Főszerepben a Give me glow Vintage Rose, avagy millió hétfőt túléltünk már, a mai is menni fog.
De szép a hajad (is)!
Köszi
Ma egy kicsit szabadjára engedtem a rózsaszín iránti rajongásomat.
Ritkán szokott képen megjelenni az arc sminkem, úgyhogy képzelhetitek, milyen erős volt a valóságban.
De csinos vagy nagyon jól áll a smink és a ruha is
Naaagyon jòl àll a pink felső is
Nagyon szép! És micsoda összhang. Én vagy a ruhát találom ki, vagy a sminket amit viselni akarok és a kettő sokszor nem passzol
Nagyon szép lett teljes összhang
Jézusom,
az a Sisley csoda…
Mai kellékeim
@Anheszenamon mi a véleményed a Catrice alapozóról? Azt hiszem ez egy megújult változat, sajnos a régiről nincs sok emlékem. Nem volt rossz, de nem hagyott maradandó élményt, talán 5 éve használtam utoljára. Azóta nem is próbálkoztam Catrice alapozóval. Legfőképpen az érdekel, hogy maszkos e és hogyan kopik. Köszönöm
Egyáltalán nem maszkos, nem kopik csúnyán, tökéletes a színe. Viszont én hosszabb matt hatást vártam volna tőle. A sminkelős insta oldalamon bővebben is írtam róla, ha érdekel kukkantsd meg itt
Mai nagyon szolid smink:
Nagyon jól áll ez a hajszín, sokkal jobban illik hozzád, mint a fekete.
Nekem ez a minimum, ha home office-ban dolgozom. Nem valami izgalmas kompánia. Az Eucerin Pigment Control fényvédő lemaradt a képről.
Erborian CC, a rosaceás részekre Estée Lauder korrektor, Elizabeth Arden porpúder, EA bronzosító-pirosító-kontúr-highlighter egy nagy ecsettel összezutyálva , a Cool to be Copenhagen paletta felül középső színét ujjal tettem fel, csak hogy ne legyen pucér és fényes a szemhéjam. A Maybelline szemöldökceruza alap, ha semmi színt nem teszek fel, az akkor is kell, mert a kis kopott szemöldököm plusz öt évet felrak rám nélküle. Spirált ma nem használtam, a szemceruzákról meg teljesen leszoktam, nincs olyan, ami ne kenődne el rajtam puruttya módon. A rúzsszerű izé egy Arden ajakbalzsam. Ha megyek valahová, jobban megadom a módját. Majd egyszer teszek fel olyan készletet is.
Nagyon köszönöm! Én is sokkal jobban érzem magam ezzel a színnel és hosszal.
Nem tudtam melyik topikba írjak, mert igazából nem csináltam full sminket, csak beszereztem a Catrice új szemöldök “tusát” 2 színben, azzal a szándékkal, hogy a sötétebbet kinevezem szemhéjtussá. A fekete tus nekem túl drámai, barnából meg nem találok jót, mióta a Milani elfogyott. Nem rossz, de nem elég pigmentált, hiszen nem erre való. A világosat a szemöldökömön próbáltam, de az meg ott túl világos. Szóval a szemöldökömre kevertem a legvilágosabbat és legsötétebbet. Ma érkeztek, úgyhogy még nem nyilatkozom komolyabban. Amúgy enyhén vizes fényük van. Annyit megjegyeznék, hogy mióta a kozmetikus 10x éve megkopasztott, alig van szemöldököm (vékony csík, nagyon kopott), ahhoz képest szerintem szép az eredmény.
Mekkora ötlet! Köszi Nekem is túl drámai a fekete tus, ezért barna szemhéjpúdert szoktam használni “tusvonalnak” de az meg maszatolódik és nincs meg az a fényes tusvonal hatás, amit direkt szeretek.
Ha még keresgélsz tovább, akkor tudom, hogy nem a leggyorsabb beszerezni, de a Colourpop barna filces tusát tudom ajánlani, szerintem nagyon szép barna, és tartós is. (plusz egyéb színekben is elérhető, akit érdekel ) https://colourpop.com/products/grande
Köszönöm, megnézem Mára egyébként eldöntöttem, hogy nem fogom szemhéjtusnak használni a sötétet, mert úgy tűnik igaz, amit a tartósságról ír. Alig bírtam este lemosni,vörösre csiszatoltam a szemem. Illetve akkor jó, ha egy hétig tusvonalat akarunk, hétfőn megrajzoljuk és arra hétre letudva
Viccen kívül, szemre tényleg durva. A szemöldököm is olyan mint tegnap, pedig megmostam az arcom rendesen. Mintha tetováltattam volna, meg se mozdul