Mit használtál ma? II

@Piko888 Ma pont az Aurora színhez nyúltam, úgy vonzott, mint egy mágnes. :smiley:
A mattokat a Glossyway palettából használtam, a szemhéjam egészére a matt “A végtelenbe…” árnyalatot tettem, arra került a NYX glitter ragasztója és utána az egész szemhéjamra feltapogattam az Aurora árnyalatot.
Talán az utolsó képen látszik a legjobban a színváltás, de közel sincs a valósághoz. :slight_smile: Én ma egyszerűen nem tudom abbahagyni, hogy x időnként tükörben közelről megbámuljam a sminkemet. :rofl: Még jó, hogy home officeban vagyok. :smiley:
Azt érdemes figyelembe venni, hogy azért erőteljesebb a smink, mert sötét alapot használtam alá, de attól függően, hogy milyen színre kerül fel, vagy semmit nem teszünk alá, szerintem még ezen kívül is ezer arca van ezeknek a színeknek. :slight_smile:

23 Likes

Atyaég, csodaszép a sminked és az Aurora is :star_struck: :star_struck: :star_struck:

1 Likes

Remélem, el fogsz menni valahová, vétek a home office-ra pazarolni ezt a csodaszép sminket!

4 Likes

@Alsace Köszönöm szépen! :heart_eyes: Nem tudom eddig hol éltem és miért nem tudtam erről a márkáról, de jobb később, mint soha. :smiley:

@Kokapu A heti bevásárlás számít? :smiley: A Lidlben megcsodálhatják majd mások is legalább. :see_no_evil: :joy: :face_with_hand_over_mouth:

8 Likes

WOW :heart_eyes:

Nem merem leírni, hogy ehhez képest rajtam ma csak egy minimál púder, szempillaspirál és az új pirosító palettából a jobb felső sarok fényes színe van csak fent :laughing: bár kicsit túltoltam elsőre és vissza kellett szednem belőle, mert rikító diszkógömb lettem :laughing: :see_no_evil: :speak_no_evil:

2 Likes

Hát ez gyönyörű lett!
Ha Lidl, akkor Lidl, az én sminkemet is általában a busz közönsége és az irodaház szemlélheti meg.:smiley:

6 Likes

Nem hiszem, hogy bárki felróná bárkinek, hogy miért ilyen vagy olyan smink van rajta és senki nem ilyen céllal tesz fel képet, hanem azért, hogy osztozzunk az örömében.

5 Likes

A Lidl teljesen jó, a heti nagybevásárlás főleg ér!

Olyan szép lett, hogy még én is kedvet kaptam sminkelni. Este úgyis mennem kell a Keletibe, lehet megörvendeztetem magam, ha az időmbe belefér. :smiley:

8 Likes

A fiúk nagyon örülnének, ha sminkelnél a vonatok tiszteletére!

4 Likes

@anon21269124 Nehogy rosszul érezd magad emiatt, szerintem mindenki úgy és annyit sminkeljen, amennyi jólesik, nincs jó vagy rossz verzió. :slight_smile: Azzal sem, ha valaki egyáltalán nem sminkel és azzal sem, ha mindennap gót stílusú sminkben szeret megjelenni. :slight_smile: Lényeg, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben.

@Amadea Köszönöm szépen! :relaxed: Akkor a buszon utazók is tudnak gyönyörködni a műalkotásodban. :slight_smile:
Még jó, hogy magunknak sminkelünk és nem másoknak. Mert amennyit home office-ban vagyok, azt jelentené, hogy kb sosem sminkelek. :smiley:

@Kokapu Köszönöm! :heart_eyes: Örülök, hogy meghoztam a kedvedet hozzá, biztos alkotsz te is valami csodát estére. Régen sokszor hoztál fotót szebbnél szebb sminkekről. :relaxed:

5 Likes

@Blanky @Amadea részemről poénnak indult, illetve némi pozitív irigységnek és önkritikának is, hogy Blanky micsoda műalkotást tett fel, én meg alig tudtam magamra borítani valamit, hogy vállalhatóan nézzek ki :slight_smile:

Ettől függetlenül továbbra is fantasztikus a smink :blush:

3 Likes

Ennek örülök, akkor vedd úgy, hogy meg sem szólaltam. :slight_smile: :relaxed:

1 Likes

Abszolút! A hajnali kómából ez rángat ki. Buzgón huzigálom ki a fiókokat, hogy ki szeretne ma rivaldafénybe kerülni.:smiley:

6 Likes

Pont ez jutott eszembe! :grin:

1 Likes

Én meg annyira szeretem látni a szép sminket bárkin, bárhol. A múltkor a Calzedoniában az egyik eladónak volt nagyon szép színes sminkje. Nem mertem megmondani neki, mert fogalmam sem volt, mennyire örül a kommenteknek. De tiszta Euphoria feelingem volt tőle. :slightly_smiling_face:

7 Likes

“ki szeretne ma rivaldafénybe kerülni.” Ezen de jót nevettem :rofl:
Elsősorban te, @Amadea :crazy_face:

Ó wow! :heart_eyes: Nagyon szép lett a smink!
Ha nem írod, hogy ez az Aurora, akkor a Wektor-ra tippeltem volna, de valószínűleg a satír színe csapja be a szemem. Néhány (khmm😅) színt már ki is néztem magamnak, de ez abszolút nem volt belekalkulálva a büdzsébe, úgyhogy még picit várat magára.

1 Likes

Nem nehéz rákattanni a színekre, nagyon különlegesek, szóval nem csodálom, hogy kinéztél párat. :smiley: :heart_eyes:

2 Likes

Jaj ne is mondd, már nálam is van egy kívánság lista, nemsokára lesz a szülnapom, hátha azt hozza a posta :pleading_face: Pedig már tök büszke voltam magamra, hogy kordában tudom tartani a sminkmániám :rofl:

2 Likes

Főleg a palettákra értettem.
Én ugyan nem, magamnak sminkelek és jóformán akárhogy durvulhatok, mert mélyen ülő szemeim vannak, azaz nyitott szemmel nem sok látszik a sminkből.