Nagyon köszönöm
Nagy szerencsém volt. Egyik éjjel kiírtam zsibin hogy keresem, reggel várt egy email, hogy van eladó, kb érintetlen. Ráadásul megbízható eladótól akitől már vásároltam. Boldogságom határtalan azóta is. El sem hiszem, hogy ekkora szerencsém volt.
Mázlista! Nekem a kutya nem írt!
De egyelőre biztos nem ezzel a palettaval van dolgom. Májustól igyekszem leredukalni a költekezeseimet. Biztos van vmi lelki oka, mikor vasarolok össze - vissza mindent… Mondjuk most epilatort vennem kell jövő hónapban, mert ami van, az mar gyilok, amit művel… De az egyéb nem tervezett költést, igyekszem hanyagolni…
Nagyon szép vagy! A hajszín is csodásan áll.
Szép hétfőt mindenkinek, a képek nem lettek annyira élesek…sorry! De ma ilyen megosztós napom van. Pedig általában csak lájkolni jövök titeket😍
Sajna a Budoir Noir még nem lett szerelem…nem az én színeim,így a The Child palettát a zöldjei miatt mégse veszem meg pedig annyia akartam szeretni ezeket a színeket! De olyan semmilyen vagyok bennük, persze hétköznapra tökéletes.
Én Flutter by és Off Melrose meg pink, mályva,tapue színekben érzem önmagamnak magam. Néha kis rosegold.
A That’s Taupe-ot akartam megrendelni és csak kb random dobtam be a Budoir Noir-t. De hátha összeszokunk még😉
Ja és ma nagy ecsetmosás lesz nálam, már rég kellett volna. Pedig olyan jó vagyok benne, de a keveset sminkelés megbontotta a rutinom🙂
Én ma tavaszias sminkre vágytam, a Mercury Retrograde utánzatát használtam (W7 Total Eclipse).
Az eredeti paletta természetesen más kategória, viszont aki nem szeretne ekkora összeget kiadni érte annak tök jó megoldás lehet ez, nem rossz minőségű.
Köszönöm szépen
Micsoda hajkorona! Szép vagy.
Szép lett megint. Nem szerettem azt a palettát eladtam. Lehet ,hogy nem kellett volna?
Köszi szépen! Én nagyon szeretem a Huda palettáját, egyik kedvencem a kollekciómban. Ez a W7 változat is tök jó, ugyanúgy megmarad a szemhéjamon estig, de azért a 2 közül persze a Hudát választanám.
Mai áldozataim.
Tilbury palettái megbízhatóak, abszolút az én neutrális tónusaimhoz illenek.
It CC nem a kedvencem, a színe is sárgás nekem, és nem elég világos, plusz erős a fedése.
Hourglass púdere… nem tudok vele bánni, mert a padlón landol folyton a por, de fantasztikusan szép bőrképet ad.
NARS spirál még mindig szuper, NARS vízálló szemöldökceruzája is megbízható, meg sem mozdul.
MAC Brushstroke 24 h tust kikészítettem, de végül rájöttem, hogy ehhez a sminkhez nem szükséges.
Kevin Acouin göndörítője nélkül már nem is tudok létezni.
Ma a CP Garden Variety palettát használtam és imádom, gyönyörű színek vannak benne, tökéletes tavaszi paletta
Atyaég, de gyönyörű vagy, csodásan állnak ezek a színek
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Ma a Nabla Cutie Metropolitan palettájával sminkeltem, csodás ez a termék.
Tegnapi smink a Bperfect Dream big palettával. Rúzs: Nabla Attractive
Ma vendégségben voltunk a Pür maskarade palettából használtam a Szürkés és a fekete színt, essence princess szempillaspirált használtam, Pür maskarade űrből is látható highlighterét, bourjois pirosítót, catrice true skin korrektort, amit továbbra is imádok és a catrice ajakápolót. Ti is szeretitek az ajakápolót? Nekem tényleg hidratálja at ajkaim és kellemes színe is van, mint egy könnyed rúzs.
Jó márka a Pür? Hol lehet beszerezni?
Múltkor néztem az új Catrice ajakápolókat, de nem tudtam dönteni, hogy melyik szín legyen és nem tudom milyen a fedése, így nem vettem még belőle.
@blessed, jó márka a Pür leginkább a Juviához tudnám hasonlítani, vagyis élénk, jó minőségű, tartós színek. Ez a paletta limitált volt szerintem, de vannak más jó palettáik is. Szerintem csak Amerikából elérhető, de elvétve lehet találkozni zsibin is egy-egy palettájukkal. :). Az én palettám 6 szemhéjfestéket+ 2 pirosító, highlighter, bronzert tartalmaz. Nem tudom van-e még ilyesmi palettájuk.
Közben találtam egy weboldalt is, kérdés szállítanak-e hozzánk, én zsibin vettem egy kedves eladótól a Pür palettámat.