@Mse, én használom a True skin korrektort, tényleg magas fedése van, az én bőrömnél kissé világosabb árnyalatú korrektort választottam, de még mindig jobb, mintha sötétebb lenne. Pattanásokat takarok el vele, szem alatt egyszer próbáltam, nekem kicsit csípte a szemkörnyékem. A kezdeti lelkesedés lecsillapodása után még mindig nem a tökéletes korrektor számomra. De majdnem. Ja és néha nagyobb területen használom alapozóként, nekem úgy is tetszik.
Elhasználom de nem életem alapozója. Nem rossz, de az én zsíros bőrömre jobb a Catrice HD Liquid.
En is updatelem a velemenyemet nem allta ki a jo ido probajat, nagyon hamar atfenyesedetr, felre is tettem. (Telen majd ujra eloveszem.) Mondjuk az ara nagyon barati, egy probat meger.
Nem is tudom mikor keszitettem utoljara szemsminket… Most viszont valami nyariashoz volt kedvem a hideg ellenere.
A BH Cosmetics Summer In St.Tropez palettajat hasznaltam.
(A kep minosege eleg gyatra, nem volt ido komolyabb fotozkodasra, csak ket kattintas fert bele a front cameraval. )
Nagyon edes vagy, koszonom!
Garantalom, hogy tudsz igy fotozni! Ime a tutorial: felkonyokolsz a konyhaszekrenyre, szembenezel a kameraval, lehunyod a szemed - katt, kinyitod a szemed - katt.
Nagyon szép vagy, a smink pedig nagyon ötletes!
Kedves vagy, koszonom!
Nagyon szép ez a szemsmink, jól állnak ezek a színek!
koszi!
Mai revolution-turkish delight paletta volt a soros
Nagyon szép lett!
Wow, nagyon tetszik!
Köszi szemöldököt szedetni holnap megyek, szal azt ne nézzétek
és az orrom sem mert meg vagyok fázva… Nem tudom ti hogy vagytok vele, a kánikula után egyik napról a másikra lehűlt a levegő és azóta meg vagyok halva
Ééén bekapcsoltam a fűtést.
Tegnap én is augusztus, nyár, napfény… Fűtés
Detto. Téli takarók használatban, éjjel megy a fűtés
Az én üzemi hőmérsékletem valahol 15 fok környékén van , ebben az időben boldogan szökdécselek , fűtést kb. novemberben kapcsolok először .
A legeslegjobb pedig az a hideg , amikor reggel kilépek az ajtón és olyan fagy van, hogy kicsordul a könnyem, akkor boldogság van
Azt hiszem Alaszka vagy Kanada lenne nekem az ideális lakhely vagy valamelyik északi európai ország …
Egyébként , hogy ne legyek teljesen off a mai smink Shiseido BB krémmel készült, Clinique korrektor a szemem alá, Artdeco szemöldökceruza és Bourjois pink kupakos szempillaspirál vett még részt a buliban reggel 6-kor.
Kicsit irigyellek, én 20 fok alatt megfagyok, 32 felett iszonyú nyűgös leszek.
Jó a Shiseido BB? És a Clinique korrektor?
Az én mai fegyvertáram (néhol lehagytam a pontos megnevezést, bocs)
Nyx spf 30-as primer
MAC Strobe Cream Pinklite
Nars alapozó 01 Siberia
Tarte Shape Tape korrektor (a legvilágosabb)
Catrice tégelyes korrektor (@umpalumpa -tól kaptam)
ABH Dipbrow Pomade Soft Brown
Artdeco szemöldökfilc (szintén @umpalumpa -tól)
wet n wild photo focus szemhéjbázis
PM Celestial Divinity paletta
Zoeva lila szemceruza
Catrice szempillaspirál
Essence The False Lashes szempillaspirál
Chanel Rouge Coco Blossom rúzsminta
Nagyon szep lett.
A szemoldokodon es az orrodon semmi kivetnivalot nem latok.