Mit használtál ma? II

Nagyon szép lett, jól állnak ezek a színek! :slightly_smiling_face:

Rajtam sem működik a MAC PPP. Próbáld ki úgy, hogy először a kézfejedre kened ecsettel, es onnan ecsettel a szemedre.

1 Likes

Mai kellékek. :slight_smile:
IMG_20210118_093244 IMG_20210118_093313 IMG_20210118_081102 IMG_20210118_081051

17 Likes

Minden nap kíváncsian várom, hogy meddig bírod, és mikor látom meg az első Nabla palettát használatban. :grinning:

3 Likes

Jaj én ebben olyan “hülye” vagyok. :smiley: Mikor megérkezik egy új paletta képes vagyok 1-2 hétig csak érintetlenül csodálni, sajnálok belenyúlni :joy: Tudom, totál hülyeség, de nem tudok leszokni erről. :smiley: Szerintem amikor nekiállok Nabla hetet rendezek, és csak azokkal fogok sminkelni. :slight_smile:

9 Likes

@Blanky, én ezt nem bírnám ki, azonnal bele kell nyúlnom és ki kell próbálnom mindent :D.

4 Likes

Az is a normális szerintem. :slightly_smiling_face:
Szerintem ez onnan maradt meg nekem, hogy gyerekkorban nem igazán kaptam meg dolgokat, amire vágytam, most meg mindent őrzök, mint egy kincset, sokszor el sem hiszem, hogy az enyém. A Nabla ajándékoknál most ezt főleg sokszorosan érzem.

9 Likes

Gyerekkor.
Nálunk az volt, ha pl. kaptam egy tök jó pulcsit, akkor azt 2-3 hónapig még nem lehetett felvenni…
Drága édesanyám megvette nekem a vágyott darabot, de mire felvehettem, már boldog-boldogtalan olyanba járt.

7 Likes

Nekem mindig 1-2 számmal nagyobb ruhát vettek, hogy évekig tudjam hordani. Mivel akkor is vékony voltam, néha érdekesen néztem ki + tesóm ruhái csak 9-10 évvel voltak lemaradva az aktuális divattól mire jó lett rám valami belőle. A ruhát gyakran ünnepekre időzítették, hogy letudják az ajándékot. Most őszintén egy kisgyerek nem pulóvert akar karácsonyra hanem valami játékot ha nincs sok neki.
Én is nézegetem sokáig az új szerzeményeimet, még mindig csodaszámba mennek.

11 Likes

Hála jó égnek, mire én oda nőttem, addigra a nővéreim ruhái a rokon gyerekeknél landoltak, mert 10 és 14 év van közöttünk.

4 Likes

Amúgy minden ismerősömnél ez a nagyobb ruha, pár hónap tárolás volt a jellemző. Biztosan valami régi beidegződés miatt.

2 Likes

Ismerősek ezek a ruhàs sztorik :/. Mi mindig rokontól/ismerősöktől kaptunk ruhákat, 7-8 illetve 9. koromban még nagyon sok volt a fiús ruhám, a bő szárú gatyám, ami ráadásul még röhejesen is állt. Anyáék nem nagyon vettek ruhákat. Aztán középiskolás koromban mamámtól kaptam egy rakás ruhát, amik hálaistennek különlegesek, szépek voltak. Most igyekszem behozni a lemaradást ruházkodás terén, de nem könnyű. Viszont nyáron muszáj leszek beszerezni még egy jó pár ruhát, ha tanítani szeretnék menni…

3 Likes

Én pontosan ilyen vagyok mint te :sweat_smile:

2 Likes

Szintén. :blush:

3 Likes

Nekem anyukám mindig használtan, babaruhabörzén vett ruhákat, mert hogy gyerekruhákra kár sokat küölteni, úgyis hamar kinövöm. De nagyon jó ízlése volt hozzá, mindig nagyon szép ruhákat hozott nekem, imádtam :slight_smile: A húgom meg megörökölte őket, sőt a babaruhákat szerintem még az öcsém is hordta, egyik sem volt habosbabos rózsaszín, inkább semleges színűek.

1 Likes

detto… :laughing:

1 Likes

Nem babaruhákról van szó, 14 éves koromig ez ment, de még 18 éves koromig akadtak ezeréves ruhák is (akkor ez még annyira nem is zavart, de utólag igen, egy mai tini pedig nem venné fel őket szerintem), de akkor már kellett az új, mert én vékony maradtam, nem örököltem senkitől semmit a méretemben. Emlékszem amikor matrózblúzt kellett venni 14 évesen a gimibe, vettek egy 38-ast, hogy majd belenövök. Persze a mai napig 34-36-os méretet hordok. Mindig minden ruhám tiszta és vasalt volt, arra nem panaszkodom.

3 Likes

Ma reggelem:
Kép

14 Likes

Hogy tetszik a Side by Side paletta?

1 Likes

Szerintem ez egy nagyon szép és jól kihasználható paletta. A fényes színek között van ami csillámos, az nem a kedvencem. Talán 2 ilyen van és inkább toppernek nevezném. Eddig talán 3x használtam de elégedett vagyok a minőséggel. Viszont ha választanom kellene ez és az ND Glam között akkor az utóbbit választanám mert abban minden szín tetszik és nincs csillám.

2 Likes