Ma pedig ezeket a termékeket használtam. Ha érdekel, kukkantsátok meg az insta oldalamat is
makeupbyghrita néven vagyok fenn.
Gold palettarol mi a velemenyed?
Pont tegnap írtam az insta oldalamon véleményt. Nem tetszik a textúrája. Maga a smink végeredmény nem lett rossz, de 12 óra elteltével a Mac primer ellenére is csúnyán megkopott. Lehet, hogy eladás lesz belőle.
Köszi nagyon gondolkodtam rajta, de igy kihagyom. A velemenyed egyezik a kommentek tobbsegevel, amit olvastam. Marad az ABH soft glam;-)
Szerintem nem veszítesz vele sokat.
A Soft glam nagyon klassz!
Jobbulást! Én is megfáztam sikeresen
Ma am revolution tasty coconut palettát használtam, trend it up camou alapozót, avon color trend mattító púdert, super shock spirált
Tegnapi kellékek:
Meg kell neznem instan, ebbol az alomszep palettabol mit alkittal
Na, tetszik a Tilbury? Úgy látom, ez a Star Aura.
Igen nagyon! Olyan kis kifinomult, elegáns
Tegnap:
Ma:
Hosszú idő után megint rendes szemsminket csináltam, ami nem tusvonal. A párás, borongós őszi idő támogatója ma a Colourpop Going Coconuts palettája volt
Tudom, hogy ősz van, de valahogy tavaszias smikhez volt kedvem
Arc: Essence stay 16h - 15soft creme, avon color trend púder-light, max factor creme bronzer-10bronze, Trend it up powder blush-055
Szem: Revolution marle rose gold paletta (candied marble, chip, sprinkle, glazed, bonbon, pearl), Maybelline falsies lash lift ultra black spirál, Essence szemceruza
Rúzs: Avon matt- ideal lilac
Nekem is megvan ez a rúzs, de sosem voltam elég bátor az utcára vele, pedig gyönyörű. Nagyon vagány rajtad! Én krémes pirosítóként használgatom el, persze finoman.
Régebben én sem voltam bátor, de szép lassan fokozatosan mindenki megszokta az erősebb sminkem 8-9 éve a spirál és egy átlátszó szájfény volt a napi rutinom, mikor piros rúzst kentem fel, apósomnak olyan szokatlan volt hogy azt mondta ijesztő
aztán nap mint nap erős színeket kezdtem el használni és már most észre sem veszik rajtam
tavaly a szemem is jobban elkezdtem festeni, akár élénkebb színekkel is (a maszk miatt nem a rúzsokkal dobtam fel az arcom) és mára már a közeli ismerőseimnek nem is tűnik föl
aki pedig vadidegen, úgysem lesz fura mert nem látott teljesen smink nélkül
Ha belegondolok számomra ez az ideal lilac szín már visszafogott
Persze az ízléstelen sminket én sem vállalom be, hogy a ruhám köszönő viszonyban nincs a használt színekkel… Vagy más színű szájkontúrt, extrém dolgokat sem
Mindjárt felteszem a húslevest, ez itt az előkészület.
Sisley és Smashbox szerelem van. A fényvédőről majd írok, tökéletes.
Mert minden a fűszerezésen és a jó alapanyagokon múlik!
Mindenről írj majd pár szót, légyszi.