Jézusisten hát ez valami eszméletlenül gyönyörű lett! Nagyon kreatív lett, igazi őszies hangulata van!
@Piko888 , @zsazsi1 , @Alsace
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen!
@Luiselotte Köszi szépen, megmosolyogtattál ezzel a hozzászólással. De szerintem szebbnél szebb smink lenne mindannyiunkon a fórumtalin, az enyémet majd úgyis eltakarja a szemüvegem.
Mai sminkem kellékei:
Mac Strobe Cream
Nyx Can’t stop won’t stop alapozó
Physicians Formula púder
Physicians Formula Butter Bronzer
Nars Orgasm pirosító
Becca highlighter
Mac fix+
Maybelline Color Tattoo szemhéjfesték
Nyx glitter primer
Colourpop Elsa paletta
Avon fekete Szemceruza
Kiko szempillaspirál
Catrice szemöldök ceruza
Estée lauder rúzs Rebellous Rose színben
Colourpop so juicy szájfény
Remélem nem hagytam ki semmit
Atyaég, ha ilyen szemhéjam lehetene Csodás ez a “pink day”, nagyon jól áll minden!
Álomszép , egyetértek öröm lehet sminkelni, ezt a szemhéjat!
Ma reggeli gyors smink. Nem sok kellékkel, Trend it up púder, Catrice pirosító, Colourpop The child paletta, és a kedvenc Essence spriálom (you better work). Nem túl sok, de jól esett a lelkemnek
Csináltok Halloween sminket?
Én ugyan nem megyek sehová, de imádom csinálni. Persze nem olyan, mint akik értenek is hozzá, ez csak szemceruza és szemöldök pomádé leginkább.
Hmm, egyébként van rajtam felső, csak az már nem látszik.
Azta! Szerintem profi vagy, nagyon jó lett! Gyerekek mit szóltak hozzá? Vagy esetleg ők kérték?
Úristen de jó lett!
Nem is látták.
Nincsenek itthon, az apjuknál vannak, ezért volt rá időm.
Húdebaresz! Farkasasszony?
Igen!
Uhh b*zdmeg, ez kurva jó, ez volt az első reakcióm, ne haragudj nincs túl sok kreativitásom csinálni, pedig gondoltam rá, de nem hiszem, hogy fogok.
Ez meg utána már a normális, vállalható sminkem
Tudom, hogy a vicces topikba kellene tennem, de…
Annyira szuper lett! Én szombaton lánybúcsún voltam, oda alkottam több-kevesebb sikerrel denevérszárnyat.
Ma felavattam a frissen beszerzett Nyx glittereim közül a ‘Salmon’-t. Csak ámultam. Szikrázik, mint a durvaélet.
Sajnos egyik kép se adja vissza, így jár az, aki csak akkor tud otthon fényképezni, amikor odakint még/már sötét van. Alap: Nabla Dreamy Illusion&Dogma, Nyx glitter primer.
(Ebből a glitterből vennem kell még más színeket)
Gyönyörű vagy! :)).
Tegnap voltam egy lazább esküvőn, ahova jelmezben kérték, hogy érkezzünk, szóval én DIY Poison Ivy, azaz Méregcsók lettem. A smink nem lett tökéletes, de sokan megdicsérték és felismerhető volt.
Szerintem is nagyon jó lett, ügyes vagy