Mit használtál ma? II

Ma elindult a Nabla paletta tesztelés :heart_eyes:A Dreamy lett az első kiválasztottam.
Az este még egyáltalán nem ezt a sminket terveztem, de a Delirium árnyalat csak nem hagyott nyugodni. :grin: Nem ez lesz az a szín amit sietős reggeleken fogok használni, de gyönyörű. :heart: Imádtam ezzel a palettával “dolgozni”, alig várom, hogy a többi színt is kipróbáljam.

nabla-cosmetics_dreamy_003_palette IMG_20210120_080739

20 Likes

Nagyon szép! A Delirium glitter primerrel jól működik.

2 Likes

Köszi :slight_smile: Én ma csak sima szemhéjpúder alappal használtam, kérdés, hogy mennyire lesz tartós így. De következő alkalommal kipróbálom mindenképp glitter primer-rel.

Csodaszép mint mindig!

1 Likes

Köszönöm szépen! :slightly_smiling_face:

Nagyon szép lett, jól áll neked ez a lilás csillogás! :slight_smile:
Minél többet látom ezt a palettát akcióban, meg hogy milyen szépek a színei, annál jobban elgondolkodom rajta… :smiley: Pedig vannak hasonló árnyalataim más palettákban, de valamiért akkor sem hagy nyugodni :smiley:

2 Likes

Nagyon szépet alkottál, jól állnak ezek a színek :blush:
Imádom ezt a palettát, annyi lehetőség van benne.

1 Likes

@Brunettee köszi szépen :slight_smile: Tényleg egy csoda, imádom a benne lévő színeket és nagyon várom, hogy mindegyik árnyalatot használjam :heart_eyes:

@macooka köszi szépen :slight_smile: Lebeszélni nem tudlak róla :smiley: Sok palettám van, de valahogy Nabla palettával sminkelni teljesen más érzés, csak úgy elsatírozódnak kb maguktól a színek. Egyszerűen imádom. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Én nagyon ajánlom :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

@Szandika124, @Blanky, köszi a megerősítést :slight_smile:
Még nagyon gondolkodom rajta, mert drágállom kicsit, főleg, hogy vannak hasonló színeim már más palettában… :smiley:

2 Likes

Én is ezt csinálom :grinning: Csak nemrég használtam először a karácsonyra kapott Nabla palettámat.

4 Likes

Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a hóbortommal :smiley:

1 Likes

Velük sminkeltem ma:
Kép

Kép

15 Likes

Hidd el, hogy ez az állag és a gyönyörű, szofisztikált végeredmény megéri azt az árat.:slight_smile:

4 Likes

Ma a Platinum paletta volt soron. :slightly_smiling_face: Azt már most elmondhatom, hogy nagy lesz a szerelem ezzel a palettával, imádom a színeit. Az alsó ezüst valami brutál szépséges, csak úgy szikrázik. :heart_eyes:
nabla-cosmetics_platinum_003_palette IMG_20210121_080352 IMG_20210121_080502

17 Likes

Olyan szép sminkeket tudsz gyártani :heart_eyes:

1 Likes

Csodaszép, eddig ez tetszik nekem a legjobban! :heart_eyes:
Nem is gondoltam, hogy milyen jó az ezüst a zöld szemhez, de nagyon szép együtt.
A szádon szájfény van? Vagy folyékony rúzs?

1 Likes

@Nita Kedves vagy, köszönöm szépen! :slight_smile:

@blessed Köszönöm szépen! :slight_smile: Én imádom az ezüstöt, mindig azt érzem, hogy még jobban kiemeli a szemem színét. :slight_smile: A számon csak egy hideg tónusú szájfény van.

1 Likes

Mai hideg lila:
Kép

Kép

Kép

13 Likes

Milyennek találod a Becca highlightert?