Rosszul írtam Midnight a paletta neve, de nem láttam az oldalon.
Köszi!
Szállítanak haza is.
Én a legsötétebbet vettem, de egyáltalán nem sötét az én halvány számon sem. Olyan mint a száj természetes színe, némi bogyósgyümölcs- árnyalattal. Enyhén csillámos, nekem inkább egy fényes, könnyű rúzs, mint ajakápoló. Többször újra kell kenni persze, de a jellegénél fogva ez nem gond.
Tegnapi smink (imádtam ezt a lilát)
Ma pedig zöldet alkottam:
Köszi a választ!
Azt álmodtam, hogy mentem bulizni és mellettem sminkeltél. Tök jó sminket csináltunk, a végén pedig adtam neked egy folyékony highlightert, mert mondtad, hogy azt kipróbálnád.
Szívesen
De aranyos álom!
A rúzsom mondjuk lejött a reggelitől…de sebaj🙂
Ma megyek szemészhez, mert romlott a bal szemem😪 és az új cég ahol,igaz,hogy home officeban dolgozom, állandóan kamerás meetinget akarnak…legalább van miért reggel sminkelnem😉 máris jobban indul a nap.
A maci nacit azért nem cserélem le😁
Gyonyoru! Dragam, nezem mostanaban (meg mindig) a sminkjeidet, es ami teltebb szinekkel keszul, egyszeruen ragyogsz toluk:star_struck: Ezek is nagyon jol allnak! Gratula! (Egyebkent hasonloan nyomjuk a szemsminket;-) Orulok az oromodnek, Ritam!
Tegnapi smink, Bperfect Dream big palettával.
Hát természetesen az új Colourpop palettámat!
Nagyon köszönöm! Annyira kedves vagy
Mai kellékek :Sigma Untamed és CP Jelly Sage Bundle színben.
Wow, gyönyörű! Hogy tetszik a jelly?
Köszönöm szépen!
Eddig 3 színt teszteltem és odáig vagyok értük. Nekem reggel 8-tól este 8-ig bírták (szemhéjalapot használtam), csodásan csillognak és könnyű dolgozni velük (én ujjal szoktam felvinni, nagyon kevés kell belőle).
Könnyen és gyorsan lehet látványos sminket készíteni velük. Nagyon örülök, hogy beszereztem őket. Ha esetleg beszáradnának valaha, Duraline - t fogok használni hozzá