Mit használtál ma? II

Én is mostanában hagytam el több esetben az alapozót. Feldobom a Paula’s Choice színezett fényvédőjét, és ennyi :smiley: ha van vmi durvább pati, akkor arra kis korrektor mehet. meg valami fasza szemsmink, abból meg akár vmi erősebb is. nekem tetszik így is :slight_smile: és főleg nyáron nem szenvedek többet az alapozó alatt. habár ehhez hozzájön, h azért elég sokat sikerült a bőröm állapotán javítani az utóbbi időben, meg valahogy a karanténos idők leszoktattak a mindennapos alapozó használatról.

7 Likes

Shiseido BB- t ajánlok , nyáron nagyon szeretem , szinte nem is érzem , hogy rajtam van, közepes fedés, szép bőrfény amit hagy maga után és SPF 30 van benne.
Két árnyalatot szoktam kevergetni belőle attól függ mennyire vagyok barna.
Smink alapnak teljesen jó, tartja a pirosítót és a korrektort is, szemhéjamra is felkenem , nem mászik el róla semmi 40 fokban sem.
https://kremmania.hu/kremek/shiseido-perfect-hydrating-bb-cream

2 Likes

Én nem használok, pár gyenge próbálkozás után, szerintem ijesztően mű lesz az alapozó után az arc és nem levegőzik. Persze lehet én csinálok valamit rosszul. Pirosító abszolút jó natúr arcon, korrektor is, bronzosítót nem tudom.

Ez nagyon jó ötlet!

Én nem szeretek alapozó nélkül “durva” szemsminket feltenni, de szerintem ez csak az én heppem, én nem szeretem így magamon. Ha alapozót vagy BB krémet nem is teszek, akkor legalább púdert szoktam, hogy valamennyire mégis egységes legyen az arcbőröm, mert anélkül én nem tudom már a bronzosítót vagy a pirosítót elképzelni magamon. Igaz, nekem az arcom tele van szeplővel, úgyhogy úgy vagyok vele, hogy csak “tiszta alapra” szeretek pirosítóval és bronzosítóval rádolgozni. :smiley:
Ha nem teszek fel sem púdert, sem alapozót, akkor viszont a sminkem is baromira visszafogott, csak szempillaspirált és szemöldökzselét használok.

4 Likes

Én egész nyáron nem használok alapozót. Néha egy kis színezett fényvédőt, de azt is csak “alkalomra”, egyébként a sima fényvédő felett csak korrektor- ahová muszáj, és a T-vonalban púder.
A bronzosítót (pirosító sem kell nyáron), highlightert pedig simán felteszem. :blush:

Szeplők :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Én azt mondom, hogy örülj, hogy nincs is rá nagyon szükséged. Nekem kell egy egységes bőrkép, mert nem egységes sajnos a bőröm állapota mindenhol.
De nagyon keveset kenek, most éppen bőrtápláló “alapozót” használok, ami szinte alig fed.
Mostanában nem is kenek fel pirosítót, bronzosítót, imádom, hogy ilyen hófehér, és egységes az arcom, amihez simán felkenek durvább szemsminket is.

Kellékek

Kép

Kép

14 Likes

Muti a sminket, amit a mini love-val csináltál! :heart:

Mai smink szereplői:
Kép

Kép

13 Likes

Nagyon szép ez a Viseart paletta!

1 Likes

True Skin alapozóról mi a véleményed? Nem hagy nyugodni mióta Tati videójában láttam…szeretem a magas fedést de amikor érzem hogy ül az arcomon azt nem😅 jó lenne talàlni vègre egy jó drugstore alapozót😅

1 Likes

Én Tati videója miatt vettem meg, és szerintem nagyon jó, nem hazudott. :smiley: Engem a “hydrating” szócska nagyon elriasztott, mert zsíros a bőröm, de ez inkább tényleg kellemes, természetes hatást ad. Az egyetlen, amit én nem szeretek, hogy csak nagyon sárgás színekben elérhető itthon, nekem pedig rózsásabb árnyalatú a bőröm, ezért nem igazi telitalálat a szín, bármilyen világos is. Egyébként nagyon szívesen nyúlok érte, pedig van itthon jópár alapozóm még ezen kívül.

2 Likes

Melyik árnyalatot használod?:slight_smile: Nekem is nagyon világos rózsás a bőröm.

Nem baj, hogy nincs kedvem fotózni?
A mai arzenál:
Erborian CC (ez válasz az alapozómentes kérdésre is, ugyanis csak szépít és egységesít, a fedése nulla).
A rosaceás orcámra és a pigmentfoltos homlokomra, meg ahol lefejeltem a konyhaszekrényt, és még mindig látszik a helye :joy:, Estée Lauder Double Wear korrektor (vékonyan, ecsettel).
Arden loose powder.
Egy kis Arden Quatro vagy mianeve bronzosítópirosítókontúrhighlighter összekavirnyálva, azért, hogy ne legyen a fejem egy lapos fehér tepsi.
A szemöldökömet ezer éve a Maybelline mikro-ceruzáival hozom emberi formába, de most rendeltem egy Kat von D pomádét, izgatott vagyok, milyen lesz, tudok-e vele dolgozni.
A szememre ma a minimál minimálja, egy világos bézs szín minden alap nélkül a Gosh To be cool in Copenhagen palettából. Csak hogy ne fényesen pucérkodjon.
Chanel Volume Revolution spirál a pilláimra.
A számra semmi, csak egy kis Arden ajakápoló, mert ezt a sok vackot
a reggeli kutyaiskolába kentem fel. :joy:
Itthon csak a saját és a nemzeti ünnep kedvéért Arden Beautiful Color rúzs Bold Red Matte (Arden-rajongó vagyok, na, sosem találtátok volna ki.)

9 Likes

Ma én is ott kezdtem :dog: rájöttem, engem legalább úgy képezni kell, mint a kutyát. :smiley:

1 Likes

004 Neutral Porcelain :slight_smile:
Nagyon sokat néztem a boltban, úgy voltam vele, hogy még ez a legkevésbé rossz :smiley:

1 Likes

Én megkockáztatom, hogy engem jobban kell. :smiley:

1 Likes

Engem is Tati videója késztet arra, hogy vegyek, nekem a 001-es árnyalat lenne az ideális, dehát az nálunk nincs, marad a 002-es. Kombinált bőröm van, nyáron zsírosabb, télen vízhiányosabb.
Tati tényleg rajong érte, ahogy láttam, és kolléganőm is imádja, nem hajlandó már mást használni, neki normál-száraz bőre van.
A tökéletes drogériás szempillaspirál mellett vadászom a drogériás alapozókat is, lehet, hogy teszek egy próbát.

Először itt olvastam róla, és hát persze a krémmániás véleményeket böngésztem. Amit írt, nem rossz, csak az árnyalatok miatt van probléma vele. Tetszik a meglepően magas fedés, ugyanakkor természetes hatás, és hogy tartós, nem kopik, nem olvad le, nem mászik:

4 Likes