Mit használtál ma? II

Ha lesz időm, délután beszerzem ezt a terméket, köszi! Szerintem a szemöldököm megrajzolásával töltöm el a legtöbb időt reggelente.

Én ma kerestem egy DM-ben és Rossmann-ban és nem találtam, csak ceruza formájú szemöldökfilceket. Szimpi volt csak túl világos színek. Mintha már új szortiment lenne kint… @Piko888 te rendelted valahonnan?

1 Likes

Pink Pandáról rendeltem. Ott az új termékek között szerepel. Feltűnő egy ideje, hogy előbb megjelennek az újdonságok ott, mint magán a Catrice oldalon :thinking: az üzletekről nem is beszélve.

2 Likes

Mai kék:

Kép

Kép

17 Likes

Ma a bronzosítást, pirosítást és highlighterezést is ezzel a palettával oldottam meg.

Kép

Kép

16 Likes

Mai kelléklista:
Kép

Kép

12 Likes

IMG_20211017_171049

Arc: essence tinted primer, essence stay 16h alapozó, max factor creme puff púder, psychicians formula butter bronzer, trend it up bronzer

Szem: revolution - tasty avocado, tasty coconut paletta, essence szemceruza, essence i need a miracle spirál

Száj: valami lidl szájfény :joy::joy:

14 Likes

Orr: még mindig meg vagyok fázva :joy:

Tegnap:
Kép

Kép

17 Likes

Mai kicsit sietős őszi smink (nem is lett a legjobban kidolgozott, de a színeit imádom). :slight_smile: A Rude Cosmetics Reckless palettát használtam és a NYX Metallic Velvet pigmentjét (hasonlít kicsit a MAC Blue Brown-ra).
image
1634896469916
1634896429194

29 Likes

Úristen, csodálatos :heart_eyes:

3 Likes

De szuper lett, nagyon szépet alkottál :relaxed:

1 Likes

@Nita, @Brunettee Köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Ha ez “nem a legjobban kidolgozott”, akkor nem tudom, mi számít annak. Nagyon jó a színkombináció!

3 Likes

Gyönyörű! És elképzeltem a kabátoddal, nagyon dögös lehet a végeredmény!

1 Likes

Nah, ez az igazi “sunset” smink :star_struck: amulat!!!

1 Likes

@Amadea Köszönöm szépen, kedves vagy. Fotón kevésbé látszanak a hibák, de azért van bőven. :slightly_smiling_face:
@Kokapu Köszönöm :blush: Sajnos ma egész nap itthonról dolgoztam, így eszembe sem jutott a dolog, de valóban passzolna a kabáthoz. :slightly_smiling_face:
@Lencseee Nagyon köszi! :blush:

2 Likes

Oooo váó! Gyönyörű! :star_struck: Nagyon profi és kreatív vagy! Majdnem elfelejtettem, hogy nekem is megvan a Metallic Velvet, megjött a kedvem a kísérletezéshez :wink:

1 Likes

De gyönyörű! Tényleg mint a naplemente :star_struck:

1 Likes

Ha egyszer lesz fórum tali én fátyolban jövök, vagy símaszkban :rofl:
Ilyen gyönyörű szemsmink mellé nem ülhetek csak úgy be :pleading_face:

3 Likes