A fényes jobban hangzik, mert a Superstay engem szétszárított és nagyon csúnyán kopott.
Hát reméljük akkor hogy nem csak simán “olyan”, hanem inkább “olyan csak jobb” a matt rajtam is ritka rondán kopott
Igen. Nem tudom, hogy kipróbálom-e, mert úgy vagyok vele, hogy inkább kopjon le reggelizés közben egy rúzs, minthogy levakarhatatlan cafatok maradjanak a számon. Munka közben újrakenni se szoktam, mert elfeledkezem róla - rágcsálok valamit (sajnos a számat is) meleg italt iszom, beszélek, tuti, hogy szétkenném.
Ha belefutok és találok egy jó színt magamnak, akkor kipróbálom és beszámolok. De a fényes-tartós kategóriában nekem a nyx shine loud kétvégű izé egészen jól bevált amúgy - ha a movie maker árnyalatot megtalálnám, tuti megvenném
Nem mai, hanem tegnapi, a mait elfelejtettem lefotózni pedig jó kis lilás papagájos lett
Színházban jártam
A rúzs Lisa Eldridge Velvet Fawn, a szemsmink Pat McGrath Mothership V.
Parfümnek pedig vintage Paloma Picasso ment.
Ezeket hasznaltam:
bh cosmetics - Opalescent paletta: bright, wish, magic, twilight.
tusvonal - Morphe Metallic Eyeshadow
Nagyon szép lett! Ezt a palettát még nem is láttam, nagyon jól kihasználhatónak tűnik.
Megkérdezhetem, hogy milyen alapot viselsz? Olyan szépen ragyog az arcod! Köszönöm!
Nagyon szép vagy! A szemed is szépen kiemelik ezek a színek!
Koszonom @Piko888 es @Kokapu!
Alapnak a Holika Holika rozsaszinu BB kremet hasznaltam, szeretem. Es tenyleg van egy szep, enyhe ragyogasa. A kep mar este keszult, ugyhogy van ott egy kis extra ragyogas is a faggyutermelesnek koszonhetoen.
A paletta szerintem is jol kihasznalhato, a szatenos arnyalatok pedig igazan jol passzolnak ehez a szinten szatenosan ragyogo BB kremhez.
Nagyon szép vagy ( és a smink is)!
De szép vagy!
Hasonlítasz a Mihalik Enikőre
@Blanky ez a smink mindig nálad marad tátva a szám annyira kifinomult és nem sok, hogy valami fenomenális
nyáron nem sminkelek, de ma jelenésem volt és magamra pakoltam egy kis “vakolatot” képet a munkám miatt nem fogtok látni rólam, de a mai fegyvertár az alábbi volt
MF Creme Puff 41 Medium Beige
MAC Powder Blush Melba
Guerlain Terracotta Light
Catrice Kaviar Gauche arcpaletta 2022
Bobbi Brown Bronzer
Estee Lauder szempillaspirál mini
Miss Sporty szemöldökceruza 02 brown
UD Naked Basics 2 Skimp pan
MAC Relentlessy Red rúzs
Igazán kedves vagy, köszönöm szépen!
Tegnap családi szülinapozáson voltunk, így kicsit több időt szántam a készülődesre. A MAC Old gold pigmentje volt főszerepben, sötétbarna alapra vittem fel.
Ma jatszottam egy kicsit. A nyarias palettamban levo kek arnyalatokat probalgattam. Bar kepen ugy latom inkabb zoldnek hatnak, mint keknek.
Tovabbra sem vagyok kibekulve az ilyen szinekkel, ha rajtam vannak. Valahogy nagyon furanak erzem, osdinak. Azert jateknak elmegy.
A kovetkezoket hasznaltam:
Bioderma Photoderm Nude Touch
BH Cosmetics Summer in St. Tropez (Villa, Pampelonne, Bay)
Tusvonal - Morphe Metallic Eyeshadow
Pedig nagyon jól áll a kék vagy zöld, viseld bátran
Pedig nagyon klasszul áll!
Állati jól néz ki és megy a hajpántodhoz, miért érzed te ósdinak… Szuper a matt szemfesték és a csillogó tusvonal kontrasztja is!