
Igen, még jó, hogy el vagyunk kényeztetve és mindig van mihez nyúlni. Nálam is nagyon változó, éppen mikor mire van hangulatom/kedvem/időm.
Talán a legalsó a kedvencem, de mind gyönyörű! És olyan jól fotózol.
Köszönöm szépen! A legalsó a mai sminkem volt amúgy, a teljes szemhéjon pedig egy Glamshop monot használtam Zigzag árnyalatban, gyönyörű duokróm, egyik kedvencem lett. A márka teljesen megvett.
Örülök, hogy enny…
Várjunk csak!
A férjed megszánt és használhattad őket a szülinapod előtt, vagy már túl vagyunk a szülinapon?
Mindentől függetlenül örülök, hogy tetszenek.
Úgy rémlik, megszánta de én csak örülök neki van miben gyönyörködni
@Blanky megint csodaszépek… irigyekedem
@Amadea Igen, végül megszánt, mert az évfordulónk csak február végefelé van és türelmetlen voltam (milyen meglepő). De az Oden’s Eye rendeléshez nem nyúlok addig valóban, csak gyönyörködöm bennük.
@anon21269124 Köszönöm szépen, kedves vagy!
Jaj, tényleg, évforduló, nem szülinap, bocsi! Nagyon cuki a férjed, ki bírna égy hónapig ellenállni…
Hát szerintem senki Legalábbis én biztos nem a türelmemről vagyok híres, lehet nem merte megkockáztatni a Szerelmem, hogy minden nap ezzel nyaggassam.
Aztaa, milyen szépen tudsz satírozni! Nagyon szép, harmónikus sminkek!
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Jól látom, hogy szemhéjpúderrel fested a tusvonalakat?
Gyönyörűséges.
@Mse Igen, az utóbbi hónapokban majdnem kizárólag szemhéjpúderrel készítek tusvonalat, teljesen függő lettem, valamiért jobban tetszik magamon a hatás, amit így elérek. Illetve sokkal nagyobb a színválasztékom is.
Jobb a békesség!
Az biztos, okosan döntött!