Jajj oda én is készülök csak hát nem Budapesten élek…milyen volt…? (bocsi az offért)
Nagyon tetszett, szerintem el fogok rá még egyszer menni. Kicsit tartottam tőle, mert utoljára a Tiziano kiálláson voltam a Szépművészetiben, még a felújítás előtt, és arról nem voltak túl jók az élményeim. Nem a képek, hanem maga a kiállítás.
De ezt nagyon klasszul megcsinálták, jól kontextusba helyezték az alkotásokat.
Köszönöm a választ, már csak meg kéne fűznöm valakit hogy jöjjön velem (elsősorban a férjemet mert Pesten nem szeretnék vezetni )
A fiúkkal mentünk ma a Mupába, szóval megint alkalom volt.
Ez lett belőle:
A Hourglass cuccokból mindent felapplikálod? Azt hozzáteszem, hogy én elég minimálban sminkelek, ilyenkor mindig ámulok, amikor felkerül egy fotó, hogy mennyi terméket használtok hozzá.
Igen.
Amikor kész az alapozás, akkor használom a porpúdert. Aztán amikor már csak a rúzs és a szempillaspirál van hátra, akkor az előtt még a setting mist, és így még átmegyek középen a Diffused lighttal, ahol pirosítót használtam, arcom szélén (tehát mindenhol máshol) pedig a Dim Lighttal. A pirosítókat most kevertem.
De ez nem egy mindennapi smink, az nekem is egyszerűbb.
Mai kreatív sminkem kellékei. Általában viszonylag természetes sminkeket készítek, de ma nem megyek sehova és kedvem volt kísérletezgetni. Így készült ez a smink, amiben azzal játszadoztam, hogy miként tudok élénk színeket úgy felhasználni, hogy akár hétköznapokon is be merjem vállalni pl egy irodai napra.
És az az igazság, hogy nagyon tetszik a végeredmény, bár lehetne még csiszolni rajta.
Nagyon izgalmas lett, ügyes vagy!
Köszi szépen!
Ma a színek mellett döntöttem én is. A Colourpop Fade into hue palettája nekem ilyen szempontból igazi játszótér. Minden van benne, és tusvonal húzására tökéletesen bevált.
Mostanában kicsit rákattantam a színes szemhéjtusokra, a szemhéjamra általában csak egy visszafogott kis csillámot teszek (Colourpop SS).
Most csak szemüveges fotó van, így talán kevésbé is látszik a smink.
Ma natúr színekre vágytam és a szerencsés kisorsolt paletta a CP Grandeur lett.
Hű, de dögös!
Aztaperpillanat! Egy ideje már pislogok, amikor nézem a satírjaidat, de ez eddig mindent vitt nálam
Ha lesz fórumtali én napszemüveg, kalap, fátyol kombóban jövök
Nagyon szép lett ,azt a vonalat ahonnan kezdődik a színes rész a szemed külső sarkánál azt sablonnal csinálod, hogy ilyen egyenes legyen vagy ilyen biztos a kezed?
Ahogy itt rakjátok fel a képeket @Kokapu - val egyre jobban tetszenek a sminkek…én teljesen minimálban nyomom hétköznapokon, de ha még 1-2 ilyen csodát látok tőletek nekem is megjön a kedvem.
@Kokapu Köszönöm szépen!
@anon21269124 Nagyon kedves vagy, köszi Ez most nekem is nagyon tetszik, mondjuk el is szórakoztam vele egy 30 percet tuti Normál esetben annyi időt szánok az egész sminkemre.
@Luiselotte Én sem minden nap ilyen komplex sminkben mászkálok. Csak ma volt időm kísérletezni. Á, nem ilyen biztos a kezem sajnos, ugyanúgy készítettem mint a videóban a csajszi, ragasztószalagot használtam. De amikor nem így teszek, akkor korrektorral szoktam korrigálni a végén
Mert rég volt már egy kis smink Mivel felül egyáltalán nem látszana, így alulra csináltam kiemelést CP Aquarius pigmentjével. Ezt ezerszer könnyebben meg tudom csinálni, mint amikor a szemhéjamon kell dolgozni, de majd gyakorolok.
( Ui.: Ki is mertem vele menni az utcára )
Naná, hogy kimentél vele, nagyon szép vagy
Nagyon jól kiemeli a barna szemed ez a kék
Köszönöm szépen
Bizonyám! Oltári jól áll a kék, kedves Grófnő! Jól tetted, hogy kimentél vele