Mit használtál ma? II

Jajj oda én is készülök csak hát nem Budapesten élek…milyen volt…? (bocsi az offért)

1 Likes

Nagyon tetszett, szerintem el fogok rá még egyszer menni. Kicsit tartottam tőle, mert utoljára a Tiziano kiálláson voltam a Szépművészetiben, még a felújítás előtt, és arról nem voltak túl jók az élményeim. Nem a képek, hanem maga a kiállítás.
De ezt nagyon klasszul megcsinálták, jól kontextusba helyezték az alkotásokat.

9 Likes

Köszönöm a választ, már csak meg kéne fűznöm valakit hogy jöjjön velem (elsősorban a férjemet mert Pesten nem szeretnék vezetni :relaxed:)

1 Likes

A fiúkkal mentünk ma a Mupába, szóval megint alkalom volt. :see_no_evil:

IMG_20220424_194538

IMG_20220424_194840

Ez lett belőle:

IMG_20220424_100046

29 Likes

A Hourglass cuccokból mindent felapplikálod? :relaxed: Azt hozzáteszem, hogy én elég minimálban sminkelek, ilyenkor mindig ámulok, amikor felkerül egy fotó, hogy mennyi terméket használtok hozzá. :blush:

Igen. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Amikor kész az alapozás, akkor használom a porpúdert. Aztán amikor már csak a rúzs és a szempillaspirál van hátra, akkor az előtt még a setting mist, és így még átmegyek középen a Diffused lighttal, ahol pirosítót használtam, arcom szélén (tehát mindenhol máshol) pedig a Dim Lighttal. A pirosítókat most kevertem.
De ez nem egy mindennapi smink, az nekem is egyszerűbb. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Mai kreatív sminkem kellékei. :slight_smile: Általában viszonylag természetes sminkeket készítek, de ma nem megyek sehova és kedvem volt kísérletezgetni. Így készült ez a smink, amiben azzal játszadoztam, hogy miként tudok élénk színeket úgy felhasználni, hogy akár hétköznapokon is be merjem vállalni pl egy irodai napra. :slight_smile:
És az az igazság, hogy nagyon tetszik a végeredmény, bár lehetne még csiszolni rajta. :slight_smile:

IMG_20220430_103007
1651307070157
1651307017884

24 Likes

Nagyon izgalmas lett, ügyes vagy!

1 Likes

Köszi szépen! :slight_smile:

Ma a színek mellett döntöttem én is. A Colourpop Fade into hue palettája nekem ilyen szempontból igazi játszótér. Minden van benne, és tusvonal húzására tökéletesen bevált. :slight_smile:

20220512_074207

24 Likes

Mostanában kicsit rákattantam a színes szemhéjtusokra, a szemhéjamra általában csak egy visszafogott kis csillámot teszek (Colourpop SS). :slightly_smiling_face:
Most csak szemüveges fotó van, így talán kevésbé is látszik a smink.
1652525190777
IMG_20220514_124417
1652524760865

26 Likes

Ma natúr színekre vágytam és a szerencsés kisorsolt paletta a CP Grandeur lett. :slightly_smiling_face:
1652614444363
IMG_20220515_132908
1652608467463

24 Likes

Hű, de dögös!

1 Likes

Aztaperpillanat! Egy ideje már pislogok, amikor nézem a satírjaidat, de ez eddig mindent vitt nálam :slight_smile:

1 Likes

Ha lesz fórumtali én napszemüveg, kalap, fátyol kombóban jövök :smiley:
Nagyon szép lett ,azt a vonalat ahonnan kezdődik a színes rész a szemed külső sarkánál azt sablonnal csinálod, hogy ilyen egyenes legyen vagy ilyen biztos a kezed?
Ahogy itt rakjátok fel a képeket @Kokapu - val egyre jobban tetszenek a sminkek…én teljesen minimálban nyomom hétköznapokon, de ha még 1-2 ilyen csodát látok tőletek nekem is megjön a kedvem.

2 Likes

@Kokapu Köszönöm szépen! :pleading_face:
@anon21269124 Nagyon kedves vagy, köszi :slight_smile: Ez most nekem is nagyon tetszik, mondjuk el is szórakoztam vele egy 30 percet tuti :smiley: Normál esetben annyi időt szánok az egész sminkemre. :smiley:
@Luiselotte Én sem minden nap ilyen komplex sminkben mászkálok. :smiley: Csak ma volt időm kísérletezni. :slight_smile: Á, nem ilyen biztos a kezem sajnos, ugyanúgy készítettem mint a videóban a csajszi, ragasztószalagot használtam. :smiley: De amikor nem így teszek, akkor korrektorral szoktam korrigálni a végén :slight_smile:

6 Likes

Mert rég volt már egy kis :parrot: smink :smiley: Mivel felül egyáltalán nem látszana, így alulra csináltam kiemelést CP Aquarius pigmentjével. Ezt ezerszer könnyebben meg tudom csinálni, mint amikor a szemhéjamon kell dolgozni, de majd gyakorolok.

( Ui.: Ki is mertem vele menni az utcára :rofl: )

25 Likes

Naná, hogy kimentél vele, nagyon szép vagy :blush:
Nagyon jól kiemeli a barna szemed ez a kék :slightly_smiling_face:

3 Likes

Köszönöm szépen :blush:

Bizonyám! Oltári jól áll a kék, kedves Grófnő! :wink: Jól tetted, hogy kimentél vele

2 Likes