Koszonom, lanyok! Kedvesek vagytok. @Alsace, nekem pont rajtad tetszenek a legjobban a kek szinek. Annyira szepen passzolnak a barna szemeidhez!
@Amadea, azt hiszem azert erzem osdinak, mert gyerekkoromban a nok nagyresze kekre vagy zoldre pingalta a szemhejat. A kommunizmust juttatja eszembe es az azutani idoket. Gondoritett egyenfrizura es kek-zold szemhejak.
De aranyos vagy, köszönöm
Szerintem is nagyon jól áll pedig. Engedd el magad, gyönyörű lett a sminked, és a színek passzolnak hozzád. Öreg néniken látni még néha ilyen kommunizmust idéző kék szemhéjakat, dehát az nem is ilyen szép smink, mint a tiéd.
Eszembe se jutottak azok a szörnyű bilikék, elmaszatolt szemfestékek, a tied egyáltalán nem hasonlít azokra.
Én az ezüsttől viszolygok hasonló okokból.
Csak megerősíteni tudom a többiek által leírtakat. Nagyon szép vagy és szuperjó a smink!!
Mai sminkem támogatója a JS Blood Money paletta. Nagyon szeretem a színes sminkeket másokon nézni, de magamon általában csak itthonra merem bevállalni, nagyon komfortzónámon kívül van. Élőben ez kicsit neonabbnak hat. A paletta persze a szokásos JS minőség, nem lehet egy szavam rá, még mindig egyik kedvenc formulám.
Szemüveggel teljesen másképp néz ki a sminkem mindig, picit “viselhetőbb” lesz, elvesz belőle.
Bruttttáááálisan jó lett! Nagyon jól áll a szemedhez, gyönyörű színek, szép eldolgozás, nagyon ügyes vagy!
Nagyon ügyes vagy és jól állnak ezek a színek! 🪴:deciduous_tree:
Megtámogattalak zöld emojikkal.
Nagyon jó kombó pedig és a sminkes asztalka is szép!
Én is óvatos vagyok a színes sminkekkel, de ma volt bátorságom egy sötétkék szemfestéshez (barna szemhez, sötétkék -hoz) mindig csak apránként lépek ki a komfortzónából, hogy szokjam.
Gyönyörű lett ez a smink viseld bátran.
@dunaimano Köszönöm szépen! Az eldolgozás a paletta érdeme leginkább, nagyon könnyű dolgozni vele.
@Amadea Imádom ezt a zöld emoji kavalkádot Köszi szépen!
@blessed Köszönöm szépen! A sminkes asztalkám a kedvenc helyem a lakásban. A kék nagyon jól áll a barna szemhez, szóval biztos nagyon szép lett a mai sminked és összhangban van a ruháddal is.
@lumena Kedves vagy, köszönöm szépen!
Szerencsés vagy a szemüvegeddel mert a pluszos dioptria még nagyít is a gyönyörű szemeden - a mínuszos kiszúrás
Annyira jól áll, sétáltasd meg bátran a sminkedet!
@zsazsi1 Igen, megvan az előnye ilyen szempontból, ha a pozitív oldalát nézem. Bár szerencsésnek azért nem érzem magam a +9-es dioptriával, mert vakon élek
@Alsace Aranyos vagy, köszönöm szépen!
Én mostanában a Kaleidos Club Nebulával játszadozom. Fotó nemigen készült eddig, a mai is elég gyatra, nézzétek el
Gyönyörű lett. Vicces, mert nekem az első gondolatom pont az volt, hogy miként tudsz ilyen szuper közeli képeket készíteni a szépséges sminkedről.
Nagyon szép lett!
Annyira sajnálom, hogy limitált volt ez a paletta, szuper minőségű, kár, hogy sokan nem ismerhetik meg.
Dettó
Ha én közelivel próbálkozom, akkor olyan részletes a kép, hogy a pórusaim aljára is belátni. Nem sikerül, hogy csak a szemen legyen a fókusz.
De gyönyörű vagy te is, neked is szuperül állnak a színes sminkek
Uu, nagyon tetszik ez a szemsmink!
És a képek nagyon is jók!