Igen nagyon szeretem őket, a korrektor jól fed, nem ragad, nem kenődik, a BB- nek pedig nagyon szép fénye van és kellemes viselni.
Nyárra a Dark fonce télire pedig a Medium Naturel árnyalatot használom, kevergetni is szoktam őket egymással.
De jó, hogy tudod használni a cumókat! Úgy örülök, hogy jó helyre kerültek Nálad
Köszönöm őket, napi használatban vannak.
Tegnap esküvőn jártam, a kék-aranymintás ruhámhoz sminkeltem három palettából.
Mai: Arc: Essence Stay 16h Coft Creme alapozó, Max Factor Creme puff púder noueavu beige, Max factor bronzer-bronze
Szemek: Revolution Cranberries and chocolate paletta(berry, cosmopolitan, tasteful, cratification, festive-színek) Essence Ineed a miracle spirál
Ajak: Avon matt rúzs-Blush
Nagyon szép vagy, és nagyon tetszik, ahogyan a szemhéjadon össze vannak satírozva a színek!
Köszönöm ecsetekkel kapcsolatban vagyok tanácstalan, mert lehetne jobb is ha jobb lenne az ecset, csak nem tudom ár-érték arányban mi megfelelő
a drágábbakra sajnálom, mert sok jó drogériás is van biztosan, de kísérletezni 20 között nem szeretnék
Ezt is én használtam végülis ma, csak anyukámon
Rival loves me smokey shadows palettával
Meglepően jó, ahhoz képest hogy 1800 ft
Mai:
Alap: maybelline 24h alapozó, avon color trend mattító púder, rimmel natural bronzer
Spirál: avon super shock
Rúzs : avon matte-marvelous mocha
Paletta: revolution - tasty avocado
Pocokfej
Szép fej.
Most látom hogy olyan mint valami filter, első kamera miatt… Ideje lesz a telefont cserélni lassan
Ezt pedig pénteken csináltam Road koncertre
Alap ugyanaz, paletta: makeup obsession black is the new black
Rúzs : maybelline - midnight merlot
Pirosítót nem használtam, mivel a koncert Egerben volt a Szépasszony völgyben, boros pincék környezetében szóval nem volt rá szükség
Hogy nézek ki a nap végén, azaz mit viseltél ma - nátha edition.
Szándékosan csak a nap végi állapotot mutatom, mert szerintem egészen vállalható ahhoz képest, hogy durván 2 csomag százas zsebkendőt elfújtam.
Elnézést kérek a közeli képért de ez a valóság 11 óra (orrfújás) után.
A smink készült: 05:30
A képek készültek: 17:00 főkamerával, filter nincs!
Kegyetlen náthával keltem, mégis bátorkodtam sminkelni: Bourjois Healthy Mix a., Catrice camou korr., Catrice Nude Illusion púder, Manhattan matt bronzer (mélyítőben is), Catrice Mono Madamoiselle Chic. Glam&Doll spirál. Catrice Power Stay Brow gel.
Nyoma sincs: Catrice Kaviar Gauche high., Revolution matt pirosító.
Náthásan is szép vagy
Jobbulást! Fele ilyen szép lennék egészségesen, elégetett lennék magammal.
Nagyon szép vagy, ha nem írod, nem is gondolnám, hogy beteg vagy! Jobbulást
(Csini a szemüveged is! )
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok
Sajnos mára táppénz lett belőle. Többen is kidőltek nálunk, ez most ilyen időszak
Jajj de lökött vagy. Nagyon szép vagy, semmi okod elégedetlenkedni
Szerintem is nagyon szép vagy! Jobbulást, én is hasonlóan nézek most ki (megfáztam). Én se mehetek így tanítani :/. Ma már jobban érzem magam, úgyhogy remélem jövő héten taníthatok már .
Velük sminkeltem tegnap: