Ha lesz időm, délután beszerzem ezt a terméket, köszi! Szerintem a szemöldököm megrajzolásával töltöm el a legtöbb időt reggelente.
Én ma kerestem egy DM-ben és Rossmann-ban és nem találtam, csak ceruza formájú szemöldökfilceket. Szimpi volt csak túl világos színek. Mintha már új szortiment lenne kint… @Piko888 te rendelted valahonnan?
Pink Pandáról rendeltem. Ott az új termékek között szerepel. Feltűnő egy ideje, hogy előbb megjelennek az újdonságok ott, mint magán a Catrice oldalon az üzletekről nem is beszélve.
Mai kék:
Ma a bronzosítást, pirosítást és highlighterezést is ezzel a palettával oldottam meg.
Mai kelléklista:
Arc: essence tinted primer, essence stay 16h alapozó, max factor creme puff púder, psychicians formula butter bronzer, trend it up bronzer
Szem: revolution - tasty avocado, tasty coconut paletta, essence szemceruza, essence i need a miracle spirál
Száj: valami lidl szájfény
Orr: még mindig meg vagyok fázva
Tegnap:
Mai kicsit sietős őszi smink (nem is lett a legjobban kidolgozott, de a színeit imádom). A Rude Cosmetics Reckless palettát használtam és a NYX Metallic Velvet pigmentjét (hasonlít kicsit a MAC Blue Brown-ra).
Úristen, csodálatos
De szuper lett, nagyon szépet alkottál
Ha ez “nem a legjobban kidolgozott”, akkor nem tudom, mi számít annak. Nagyon jó a színkombináció!
Gyönyörű! És elképzeltem a kabátoddal, nagyon dögös lehet a végeredmény!
Nah, ez az igazi “sunset” smink amulat!!!
@Amadea Köszönöm szépen, kedves vagy. Fotón kevésbé látszanak a hibák, de azért van bőven.
@Kokapu Köszönöm Sajnos ma egész nap itthonról dolgoztam, így eszembe sem jutott a dolog, de valóban passzolna a kabáthoz.
@Lencseee Nagyon köszi!
Oooo váó! Gyönyörű! Nagyon profi és kreatív vagy! Majdnem elfelejtettem, hogy nekem is megvan a Metallic Velvet, megjött a kedvem a kísérletezéshez
De gyönyörű! Tényleg mint a naplemente
Ha egyszer lesz fórum tali én fátyolban jövök, vagy símaszkban
Ilyen gyönyörű szemsmink mellé nem ülhetek csak úgy be