Mit használtál ma? II

Mai kellékek :slight_smile: A CP SS monókért oda meg vissza vagyok, el nem tudom mondani, hogy a metál és glitter formulájú monók mennyire álomszépek. Ma a Set to stun és I heart this árnyalatokat használtam a Beautybay matt palettájával. Kipróbálás előtt féltem, hogy az én nagyon zsíros szemhéjamon nem fogják bírni, de meglepődve tapasztaltam, hogy nagyon szuperül bírják estig. :heart: Nagyon várom, hogy az ingyenes szállítás során rendelt Jelly termékek is megérkezzenek, ha ennyire jók lesznek imádni fogom. :slight_smile:

IMG_20210422_093814 IMG_20210422_075728 IMG_20210422_075906

14 Likes

A mai főszereplő az ABH Amrezy. Nagyon imádom azt a palettát (is).

IMG_20210422_123810

16 Likes

Ezzel a palettával mindig olyan csodaszép sminkeket mutatsz, hogy elgondolkodtató, hogy szükségem van erre is! :smiley:

1 Likes

Én is vacilláltam, hogy kell-e nekem, de végül nagyon örülök, hogy szert tettem rá. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szépséges ez a KVD paletta;
Kép

14 Likes

Újravettem a Huda palettát :see_no_evil::sweat_smile:
Kép

Kép

18 Likes

Eladtam egy ilyen palettát… Ráadásul tök olcsón…

1 Likes

Clinique spf: nem rossz, de nagyon fehér, komoly eldolgozást igényel, PC-nek nyomában sincs
BB: barátkozunk, minimális fedés, Cliniquehez kevés
Smashbox primer: wow
Bronzer: ez érkezett törötten, mivel emiatt porol, jól odakoppintottam a pulthoz, essen ki aminek ki kell, erre jó fele kiesett, tanulópénz a javából, de legalább életemben először megláttam egy pan alját :rofl:
Wonderful: wonderful
Lip balm: elmegy, ebből többet nem veszek
Ecsetek: Bobbi, IT szuper, a Kevyn Aucoinnal ua. a bajom mint a Sigmával, nehéz a nyele, de blendelni könnyű vele.
Ecsetek terén maradok a Bobbinál és a Scott Barnesnál.
Még annyi, hogy az eredmény egy nagy közepes, itthonra jóvan, gondoltam én, amíg meg nem néztem természetes fényben.
-5 év legalább, a Smashbox primer miatt. :star_struck:

IMG_20210424_092801

9 Likes

Nagyon baba a sminked ezúttal is! :grin:
En meg keresem ezt a palettat. :smiley:

1 Likes

ezt hogyan kell érteni?

1 Likes

:grinning: hogy semmi extra, nincs spirál stb, szóval nem egy tejles smink, a Baremineralst próbáltam ki, csak azt tettem fel amit muszáj, hogy lássam milyen, így értettem. Ahhoz képest szuper lett a végeredmény.

Hétköznap semmilyen új termékkel (mármint amikor dolgozni megyek, reggel max. 20 percem van sminkre) nem próbálkozok, ezt már megtanultam, csak ami bevált, és majdnem vakon is megy. :wink:

2 Likes

Ma én is a Huda palettát használtam, hát imádom :blush:
20210424_114858

20 Likes

Olyan szép vagy!

A hajad, és azok a szempillák! :astonished:

1 Likes

Szépséges vagy! :slight_smile:

1 Likes

Komolyan? Mikor? Mennyiért? Nem tetszett? Jaj mennyi kérdés! :sweat_smile:

Képzeld 15 ezerért tudtam eladni,magamon nem tetszett.

1 Likes

Nagyon köszönöm :see_no_evil: Végül elcsábultam, és a rendes hajfestés mellett tettem le a voksom. Úgyhogy végre olyan a hajszínem, amit imádok :blush:

2 Likes

Köszönöm :kissing_heart:

1 Likes

Csodásan áll neked ez a hajszín, pedig nagyon ritka, akinek a vörös valóban jól áll és nem természetellenes/sápasztó. De te, mintha ilyen hajjal születtél volna :clap:

1 Likes

Hu annyiért azonnal megvettem volna. Bár annak idején (ősszel) én is annyiért adtam el.