Mit használtál ma? II

Nagy Gatsby esetleg? :wink: Nem néztem a műsor rendet, csak tipp :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen :heart_eyes::heart_eyes:

Bár hunyorítva Winettou is lehetne :joy::joy:

Tegnap este bulizni voltam és a Kaleidos palettával sminkeltem. Ez a kék egyszerűen tökéletes szín, imádom. :slight_smile: IMG_20211218_210357

16 Likes

Szuperül áll ez a szín :star_struck:

1 Likes

Köszönöm :blush:

1 Likes

Hű, de szép! :hugs:

1 Likes

Bemegyek ma az irodába, ennek alkalmából kipróbáltam a Kiko adventi kalendáriumban lévő termékek nagy részét, konkrétan ezeket: folyékony highlighter (a BB krém alá tettem), a két szemhéjpúder van a szememen (csak ez a 2 szín), az egyik szemceruzát, az egyik pirosítót, a barnás szájceruzát (meg kell vennem az eredetileg hozzá szánt rúzst, mert nagyon szép a ceruza színe), és az ecseteket.

IMG_20220210_090941

25 Likes

Ragyogsz, nagyon szép vagy! :blush:

1 Likes

Régebben sok ilyet fotót tettél fel. Még :pray::hugs:

2 Likes

Régebben sokat sminkeltem, most meg idén ez a 2. alkalom… :woman_shrugging:

Nem tudom, valahogy semmire sincs időm, úgy érzem, kifolynak a napok a kezeim közül.

6 Likes

Mostanában én sem sokat sminkelek, az élet zajlik és alakul, a napok pörögnek, és nem ez volt az elsődleges cél. De azért vannak reggelek, mikor jól esik előkapni egy-egy palettát, és valami egyszerűt alkotni. Colourpop Going coconuts volt a tettestárs :slight_smile:

20220302_080134

24 Likes

Nagyon rég nem töltöttem fel ide képet, ettől függetlenül majdnem napi szinten sminkeltem az elmúlt hónapokban is. Viszont február elején valamilyen bőráplási termék úgy megszivatott, hogy majdnem 3 hétig egyáltalán nem tudtam sminkelni, sőt a bőrápolással is hadilábon álltam. :frowning: A szemem alatti terület és a szemhéjam megduzzadt/bedagadt, érzékeny volt, viszketett, égett… Mivel semmilyen új terméket nem használtam, ezért még nehezebb volt rájönni, hogy mi okozta. A kétfázisú Garnier sminklemosóm (amit évek óta újraveszek és sosem volt gondom vele) az egyik bűnös, ki is iktattam. De remélem más nem okoz ilyet.

Viszont ez a 3 hét no smink / no bőrápolás lelkileg kicsinált, nekem a reggeli bőrápolás, sminkelés a relaxációról szól és imádom úgy indítani a napokat. Pár napja újra sminkelhetek és most még jobban értékelem ezt az énidőt. :heart:
A mai smink a Zoeva Cocoa Blend palettával készült, a mozgó szemhéjra pedig a CP SSS került Sequin színben, középre pedig kicsi a Frog színből. :slight_smile: (a lila felsőtől tekintsetek el légyszi, home office-ban vagyok :smiley: )
1646221001271
1646220984906

24 Likes

Folyton rácsodálkozom, hogy mennyire szép az arcod :blush: és a rúzs színe is iszonyatosan jó :slight_smile:

1 Likes

Bevallom, kétféle krémen kívül ma semmit nem viseltem, épp úgy, mint az elmúlt két hónap nagy részében. Áttevődtek a preferenciák az életemben. Viszont rájöttem, hogy ha még a “régi életemben” lennék, akkor már év eleje óta közel 5 számjegyűt költöttem volna sminkre, parfümre és kencékre. Így viszont megmaradt, és el tudtam küldeni a szeretetszolgálatnak a segítő munkájukhoz.

10 Likes

Igazán kedves vagy, köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes

Iszonyatosan tetszik a szemfestésed :star_struck: Nagyon szép a színe :heart_eyes:

1 Likes

Éppen ma gondoltam rá hogy milyen régen gyönyörködhettünk a szép sminkjeidben és lám :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon szép vagy, klassz a smink! :blush:

1 Likes

@anon21269124, @zsazsi1, @koalace
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen! :blush:

2 Likes