Mit használtál ma? II

De jó :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Nagyon szép lett :)). Én is szeretnék ilyen esküvőn részt venni​:star_struck::star_struck:.

2 Likes

De jó! Ilyen esküvőről még nem is hallottam!

1 Likes

Cosplay lagzi volt? :wink:

Olyan lagzi, ami Halloween stílusú volt, beöltözéssel, koncertekkel. :slight_smile:

3 Likes

Nagyon ügyi vagy! :blush: Mindig ámulok, ha ilyeneket tesztek fel, @Kokapu farkas sminkje is szuper lett. Belőlem minden nemű kreativitás hiányzik. Egyszer egy laza, munkahelyi rendezvényre vámpírnak öltöztünk a kolléganőmmel és addig jutottunk, hogy vörös rúzs alapra, az alsó ajkainkra rajzoltunk vámpírfogat fehér szemcerkával :smiley:

2 Likes

Tegnapi smink

Kép

Kép

21 Likes

Gyönyörű a szemed​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ma reggelem :slight_smile:
20211127_090632
20211127_103744
20211127_093159

23 Likes

Mai tettestársam a Colourpop Stone cold fox volt a tettestársam :blush:

20211203_134225

21 Likes

De menő a hajad színe :star_struck:

1 Likes

Micsoda foxy girl lettél, nagyon menő!

2 Likes

Köszönöm :blush: februárban váltottam, meguntam a barnát :crazy_face:

1 Likes

Köszönöm :blush:

1 Likes

Hű de gyors reagálású vagyok :rofl: Mindenesetre szuperül áll (akárcsak a barna, csak a dögös vörös olyan bevállalósabb :wink:)

1 Likes

Semmi gond, nem reklámoztam :smiley:
Egyébként sokkal jobban érzem magam ezzel a színnel :slight_smile:

1 Likes

Imádom a hajad színét!!!
A sminket is, de ez a haj… wáó

1 Likes

Hú, akkor jó, mert azt hittem lemaradtam erről :smiley:

Bár kicsike a kép, de jól áll nagyon, és örülök, hogy találtál az egyéniségednek megfelelő színt :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon köszönöm :blush:

Majd az ünnepek alatt hozok olyan fotót, amin látszik az egész hajam :blush:
A jó színhez elengedhetetlen volt a jó fodrász is, aki megoldotta, hogy ne kelljen szőkíteni a váltás előtt. Ezért végtelenül hálás vagyok, előtte senki nem vállalta ezt be.

5 Likes

De jó, nagyon kíváncsian várom a fotót :star_struck:
Tényleg szuper fodrászt találtál, örülök, hogy ilyen profi fodrászod van :sparkling_heart:

1 Likes