@Piko888 Ma pont az Aurora színhez nyúltam, úgy vonzott, mint egy mágnes.
A mattokat a Glossyway palettából használtam, a szemhéjam egészére a matt “A végtelenbe…” árnyalatot tettem, arra került a NYX glitter ragasztója és utána az egész szemhéjamra feltapogattam az Aurora árnyalatot.
Talán az utolsó képen látszik a legjobban a színváltás, de közel sincs a valósághoz. Én ma egyszerűen nem tudom abbahagyni, hogy x időnként tükörben közelről megbámuljam a sminkemet. Még jó, hogy home officeban vagyok.
Azt érdemes figyelembe venni, hogy azért erőteljesebb a smink, mert sötét alapot használtam alá, de attól függően, hogy milyen színre kerül fel, vagy semmit nem teszünk alá, szerintem még ezen kívül is ezer arca van ezeknek a színeknek.
Atyaég, csodaszép a sminked és az Aurora is
Remélem, el fogsz menni valahová, vétek a home office-ra pazarolni ezt a csodaszép sminket!
@Alsace Köszönöm szépen! Nem tudom eddig hol éltem és miért nem tudtam erről a márkáról, de jobb később, mint soha.
@Kokapu A heti bevásárlás számít? A Lidlben megcsodálhatják majd mások is legalább.
WOW
Nem merem leírni, hogy ehhez képest rajtam ma csak egy minimál púder, szempillaspirál és az új pirosító palettából a jobb felső sarok fényes színe van csak fent bár kicsit túltoltam elsőre és vissza kellett szednem belőle, mert rikító diszkógömb lettem
Hát ez gyönyörű lett!
Ha Lidl, akkor Lidl, az én sminkemet is általában a busz közönsége és az irodaház szemlélheti meg.
Nem hiszem, hogy bárki felróná bárkinek, hogy miért ilyen vagy olyan smink van rajta és senki nem ilyen céllal tesz fel képet, hanem azért, hogy osztozzunk az örömében.
A Lidl teljesen jó, a heti nagybevásárlás főleg ér!
Olyan szép lett, hogy még én is kedvet kaptam sminkelni. Este úgyis mennem kell a Keletibe, lehet megörvendeztetem magam, ha az időmbe belefér.
A fiúk nagyon örülnének, ha sminkelnél a vonatok tiszteletére!
@anon21269124 Nehogy rosszul érezd magad emiatt, szerintem mindenki úgy és annyit sminkeljen, amennyi jólesik, nincs jó vagy rossz verzió. Azzal sem, ha valaki egyáltalán nem sminkel és azzal sem, ha mindennap gót stílusú sminkben szeret megjelenni. Lényeg, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben.
@Amadea Köszönöm szépen! Akkor a buszon utazók is tudnak gyönyörködni a műalkotásodban.
Még jó, hogy magunknak sminkelünk és nem másoknak. Mert amennyit home office-ban vagyok, azt jelentené, hogy kb sosem sminkelek.
@Kokapu Köszönöm! Örülök, hogy meghoztam a kedvedet hozzá, biztos alkotsz te is valami csodát estére. Régen sokszor hoztál fotót szebbnél szebb sminkekről.
@Blanky @Amadea részemről poénnak indult, illetve némi pozitív irigységnek és önkritikának is, hogy Blanky micsoda műalkotást tett fel, én meg alig tudtam magamra borítani valamit, hogy vállalhatóan nézzek ki
Ettől függetlenül továbbra is fantasztikus a smink
Ennek örülök, akkor vedd úgy, hogy meg sem szólaltam.
Abszolút! A hajnali kómából ez rángat ki. Buzgón huzigálom ki a fiókokat, hogy ki szeretne ma rivaldafénybe kerülni.
Pont ez jutott eszembe!
Én meg annyira szeretem látni a szép sminket bárkin, bárhol. A múltkor a Calzedoniában az egyik eladónak volt nagyon szép színes sminkje. Nem mertem megmondani neki, mert fogalmam sem volt, mennyire örül a kommenteknek. De tiszta Euphoria feelingem volt tőle.
Ó wow! Nagyon szép lett a smink!
Ha nem írod, hogy ez az Aurora, akkor a Wektor-ra tippeltem volna, de valószínűleg a satír színe csapja be a szemem. Néhány (khmm😅) színt már ki is néztem magamnak, de ez abszolút nem volt belekalkulálva a büdzsébe, úgyhogy még picit várat magára.
Nem nehéz rákattanni a színekre, nagyon különlegesek, szóval nem csodálom, hogy kinéztél párat.
Jaj ne is mondd, már nálam is van egy kívánság lista, nemsokára lesz a szülnapom, hátha azt hozza a posta Pedig már tök büszke voltam magamra, hogy kordában tudom tartani a sminkmániám
Főleg a palettákra értettem.
Én ugyan nem, magamnak sminkelek és jóformán akárhogy durvulhatok, mert mélyen ülő szemeim vannak, azaz nyitott szemmel nem sok látszik a sminkből.