Köszönöm Neked is Hihi, ennek már megvolt az otthoni gyakorlása, de még mindig szokatlan az alsó tusvonal, de biztos nem utoljára használom így
Nagyon jól illik hozzád ez a smink! És semmi gond nincs vele, hogy kimentél az utcára, ilyen sminket lássanak mások is
Köszönöm, nagyon aranyos vagy Igazad van, hátha más is kedvet kap egy kis indiánsminkez
Pontosan!
Tegnap pont en is sminkeltem, de mar csak este volt idom lefotozni gyorsan. A napot is alig sikerult elcsipni. Ez pedig szukseges volt, hogy lathato legyen a termekek gyonyoru szine es texturaja.
Egyszeruen bele vagyok most orulve a Morphe metalos szemhejfestekeibe -lassan mar be is szereztem az osszeset!
Maga a nyar szemfestek formajaban!
Ezeket hasznaltam:
Egy keves VILLA, egy lehelletnyi SIZZLE (jobb also sarokban a pink arnyalat) es legutoljara a PARADISE .
Ez pedig a Morphe Metallic Eyeshadow Trio egyik tagja, amit eleve azert rendeltem meg, hogy tuskent hasznaljam. A regi metalos fenyu tusom sajnos kifogyott/beszaradt es nem talaltam masikat, de meg hasonlot se. Ugyhogy gondoltam jobb hijan kiprobalok egy ilyet. Es csodalatosan mukodik tuskent! Nagyon tetszik!
Tényleg csodaszép és a rúzs is passzol. Gyönyörű vagy!
Te pedig nagyon kedves! Koszonom!
Ez a paletta nagyon nyárias! Szép, ragyogó a sminked!
Az egész smink WOW! Nagyon szép
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
És ha még “át is jönne”? Neked minden smink csodásan áll!
Ámulatba ejtően gyönyörű úgy a sminked mint te magad! No és te vagy az élő példa arra, hogy mennyire szép egy nem (túl)töltött, de finom vonalú ajak , mint a tiéd is
@Fiorentina , @Niko
Aranyosak vagytok, köszönöm szépen a kedves szavakat!
Az ajkam nincs töltve, pedig nagyon kis vékonyak, de már megszoktam és hozott anyagból dolgozom.
Gyönyörű gyűjtemény
A smink is szuper, de ezúttal sem tudok elmenni amellett, hogy milyen szép a bőröd árnyalata.
Mindegyik Hourglass termékedet szereted? Vagy van, ami nem vált be?
@Blanky, épp abban van a bravúra , hogy “hozott anyagból” (ami azért valljuk be, nálad szintén kiváló ) milyen elegáns és szofisztikált sminkeket tudsz készíteni !
Túl a káprázatos, rafinált és attraktív, de sosem volgáris sminkjeiden, az előző posztommal szerettem volna kifejezni, hogy nem feltétlen szükséges (a most nagyon felkapott) telt ajak (ami gyakran már messziről "kiabál", mint egy státusz szimbólum sokaknál, … amúgy alapból nem vagyok ellene, csak a túlkapásoknak), ahhoz, hogy elegánsan mutasson egy szépen, precízen (ahogy tőled látom mindig) rúzsozott száj.
Köszönöm!
Egyedül a hatos palettát nem szeretem, de csak a kialakítása miatt. Az összes többi nagy kedvenc.
Csodás smink lett!
Ezek szerint érdemes kipróbálni ezt a rúzst?
@Amadea Köszi szépen!
Sajnos azt kell mondjam, hogy én régóta nem voltam így rákattanva egy rúzsra, de ezt imádom. Nem szárít, brutál tartós (reggel 8-tól este 9-ig volt rajtam, többször ettem, ittam és este is csodásan nézett ki, picit kopott, de azt is nagyon szépen, méltóságteljesen).
Viszont van aki utálni fogja, mert végig marad egy pici ragacsossága, ami számomra abszolút nem zavaró. A fénye pedig gyönyörű, de nem olyan durva mintha szájfényt tennél egy rúzs fölé.
Ójajaj! Az egyik KM-ás véleményben azt olvastam, hogy olyan, mint a Superstay Matte Ink, csak fényes finish-sel.
Olyanom sajnos nincs, úgyhogy nem tudom összehasonlítani őket.