Mit használtál ma? II

Mostanában sokkal kevesebbet sminkelek (home office), vagy ha igen, akkor sem olyat, amit érdemesnek találok megmutatni, esetleg nem marad időm a lefényképezésre, vagy nincs már napfény, és villanyfénynél már nem tudok róla olyan képet készíteni, amin jól láthatóak a színek.
Tegnap pl. végül tényleg sminkeltem egy kicsit, de csak előkaptam a legközelebbi Too Faced Sweet Peach palettát, és abból használtam 3 színt.
Mostanában a legérdekesebb sminket a kisfiam követte el rajtam, de szerintem azt nem akarjátok látni, mert inkább rémisztő kategória. :rofl:

9 Likes

A héten zöld lázban égtem (jó oké, mikor nem :pleading_face: :rofl: )

Az első kettő Revolution Emerald palettájával készült, míg a másik Oden’s Eye palettával. Élőben mindkettő sokkal szebb volt és jobban csillogott.

zöld1

zöld11

zöld22

zöld2

20 Likes

Ezek voltak januárban a kedvenc alkotásaim. :slight_smile:

27 Likes

Egyik szebb mint a másik :heart_eyes:
Nekem a kék a zöld és a lila tetszik a legjobban :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen! :heart_eyes: Mostanában én is rá vagyok kattanva a színesebb sminkekre, pedig régen nem volt jellemző rám. :slight_smile:

2 Likes

Fő a változatosság, én mostanában inkább rúzsozok ezért nem csinálok annyi színes sminket, de ezek nálam ilyen korszakok, éppen mi, szerencsére van miből válogatni :see_no_evil: :rofl:

1 Likes

Igen, még jó, hogy el vagyunk kényeztetve és mindig van mihez nyúlni. :face_with_hand_over_mouth: Nálam is nagyon változó, éppen mikor mire van hangulatom/kedvem/időm. :slight_smile:

1 Likes

Talán a legalsó a kedvencem, de mind gyönyörű! És olyan jól fotózol. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen!:blush: A legalsó a mai sminkem volt amúgy, a teljes szemhéjon pedig egy Glamshop monot használtam Zigzag árnyalatban, gyönyörű duokróm, egyik kedvencem lett. :smiling_face_with_three_hearts: A márka teljesen megvett.

1 Likes

Örülök, hogy enny…
Várjunk csak!
A férjed megszánt és használhattad őket a szülinapod előtt, vagy már túl vagyunk a szülinapon?
Mindentől függetlenül örülök, hogy tetszenek. :slight_smile:

1 Likes

Úgy rémlik, megszánta :smiley: de én csak örülök neki :slight_smile: van miben gyönyörködni :slight_smile:
@Blanky megint csodaszépek… irigyekedem :slight_smile:

1 Likes

@Amadea Igen, végül megszánt, mert az évfordulónk csak február végefelé van és türelmetlen voltam (milyen meglepő). :joy: De az Oden’s Eye rendeléshez nem nyúlok addig valóban, csak gyönyörködöm bennük. :slight_smile:
@anon21269124 Köszönöm szépen, kedves vagy! :relaxed:

3 Likes

Jaj, tényleg, évforduló, nem szülinap, bocsi! Nagyon cuki a férjed, ki bírna égy hónapig ellenállni… :slight_smile:

1 Likes

Hát szerintem senki :smiley: Legalábbis én biztos nem a türelmemről vagyok híres, lehet nem merte megkockáztatni a Szerelmem, hogy minden nap ezzel nyaggassam. :smiley:

2 Likes

Aztaa, milyen szépen tudsz satírozni! Nagyon szép, harmónikus sminkek! :blush:

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :relaxed:

Jól látom, hogy szemhéjpúderrel fested a tusvonalakat?
Gyönyörűséges. :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

@Mse Igen, az utóbbi hónapokban majdnem kizárólag szemhéjpúderrel készítek tusvonalat, teljesen függő lettem, valamiért jobban tetszik magamon a hatás, amit így elérek. Illetve sokkal nagyobb a színválasztékom is. :slight_smile:

1 Likes

Jobb a békesség! :smiley:

1 Likes

Az biztos, okosan döntött! :smiley:

1 Likes