Ma itthon vagyok, úgyhogy megpróbálkoztam egy no-makeup sminkkel. Bocsánat, ez a takarítós outfitem és szelfizni sem tudok.
Itthon nem szoktam sminkelni, de ez most pont annyi, amennyi picit feldob.
Mai smink Rég nem volt színesebb sminkem, most jólesett elkészíteni.
@Blanky mindig olyan szépen satírozol, szinte nem is látszanak az átmenetek. Ezt nekem még mindig gyakorolnom kell .
Pigment primer-ről mi a véleményed? Én minden alá is csak a glitter primert teszem, amióta megismertem. Az nagyon bevált, bár tény, hogy a színeket összedolgozni nehéz rajta.
Ez mennyiben más?
Köszönöm
@Piko888 Aranyos vagy, köszi szépen, de azért a tökéletes satírozástól még távol állok. Igyekszem szép sminkeket alkotni, itt a Nabla paletta azért sokat segített, mert nagyon jól satírozhatóak a matt árnyalatai.
Nekem a kedvenc szemhéjalapom a MAC alapja (lentebb linkeltem), azzal minden brutál tartós. Ezt a NYX pigment primert próbálom eltávolítani a kollekciómból, ezért használom a legtöbb reggelen. Nem rossz egyébként, viszonylag jól megtart minden szemhéjpúdert, de nem rohannék újra megvenni. Amit viszont ennél, meg a glitter primernél is mindig megteszek, hogy a mélyítővonaltól felfele fixálom a primert vagy egy púderrel, vagy egy bőrszínű szemhéjpúderrel, így sokkal könnyebb utána a színeket satírozni rajta. Ha megvan a glitter primered, akkor szerintem teljesen felesleges ezt is beszerezni, főleg hogy a glitteres változat jobb szerintem (megvan az is).
https://kremmania.hu/kremek/mac-prep-prime-24-hour-extend-eye-base
Mindig csodáltam azokat akik otthon is adnak magukra! Előlem még a porcicák is menekülnek ahogy takarításkor kinézek
Ó hát erről sajnos szó sincs, a látszat csal. Mint írtam is, egyébként nem jellemző, hogy itthon sminkeljek, maximum a szemöldök, mert az nem igen van, igényem viszont van rá. A szemöldök tetoválásra viszont még nem bírtam rávenni magam.
(Bár a @Vicus által másik topikban linkelt munkák egészen szépek)
Ruházkodás: ciki vagy nem ciki, de nincsenek igazán itthoni ruháim. Illetve azok az itthoniak, amik annyira viseltesek, hogy utcára nem vállalhatóak. De legalább nem fakadok sírva, ha ráfröccsen a Domestos, vagy kikarmolja a macska. Szóval semmi elegáns melegítő szett vagy ilyesmi. Jobb napokon is leggings, a párom nem hordott pólói és kopott pulóverei.
Valahogy nem visz rá a lélek, hogy itthonra vásároljak, mindig az elmenős ruhák lényegülnek át hosszú évek során otthoni viseletté.
Az otthoni ruhákkal én is pont így vagyok. Nem veszek csak otthonra újat mert nem tudok rá vigyázni. Pecsétes lesz főzéskor, beleakasztja a karmát a macska satöbbi
Szombati smink:
Az este úgy gondoltam, hogy ma valami kis visszafogott, csajos, rózsaszín sminket fogok készíteni.
Ehhez képest reggel kicsit elvitt a lendület és még a szín sem a tervezett lett.
CP Orchid you not + CP SSS Set to stun
Jaj, nagyon szép lett! Gyönyörű, telt színek vannak ebben a palettában. Állagra milyenek?
Köszi szépen! Igen, tényleg gyönyörű színek vannak benne, főleg ha valaki szeret sötétebb, füstösebb sminkeket hordani. Én például egy világosabb mattot hiányolok, de csak azért mert ez a mélységű paletta a komfortzónámon kívül van.
Viszont nagyon könnyű dolgozni a színekkel, könnyen satírozhatóak (ahhoz képest, hogy sötétlila árnyalatokról beszélünk), és a fényes színek krémesek, pigmentáltak. Mondjuk én elég elfogult vagyok, mert nem igazán próbáltam tőlük eddig rossz terméket.
Nekem is nagy kedvencem a Colourpop. Van egy-két palettában egy-egy szín, ami közepes minőségű, de ez elenyésző az összmennyiséghez képest, ami a birtokomban van.
Jó lett volna, ha ezt a palettát nem kilencesnek tervezik meg, hanem inkább 12 panesnek, higy kicsit nagyobb legyen a mozgástér… bár van néhány hasonló színvilágú nagyobb palettájuk.
Mai smink (a Bobbi paletta újdonság a kollekciómban)
Ma egy gyors elmenős, 100% drogériás smink készült.
Az alapozót ma először próbáltam szivaccsal, így nem nyerő, sokat elvesz belőle.
A szám sajnos ősztől tavaszig szét van repedve, bármilyen ajakápolót teszek rá
A szemöldököm pedig csak ott nő, ahol nincs keresnivalója.
A kontúrpaletta project panning résztvevő, szemre használom főleg. Az Essence ajakfényt tesómtól kaptam. Magamtól nem figyeltem volna fel rá, de ez nagyon jó kis cucc. Ha kapható lesz még, szerintem újraveszem majd.
*szempilla spirál lemaradt. Sima Catrice
Ha már itt a tavasz, akkor a Nabla Soul bloomingja is előkerült. Még csak szolidan, de már a palettás kosaram tetején van Csoda egy paletta, nagyon szeretem.
És csoda egy szempilla
Köszönöm
A Bosch kiállítás megfelelő alkalomnak tűnt, hogy kipróbáljam a 2021-es karácsonyi Pat McGrath palettát.
Hát én nem leszek ilyen szépen kifestve , ha megyek
Nagyon szép lett a szemhéjadon az irizáló zöldes árnyalat
Gyönyörű vagy, nagyon jól állnak ezek a színek!